|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 5 [6] 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (298. nadaljevanje)
21.2.2007 9:06:13   
Anonimen
Čestitke Neni! Še ena nova fosečka! user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

(odgovor članu biba77)
  Neposredna povezava do sporočila: 126
21.2.2007 9:08:36   
Sulfinija
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,Neni iskrene četsitke.Torej upanje ostaja,da bo tudi nam ratalo.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 127
21.2.2007 11:00:29   
neni
Čau punce!

Joj, se novice hitro širijo, pa saj je prav, take lepe...
Ja, danes je 15. dan po ET in sem ob štirih zjutraj videla ++++. No, samo en +user posted image Seveda nisem mogla spat, pa pogledam možeka, pa tudi zija v strop, pa sem rekla, greva delat test. Potem sva pa buljila v tisti plus ko čuka.

Ja, tudi za tiste, ki jim še ni uspelo obstaja upanje, kar naprej je treba it, enkrat pa rata. Sicer je tole že moja 4.nosečnost, tako da imam nešteto strahov, vendar upam, da bom oktobra mamica.

Uživam v veselem dnevu (a ste opazile, da zunaj sije sonček). No, pri nas žeuser posted image

Sem bila malo v ilegali, brala sem pa vas. Čestitke Bambi in vsem novim fosečkam in nosečkam.
Tiste, ki vam tokrat ni bilo dano pa nekaj mesecev na off, potem pa v nove boje.

Lepo se imejte, rade se imejte

vaša Neni

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 128
21.2.2007 11:22:45   
Kornelija
Pozdravljene po dolgem časuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Veliko fosilk je že postalo mamic, ostale pa bodo svojo malo srečo user posted image kmalu dočakale. Držim pesti za vse vas!
BAMBI teče že drugi kroguser posted image user posted image Tvoja princeska Gaja pa naj čimprej ozdraviuser posted image user posted image user posted image
Glede tega, da je kar precej shujšala se ne sekiraj, saj bo po prestani bolezni vse hitro nazaj pridobila. Tudi moj Alex je bil zelo bolan in je veliko shujšal, potem pa je nekaj časa govoril samo am am in jedel vsako uro manjše obroke, hitro je dobil  staro težo nazaj, pa še nekaj dodatnih gramčkovuser posted image

ANITKA za tebe pa sem tako vesela, saj se je tvoje življenje v tako kratkem času spet obrnilo v prelepo stran. Sedaj pa pusti metuljčkom nove ljubezni, da frfotajo v tvojem trebuščku, nikar ne bodi žalostna, če vama ne bo takoj uspelo zagledati user posted image user posted image , daj prednost vajini sveži ljubezni in kmalu bo tudi user posted image v vajinem naročjuuser posted image user posted image user posted image

BIBA 77 kako pa,tvoj mali sonček svojo mamico ovija okrog malih prstkov?

TIA tebe sem pustila bolj ptoti koncu, saj si me s svojimi slikicami čisto zmešana, sem čist nora na našo bodočo snahouser posted image user posted image user posted image   Leni je prelepa punčka, s svojimi krasnimi očkami in takšno "fanci" frizurco te do konca očara. Sedaj si se že verjetno čisto navadila , da spet hodiš v službo, kajne?
Alex pošilja Leni en velik slinast poljubčekuser posted image

Mojca9000 tudi tebi želim, da ti v naslednjem postopku uspeuser posted image user posted image

Vsem, ki se tukaj borite za svoje male pikice, naj vam čimprej uspe, da postanete srečne mamice zdravih user posted image !!

LP Kornelija

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 129
21.2.2007 11:23:01   
GoYa
Nenika, še tle čestitke, pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se lepo izteče in boš tudi ti oktobra okusila čar materinstva.
Jupi user posted image user posted image user posted image .
Lina je pa nekaj čutila, da se je zjutraj ob 4h zbudila za dojit. Je vedla, da mami dobi sms user posted image user posted image user posted image . Sem komaj čakala, da konča z dojenjem, ker gsm ni bil lih pri roki. Jst pa firbc. Čeprav mi je blo jasno, kakšna je vsebina user posted image .

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 130
21.2.2007 12:13:19   
tia
Neni ,ne morem napisati kako sem vesela zate.Tako ,da sem dobila kar solzne oči od sreče,res ti želim,da boš oktobra ponosna mamica user posted image ,, se boš ponosno sprehajala.

Bodi pozitivna,pusti vse kar se je zgodilo, sedaj si user posted image  brez težav. user posted image

Bom vsaki dan mislila nate.

Kornelija že vsaki dan mislim,da se ti morem oglasiti,a nekako ne upam,kaj če si kaj jezna name,veš spremljam pa non- stop kako je kaj Alex.

Res ja naša Leni  prava nagajivka,a kaj hoče to more biti.

Bodite mi lepo,se tipkamo.

Lp

Tia

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 131
21.2.2007 13:01:22   
lana38
neni, čestitam!user posted image

lana38

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 132
21.2.2007 13:43:43   
bambi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  JUUUUUUUPPPIIIIIIIII....

Zelo sem vesela za našo ljubo Neni, tako dolgo je reva čakala in njena potrpežljivost je sedaj poplačana.... želim ji kar dva user posted image user posted image  naenkrat in čimlepšo user posted image

JUUUUUUUUUUUPPPPIIIIIII user posted image user posted image

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 133
21.2.2007 14:47:58   
tinkamiška
Neni čestitke še od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image juhuuuuuuser posted image user posted image user posted image Take lepe novičke berem zadnje čase in sem prav vesela za vse vasuser posted image

Kornelija helou, a boš zdej večkrat tukaj al kako?user posted image Maš kej v planu?user posted image

Anitka in vse ostale pupe, mislim na vas in stiskam pesti!

Tia, tvoja pupa je pa kot ena princeska iz kakšnega filma, krasna pupika in sigurno tudi pridna, ne? Sej naši otroci so vsi pridni, tudi, kadar jih mali hudiček zagrabiuser posted image

Lepo bodite pupeuser posted image stiskam pesti...

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 134
21.2.2007 15:51:54   
koala
user posted image user posted image user posted image neni ČESTITAM!
Zdaj pa slabe misli vstran in maksimalno uživaj z svojo pikico.user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 135
21.2.2007 17:17:02   
Anitka
Ojla!

Kako sem sem jaz danes zjutraj razveselila lepe novičke. NENI bo pa mamica postala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Novičke sem se resnično razveselila, saj je že skrajni čas, da uspe tudi "starim" borkam. Pika 74 ti boš pa takoj za njo, a ne?user posted image In še enkrat brez zamere za danes. Veš sem se res komaj prebudila in sem pač malce narobe prebralauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bomo pa upam, da tudi tebi kmalu čestitale.

O Kornelija, se že dolgo nismo slišale in tipkale. Kako kaj? Tvoj Alex mora biti že pravi korenjak, kaj? In se boste odločili še za kakšnegauser posted image ?

Tinkamiška  hvala enako. Tudi jaz stiskam debele pestke za vse nas.

Se bomo kar v vrtso postavile in čakale na pravi vagonček, a ne? Pomlad je že tako ali tako tukaj tako, da se bodo verjetno sedaj tudi naši hormoni prebudili in sledili našim željam.

Lepo bodite in se beremo,

Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 136
21.2.2007 21:02:09   
Pia73
Hvala Pika74 user posted image hvala tudi tebi Anitka user posted image

To je res novička, ki seže do neba: NENI JE SREČKA FOSEČKA!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da bog da, da se tile user posted image ali user posted image user posted image ali user posted image user posted image user posted image obdržijo celih 9 mesecev!"

To si res želim!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke tudi Bambi pa Neži81 pa še kateri, ki je ugledala user posted image

LP Pia73

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 137
21.2.2007 21:08:46   
pika74
neni moja user posted image user posted image user posted image user posted image jest sm tolk vesela že cel dan, da sm bla zjutrej čist zmešana...sem poslala sms Pia73, Anitki in Emimair... in to zjutraj medtem, ko sem se peljala v službo... madonca je bla vmes taka gužva na cesti, da sem si lahko še nohte vmes nalakirala user posted image user posted image user posted image ....

Anitka - ni panike. Jest sm bla prou vesela, da si men čestitala - je fajn filing... nč se sekirat - res no. Mal heca mora bit. Jest sm bla pa dons zjutrej še posebi razpoložena...user posted image user posted image user posted image . Upam, da vas nisem zbudla z smsi... sam take lepe novičke ne morm skrivat... žal user posted image . In kr računejte name, ko vam bom povedala zase... bo sms padu glih tko ob kšni čudni jutranji urci (ke enkrat ob 4h user posted image ).

To so novičke, ki so vedno dobrodošle in z neni sva ble več al manj te dni vsak dan na vezi... in neni... kot sem ti dons že parkrat rekla - skrajni čas je že bil, da prideš na vrsto in zdaj bo vse OK. Hkrati sem tudi vesela, da so moji copatki, ki so bili sicer namenjeni moji pikici, zdaj dobili novega lastnikauser posted image user posted image . Hudo mi jih je gledat doma... ker se vedno spomnim na bolečino in na neuspeli postopek. Pa še prah bi se nabiral na njih. Ob prvi priliki jih dobiš.

Neni - lepo pančkej dons... pa pobožaj bušijauser posted image .

Lp
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 138
21.2.2007 21:30:17   
neni
Hvala punce, so se mi kar oči zasolzile zaradi vaših prijaznih besed.
Sej za nosečnost se pa sploh še ne zavedam.
Tudi bušija si ne upam božat, ga niti med čakanjem nisem, nekako se ne morem še navezat, ker je blo že prevečkrat hudo. Se mi zdi, a se še nisem niti prav poslovila od moje prejšnje pikice, danes sem namreč spet jokala zaradi nje, ker mi je ni dano spoznat, bi se ta mesec rodila.

Ampak ne smem izgubljat upanja in itak da bom zmagala!!!!!

Lepo noč tudi vam

Neni

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 139
22.2.2007 10:13:36   
soncek.djukelica
živjo,
draga neni, tudi jaz sem izredno vesela,da si naša nova user posted image ! Po vseh borbah,po vseh poteh,ki si jih mogla prehoditi, mislim,da je končno čas,da tudi ti postaneš mamica! user posted image  Morda se ne poznave, ampak pomalem spremljam tvojo pot in ti želim najboljše!user posted image
Pika, za moj rojstni dan boš pa pravi čas zvedela! Pa mal naj te firbec matra! user posted image user posted image
Men se zdi,da se bo sedaj usul plaz novih fosečk!Glej bambi in neni sta ga začeli,zdej bodo pa še druge sledile! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 140
22.2.2007 10:18:17   
tinkamiška
Neni, mogoče se je pa tvoja pikica vrnila k tebi...user posted image

Lepo se mej in vse ostale pupe tudiuser posted image

Tinka

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 141
23.2.2007 13:54:27   
emaa
Neni sem bila zelo vesela, ko sem prejela sms o user posted image  in ti želim lepih ostalih 8 mesecev. Mi pa še čakamo, da dobmo davida domov zdaj pravijo, da naj bi več zvedeli naslednji teden. Upam, da se nam kmalu pridruži, da bomo popolni.

Neposredna povezava do sporočila: 142
23.2.2007 16:05:39   
koala
O ema lepo te je brati!
Držim pesti, da se David čimprej vrne domov!user posted image user posted image za malega borca, user posted image user posted image user posted image te pa so za pogumno mamico.

< Sporočilo je popravil koala -- 23.2.2007 16:10:31 >

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 143
23.2.2007 21:18:29   
tinkamiška
Ema, tudi jst ti želim, da bo David kmalu z vamiuser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 144
24.2.2007 14:15:50   
Anitka
Ema z vami in z Davidom sem tudi jaz.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 145
24.2.2007 14:22:05   
lana38
ema, da bi David čim prej bil OK in z vami skupaj doma.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 146
24.2.2007 16:15:54   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

ema, da bi David čim prej bil OK in z vami skupaj doma.user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 147
24.2.2007 18:11:51   
Neža81
Oj!

Da ne rabim vse še enkrat pisat, bom kar prekopirala:

Dan!

Naj vam povem, da swm noč preživela v bolnici. Včeraj popoldan okrog 3 sem začela močno krvavet, pa čeprav skoz počivam. user posted image user posted image  Ko sem prišla v bolnico so mi izmerili pulz in sem ga imela 126. Te veste, kak sem pla prestrašena. Jokala sem se v eno. Pogledali so mi jajčnike in naredli ultrazvok. V bolnici se je krvavitev ustavili in izvedela sem, da imam user posted image user posted image , velika 9x6 mm in 9x7 mm. user posted image user posted image user posted image  Zaenkrat sta vredu, kaj več bom pa izvedela v torek 27.2. ko grem na ultrazvok. Baje bom že slišala bitje srčkov. Doktor mi je pa rekel, da ni nujno, da se oba razvijata. Daje treba počakat do torka. Pa na listu sem videla, da je bilo napisano, da je v enem nakazan RM. Ne vem kaj to pomeni. Mogoče kaj slabega in mi je zato rekel doktor, da ni nujno, da se oba lepo razvijata. user posted image
Sedaj sež že doma in počivam. Ne krvavim več, imam pa še rjav izcedek, ko grem na wc.

Upam, da je najhujše za mano.

EN DAN KASNEJE:

Drage moje, jaz sem z živci čisro na koncu. Včeraj zvečer swm spet začela krvavet, spet bolnica, pregledi .... Hvala bogu sem vsaj domov lahko prišla. Ne vedo zakaj krvavim, baje pa da ma še fuuuuuuuuul povečane jajčnike. user posted image user posted image  sta zaenkrat še vredu, v enem dnevu sta zrasli za 4 mm user posted image , se pa žal ob enem user posted image dela hematon (vodna cista). Baje ima ta user posted image  50% da se obdrži user posted image . V obeh user posted image user posted image  pa jw videti RM - rumeni mehurček, kot je že mijavček povedala. Zdaj imam strogo mirovanje, povrhu vsega pa me je še nekaj vsekalo v križ, tako da sem priklenjena na posteljo, pa še to lahko ležim samo na hrbtu, ker me ful bolijo jajčniki in trebuh. G je rekla, da se lahko krvavitve ponavljajo, lahko da splavim, ..... ne more mi pa povedat točno kaj se bo iz tega razvilo.  Po eni strani želim, da če že misli bit splav, naj se že enkrat to zgodi, ker nimam več živcev za to. Po drugi strani pa bi tako rada obdržala user posted image user posted image , al pa če že ne morem dva vsaj enega. user posted image user posted image user posted image  Žalostna sem ..... vse me jezi user posted image user posted image user posted image
V torek pa se bo baje že slišalo bitje srčkov, če ne bo prej kaj narobe. Zdaj pa grem počivat, ker kak se vstanem se mi kri vlije, drugače pa imam skoz rjav izcedek.

Nobeni user posted image  ne želim, da preživlja to, kar jaz zadnje dni!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 148
24.2.2007 18:16:19   
Neža81
Evo, to se dogaja z mano. Sedaj dva dni ne krvavim imam pa skoz rahel rjav izcedek. Non stop počivam, slabo pa mi je, ko da nosim user posted image user posted image user posted image user posted image .  Iz ene skrbi v drugo. Upam, da bom v torek boljše volje in da bom slišala utrip obeh mojih palčkov.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 149
24.2.2007 18:27:28   
Sulfinija
Neža81!

Močno stiskam pesti,da bo z vajinima user posted image user posted image  vse kot mora biti.Lepo počivaj,se pusti razvajati in nikar ne pusti,da te žalost in skrbi premagajo.

Neži pa srečno do prvega UZ.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 5 [6] 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 5 [6] 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.