|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   UZ-barvna slikica
6.9.2004 8:52:06   
Teja...
Pozdravljene!
Izvedela sem, da obstaja 3D ultrazvok, kjer lahko dobiš tudi barvno fotografijo dojenčka v trebuhu. Tega si zelo želim, zato me zanima, če katera ve, kje se bi to dalo dobit in kolikšna je cena - sem iz Maribora!
Lep pozdrav!
Teja in :duda:(23t,4/7)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   UZ-barvna slikica
6.9.2004 9:07:43   
koala
Teja!
Kolikor vem imajo 3d UZ v mariborski porodnišnici ali pa vsaj na Fontani, za ceno pa žal ne vem, obrni se na ta dva naslova!
Koala

(odgovor članu Teja...)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   UZ-barvna slikica
6.9.2004 9:20:19   
Teja...
Koala!
Hvala za odgovor.Pa morda veš, ali so njihove fotografije barvne?
LP,
Teja

(odgovor članu Teja...)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   UZ-barvna slikica
6.9.2004 10:06:03   
puncica
Mislim da se barvne fotografije ne da dobit. Poglej na forum Nosečnost in porod

(odgovor članu Teja...)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?