Anonimen -> RE: Septembrke (17.4.2007 14:01:05)
|
Danes je nastopil tudi moj 20. teden. Joj, kako tedni bežijo, sem prej morala kar poštudirat kateri dan je, dobro, da imamo tu gor nosečniški koledar, da česa ne pozabim. Meni se trebuhček tudi že kar pozna, pikica mala pa še kar noče brcat, ne vem kaj čaka[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Drgač pa jaz kar uživam, v službi nisem, tako, da lahko delam kaj mi paše, sicer nimam dnarja pa vseeno je fajn tako kot je. Danes sem se že kar malo sončla, komaj čakam, da greva z dragim na morje. Za prvi maj pa v logarsko dolino malo na svež luft. Danes sem bila v šopingu in sem si kupila kratke majčke, kar navadne, malo večjo št. pa bodo čist ok, saj zdaj je itak vse raztegljivo. Nosečniških hlač pa zaenkrat še ne rabim, ene sem si nardila sama, ostalo pa bom kupila če bo res zelo nujno, sicer pa se kavbojke poleti itak preveč ne nosijo, ko je prevroče. Zanima me kako kaj spite, mene ponoči včasih boli mehur oz. mam čuden občutek v trebuhu, verjetno se razteza maternica al kaj bi to bilo. Pa še na trebuhu mi več ne paše spat, ko sem prej najraje tako spala. Eh, bomo že zdržale, zdaj smo že bolj ali manj čez polovico. Tudi jaz komaj čakam, da objamem svojo malo bebiko. Lep sončen dan vsem!
|
|
|
|