Neža81
|
Oj! Da ne rabim vse še enkrat pisat, bom kar prekopirala: Dan! Naj vam povem, da swm noč preživela v bolnici. Včeraj popoldan okrog 3 sem začela močno krvavet, pa čeprav skoz počivam. Ko sem prišla v bolnico so mi izmerili pulz in sem ga imela 126. Te veste, kak sem pla prestrašena. Jokala sem se v eno. Pogledali so mi jajčnike in naredli ultrazvok. V bolnici se je krvavitev ustavili in izvedela sem, da imam , velika 9x6 mm in 9x7 mm. Zaenkrat sta vredu, kaj več bom pa izvedela v torek 27.2. ko grem na ultrazvok. Baje bom že slišala bitje srčkov. Doktor mi je pa rekel, da ni nujno, da se oba razvijata. Daje treba počakat do torka. Pa na listu sem videla, da je bilo napisano, da je v enem nakazan RM. Ne vem kaj to pomeni. Mogoče kaj slabega in mi je zato rekel doktor, da ni nujno, da se oba lepo razvijata. Sedaj sež že doma in počivam. Ne krvavim več, imam pa še rjav izcedek, ko grem na wc. Upam, da je najhujše za mano. EN DAN KASNEJE: Drage moje, jaz sem z živci čisro na koncu. Včeraj zvečer swm spet začela krvavet, spet bolnica, pregledi .... Hvala bogu sem vsaj domov lahko prišla. Ne vedo zakaj krvavim, baje pa da ma še fuuuuuuuuul povečane jajčnike. sta zaenkrat še vredu, v enem dnevu sta zrasli za 4 mm , se pa žal ob enem dela hematon (vodna cista). Baje ima ta 50% da se obdrži . V obeh pa jw videti RM - rumeni mehurček, kot je že mijavček povedala. Zdaj imam strogo mirovanje, povrhu vsega pa me je še nekaj vsekalo v križ, tako da sem priklenjena na posteljo, pa še to lahko ležim samo na hrbtu, ker me ful bolijo jajčniki in trebuh. G je rekla, da se lahko krvavitve ponavljajo, lahko da splavim, ..... ne more mi pa povedat točno kaj se bo iz tega razvilo. Po eni strani želim, da če že misli bit splav, naj se že enkrat to zgodi, ker nimam več živcev za to. Po drugi strani pa bi tako rada obdržala , al pa če že ne morem dva vsaj enega. Žalostna sem ..... vse me jezi V torek pa se bo baje že slišalo bitje srčkov, če ne bo prej kaj narobe. Zdaj pa grem počivat, ker kak se vstanem se mi kri vlije, drugače pa imam skoz rjav izcedek. Nobeni ne želim, da preživlja to, kar jaz zadnje dni!
|