anadejka -> ovulacijski test ??? (6.9.2004 8:41:16)
|
Punce lep pozdrav:rozica: Že nekaj časa vas berem in prav mi pridejo čisto vse vaše izkušnje ki jih tukaj preberem,za to sem vam tudi hvaležna:).Tokrat pa imam vprašanje in vem da se bo našla kakšna ki mi bo znala odgovoriti. Prvič sem si kupila ovulacijski test,ki je tko po mojem mnenju ful drag.Včeraj je bil 13 dan po začetku M,zato sem ga sprobala.Vendar v navodilih piše da če je testni trak temnejši je ali pa še bo ovulacija.Moti me ker so v navodilih zraven narisane še neke slikice,ki so čisto drugačne od mojega rezultata.Meni se je pokazala samo ena črtica na C(kontrola) in tam kjer je T(testni trak)je bilo obarvano roza,Na C pa belo(neobarvano).Aja M imam normalno na 28 dni. Torej sem ali nisem imela ovulacijo????:zmeden:sploh ne vem:zmeden:... Kako pa ve testirate ovulacijo?Namreč v navodilih piše da naj bi testirali vsak dan,oz.5 dni,samo to je too much drago.Hvala vam za odgovore že vnaprej...in lepo se imejte,pa vsem vam želim veliiiiiikooo:modri::roza::modri::roza:......pa pa
|
|
|
|