|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
6.4.2007 14:47:24   
dorotea
Eno finto za boleče grlovem...sem jaz probala in pomaga ni pa preveč dobro oz. je slaboo! V med stisneš par strokov česna, premešaš in po žličkah ližež...res pomaga...česen je itak naravni antibiotik...po mojem ni tako ogabno kot se sliši, ker bolj med občutiš...je pa res , da ti smrdi iz ust in tud šalčko s tem raje na oknu pusti. Je za probat!
Drugače sem pa jaz slabo! Ponoči so me stisnile tako hude bolečine ledveno, da mi je blo kar slabo...samo da tokrat niso popustile in sem celo noč norela...kolike...sem pomislila, če bodo taki popadki kar umrem...pol sem zjutraj šla h ginekologinji , ki je preverila da je z nosečnostjo vse ok in da je verjetno kolike zaradi ledvičnega peska...sam boli ko svinja...dobila sem šponto spasmexa in sedaj jem buscopan,proti krčem, ki menda nič ne škodi...me pa še vedno boli v valovih.
Če bom bolje...seveda bom, bom jutri jajčka barvala in spekla šunko v testu, hren pripravila...potico bom kar odtajala(jo imam od enkrat nazaj) drugo pa naj kar tašča speče. Hi, hi.
Pozdravčke!
Aja, helenav se mi je zdelo, da si ti ta druga ki je praznovala! VSE NAJBOLJŠE!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
6.4.2007 15:53:21   
helenav
Dorotea hvala..... sej se mi je zdelo da sem nekje prebrala, da nekdo sprašuje kdo ima še roj.dan, pa potem je bilo preveč za prebrskat kdo.......

Ful mi ej hudo ker ne morem tako pogosto spremljat dogajanja..ampak ni kaj......

lepo se imejte čez praznike......pa jejte..letos imam škužo.......drugo leto, bomo že pazle na kile in jih zbijale dol....user posted image user posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
6.4.2007 17:11:45   
Rožica*
Tako pomita okna!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa malo počit, zavesebo sveže oprane obesil dragi, da bo lepo dišalo. Jaz pa potem potico zamesit, uapm da se mi bo dalo, ker zdaj bolj slabo kaže, sem utrujena od čiščenja.
Je pa tudi moj dragi letos rekel, da bo on pomil okna, ker nosečnice ne smejo, samo sem se kar sama lepo počasi lotila dela in mi je uspelo.
A ja posteljo še preoblečem in je !!!!
Super.....

Doreotea želim ti da čimprej okrevaš.

Prava Tečka tako je to, ko smo noseče znajo včasih hormoni preveč podivjat. Jaz danes nisem več tako depresivna in vse je OK.
Razen malo prehlajena sem, kot sem dejala.

LP.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
6.4.2007 17:27:07   
andreja32
user posted image jjjeeee zmagala semuser posted image ,....okna sem danes še do konca pomila, obesila zavese,pospravila po hiši,....zdaj grem pa še v trgovino,...potem pa na peko potice.Juhej kako je fajnuser posted image .

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
6.4.2007 19:09:22   
guppy
SEPTEMBRKE 2007
(PDP, nick (leta), št. nos., kraj bivanja --> porodnišnica, spol)

27.8. tikca, 1n, Ljubljana
28.8. surya, 1n, Posavje user posted image
29.8. Nikki24 (25), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
29.8. avgustovka, 1n, Ljubljana --> Postojna

1.9. CUKRČEK (27), 2n (dvojčki), okolica Vrhnike --> Ljubljana user posted image
1.9. guppy (26), 1n (dvojčki), Ljubljana --> Ljubljana user posted image user posted image
1.9. Marelica, 2n, okolica Ptuja --> Ptuj/MB user posted image  
1.9. Lili17
2.9. lumpa6, 5n, Ljubljana --> Ljubljana
3.9. nena80
3.9. Pikica pokica (27), 2n, Celje --> Celje
3.9. lemavrica (28), 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image

3.9. jonči (28), 1n, Kranj user posted image
4.9. bodoča (24), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
4.9. september 07, 1n, Vrhnika 
5.9. Rožica*, 1n user posted image
5.9. ursy, 2n, Ljubljana
5.9. nejka7
5.9. *Marty* (PP 31.1.), 2n
5.9. lasekP, Velenje
5.9. nana 27 (28), 2n, okolica Lj --> Postojna
user posted image
6.9. škorpion, 1n, Celje
7.9. Carmy (25), 2n, Domžale --> Ljubljana user posted image
7.9. Žabonka, Ljubljana --> Ljubljana user posted image

7.9. quelle (29), 1n, --> Kranj / Jesenice
8.9. Ninica, 2n
8.9. misska, 2n, Ljubljana --> Ljubljana
8.9. Biljana (27), Solkan

9.9. nestrpnica (27), 2n, Ptuj
9.9. manca79, Kranj
9.9. LEVASI (28), 1n, Ljubljana --> Postojna
9.9. Emm, Velenje
10.9. nefretiti (28), Celje --> Maribor user posted image
10.9. _mala_, Ptuj user posted image

11.9. Zoya27 (28), 1n, Izola --> Izola
11.9. sandra85 (21), 1n, Portorož
12.9. jst86, Škofja Loka --> Kranj
12.9. srček (27), 1n, Strunjan --> Postojna user posted image
13.9. PBJ , 2n 
14.9. duskamb (34), 3n, Maribor
14.9. Eva*, 1n
15.9. Taja339, 2n, Laško

15.9. ribica23, 1n, --> Ljubljana user posted image
15.9. PravaTečka (29), 2n, Pesnica --> Maribor
16.9. cuma, 2n, Koper --> Izola
16.9. TheAngel, 1n, Kranj
16.9. helenav (27), 1n, Izola --> Izola

17.9. annie, 1n, Ruše --> Maribor
19.9. buškica (32), 1n, Medvode --> Postojna/Lj user posted image
20.9. ana b, 2n, Ljubljana 
20.9. Tatty (30), 1n, Ljubljana/Cerkno --> Ljubljana
21.9. žarnica (23), 2n, --> Ptuj user posted image
21.9. *ribica*, 2n, Murska Sobota --> Avstrija?

22.9. nora (26), 1n, Ljubljana --> Ljubljana
23.9. dorotea (27), 1n, Severna Primorska --> Šempeter
23.9. naja07

24.9. nova169, 1n, Velenje

24.9. tianna (22), 1n, Sežana --> Postojna user posted image
24.9. nejca79, 2n user posted image
24.9. jota, 2n
25.9. Rozmarinka, 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
25.9. upanje-upanje, 1n, Koper
26.9. ksenija., 3n, Ptuj
26.9. LINA31 (28), 1n
27.9. taček (23), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
27.9. sevenka (25), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image
27.9. tanja981 (25), 2n, Mežica --> Slovenj Gradec user posted image
27.9. katjuša79, 2n, Celje --> Celje user posted image
28.9. jacklyn, 4n, Logatec --> Postojna
user posted image
28.9. andreja32, 4n, okolica Kamnika --> Ljubljana user posted image
28.9. Tanja Lina, 1n, okolica Kranja --> Ljubljana 
30.9. taja83 (23), 1n, --> Trbovlje
user posted image
30.9. *tajda* (25), 1n, --> Ljubljana
??.9. Tadeja 1976, (dvojčki)

Trenutne težave (večine) septembrk: slabost, boleče prsi, smrdi, mozoljčki, glavoboli, beli/rumeni/rjavi izcedki, nekaterim se že pozna trebušček, knjige še posebej smrdijo, če se je treba učit user posted image , obsedenost s CocaColo, čudne sanje user posted image

Če katera želi, da jo odstranim s seznama, pa se ne bi rada izpostavljala, mi lahko pošlje ZS. 

TELOVADBA
Ljubljana - lemavrica išče družbo za Moj Fit
Primorska - helenav išče družbo za torek 18.20 (Ogrlica; pon/čet 17.20, tor/pet 18.20)

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
6.4.2007 19:10:48   
guppy
Vse najboljše tistim, ki ste marca praznovale RD. Je kar precej novosti na seznamčku! user posted image user posted image user posted image
Lepe praznike user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
7.4.2007 8:08:08   
lumpa6
lp

a ste že kaj premišljevale o imenih, jaz še čisto nič

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
7.4.2007 10:17:49   
Anonimen
Ojla punce!

Ste pobarvale jajčka? Jaz sem se letos še kar priključila mami. Sva jih tradicionalno pobarvali skupaj. In tudi tradicionalno so najlepša tista iz čebule. Letos sem zavila na jajčko družinsko srečo. In je super, res pride lepo, taka nitka z drobnimi listki. Super je. Še vedno pa se obnese lepo kamilica in pa tiste rdeče srčkaste deteljice (pri nas rastejo med ploščicami, grozno tečna zel).
Potička je tudi že pečena. Ena pri mami, druga od tešče. Potice imamo na odmet.

Ko bo otroček, pa bomo sami barvali jajčka. Se že veselim.

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 2283
7.4.2007 11:29:19   
lumpa6
tako stanovanje je čisto, pirhi pobarvani ,potica pečena, francoska pripravljena, smo že pripravljeni na veliko nočuser posted image user posted image user posted image , tako sedaj pa malo ven na sprehod, potem pa obiskiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
7.4.2007 12:55:46   
tanja981
ojla so user posted image !

No včeraj me je pa pošteno zvilo... mi je blo že dopoldne slabo ampak pol sem pa celi dan bruhala in nisem zadržala nič, niti vode. Tako sem zvečer pristala pri dežurnem in dobila infuzijo da moje malo detece v bušiju ne bi preveč stradalo. Ponoči me je tut vročina matrala ampak je po lekadolu padla tako da ni blo panike. Sem pa taka ko ena cota za tla pomivat user posted image  Danes je že boljš, sem za zajtrk pojedla košček kruha, pa vmes pol pomaranče in je ostalo v želodčku. Zdaj sem jedla kosilo (malo juhice, košček kruha in eno palačinko) pa me neki sumljivo tišči........ upam da je bom mela spet srečanja z wc...

sem dobila včeri navodila, da če bom dans spet tk bruhala moram prit nazaj. Upam da je res sam kaka viroza in bo minlo še tekom dneva.

Pridne bodite pa bušije pobožajte!

pa ga imamo, našega knedlčka.... Vid je prijokcal 28.07.
drugi knedlček se nam bo pridružil 27.09.!!!!

http://tanja-ribica.moj-album.com/

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
7.4.2007 13:55:08   
dorotea
Lepo da se tako pripravljate...jaz pa nisem naredila nič...včeraj popoldne me je spet zvilo( očitno ledvični kamni) - grozne bolečine...pa me je moj peljal v bolnico. Sem bila sprejeta včeraj sem trpela ko...-to je bil pravi petekuser posted image in danes sem jih na kolenih prosila, če lohko grem domov, počutila sem se dobro, za praznike pa se itak nič ne dela v bolnici...zdej pijem uvin čaj in upam, da sem ščistla preostanek peska iz ledvic...da mi ne bo treba več jest tablet proti krčem...al še slabše se vrnit tja.Ena dobra stvar tega je, da sem videla našega mikanega, tko mimogrede, ko mi je delal UZ ledvic, pa ker se poznamo sva še malo pikico pogledala, ki je tko sključena, da zgleda da bo gimnastik-oz. gimnastičarkauser posted image Pred kratkim sem končno prišla domov.Hiša je daleč od čiste, jajca je s čebulo pridno pobarval moj možek, potico in hren  imam , zvečer pa še šunko v testu naredim(čebrav bo malo pozno- ma tko je )
Tanja981 upam, da boš vsaj za praznike malo bolje, drugače pa naroči naj te crtajo.
Lepo praznujte!

(odgovor članu tanja981)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
7.4.2007 23:54:18   
sandra85
se vidi da je praznik-vsi z familijo...js sm pa zaj prišla domov,sem bila pri očetu, pa še sestra je prišla iz štajerske za vikend...moj user posted image še delauser posted image ...
počutim se pa odličnouser posted image za enkrat...vem da je malo pozno, ampak js sem se spravla jest maline in borovnice-mi jih je učeri dragi prinesuuser posted image pa so tko sladke...
aja, danes je bila moja 6. ura  user posted image in se moram pohvalit, da mi je šlo super (niti ene napakeuser posted image ) tko da upam, da se ne hvalim prehitro in da bom dobila voljo za ta izpit in da ga čimprej naredim, ki ta trebušček tko hitro raste, da se bojim da me bo oviral pri vožnjiuser posted image

no, se grem js počasi user posted image pol pa user posted image

user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
8.4.2007 8:47:56   
lumpa6
dobro jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image

kako ste kaj, na ta praznični dan, jaz sem ravno vstala in vzela inzulinuser posted image user posted image , sedaj pa čakam da grem lahko jest zajtrkuser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
8.4.2007 15:57:48   
Anonimen
Jaz sem se nažrla kot pujs pri zajtrku, do jutri ne bom jedla ničesar. Sva bila pri tašči (nadstropje višje) jaz sem prinesla francosko, hren in suho salamo, ona pa je naredila ostalo. Nona pa je spekla potico in nam jo še toplo prinesla na pokušinouser posted image .

V torek imam 3. pregled, vago bo tam kar razneslo po vseh teh dobrotah čez praznikeuser posted image . Komaj čakam da spet vidim user posted image  in da spet posnamemo.

Lp, Srček

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 2289
8.4.2007 18:13:12   
nora
Olja punce!

Jaz tudi se bojim kilogramov, G sigurno me bo kregaluser posted image danes sem pazila, sem cist malo jedla, ceprav je ful za jest in to  samo dobrote. Vseeno uzivam z dragim, pa se jutri sem frejuser posted image user posted image yuppiiiiiuser posted image

Lepo praznujte se naprej!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
9.4.2007 21:15:44   
sandra85
ej user posted image kje pa ste danes...?
js sm malo prej prišla iz službe---taka gužva je bila danes po portorožu-kot mravljišče!pa sm mogla podaljšat in delat do 20h user posted image
no zaj pa papam puding...
sm fulll prehlajenauser posted image
me grozno grlo,pa glava bolita...pa nos imam čist poln...nebo imam krvavo, tko je otečeno...upam, da bo boljše, če ne bom jutri poklicala mojo zdravnico...moj apetit se je spet noro povrnu...spet bi sam jedlauser posted image mah...
nič...vidim da ste še vse praznično razpoložene, pa bom tut js zaj malo-grem lenarit...
pridne bodite, pa pobožajte bušija!

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
9.4.2007 22:35:30   
nena80
No pa da se še jaz malo javim, spremljam vas ob prilikah in imam pol veliko za prebrat in zmanjka časa za pisanjeuser posted image !! Moje počutje je v redu, trebušček raste, kg pa tudiuser posted image user posted image  posebno sedaj ko so same dobrote na mizi...malo se bo potrebno čuvat, sicer se bomo za to pa sekirale v jeseni, ko bojo naši mali sončkiuser posted image  v naših naročjih,...
Za seznamček: 1 nosečnost, Dolenjska, porod še ne vemo LJ ali NM, spol ni hotel pokazat, torej presenečenje, starost 27.

En lep pozdravček vsem sonosečkamuser posted image , sedaj pa šibam user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
10.4.2007 9:38:02   
Anonimen
Danes pa je mene dobila bolezen. Že ob štirih zjutraj nisem mogla spati, ko me je grlo tako bolelo in sem iskala septolete. Danes zjutraj se vstanem komaj pol devetih čist fertig, za nameček še bruham (spet). Kar bojim se večera kaj bo, včasih sem lahko vzela vsaj aspirinC zdaj pa še tega ne, tako, da bom prakticirala kar domačo lekarno. Če ima katera kakšen predlog kako odpraviti  - verjetno mam angino, mi naj kar napiše. Drgač pa tudi pri meni trebuhček raste že kar vidno, prav mi ni več nobena cota, tak, da bo zdaj počasi res treba it v trgovino po nosečniška oblačila, če jih še do zdaj nisem rabla. Na polovici zdaj sem, še pol pa bo vse to mimo.

Lep sončen dan vsem!

(odgovor članu nena80)
  Neposredna povezava do sporočila: 2293
10.4.2007 10:39:18   
Pikica pokica
Pozdravček! Danes ste pa malo lene user posted image ; vedno je toliko napisanega že zjutraj..

No, danes je 18. dan po opravljeni amniocentezi in upam, da mi danes ne zazvoni telefon z neznano številko, saj so rekli, da okoli 14. dneva pokličejo, če izvid ni ok.  Tako da se tresem user posted image  kot nora, še bolj pa sem živčna user posted image user posted image user posted image . Če ne bi bilo teh praznikov vmes, bi verjetno bila že rešena, tako pa med prazniki tako niso nič delali in danes je po mojem najbolj kritičen dan, da me pokličejo.

Še sreča, da sem v službi, da se vsaj malo zamotim, ampak si ne morem kaj, da ne bi nenehno pogledovala po gsm ju, če sem slučajno spregledala kakšen klic.. GROZA!!!

DRŽITE PESTI, DA ME NE POKLIČEJO!!!

PA PA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
10.4.2007 10:42:41   
Tatty
Pikica_pokica držima zate pesti, da bo vse ok.

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
10.4.2007 10:51:05   
guppy
SEPTEMBRKE 2007
(PDP, nick (leta), št. nos., kraj bivanja --> porodnišnica, spol)

27.8. tikca, 1n, Ljubljana
28.8. surya, 1n, Posavje user posted image
29.8. Nikki24 (25), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
29.8. avgustovka, 1n, Ljubljana --> Postojna

1.9. CUKRČEK (27), 2n (dvojčki), okolica Vrhnike --> Ljubljana user posted image
1.9. guppy (26), 1n (dvojčki), Ljubljana --> Ljubljana user posted image user posted image
1.9. Marelica, 2n, okolica Ptuja --> Ptuj/MB user posted image  
1.9. Lili17
2.9. lumpa6, 5n, Ljubljana --> Ljubljana
3.9. nena80 (27), 1n, Dolenjska --> NM / LJ user posted image
3.9. Pikica pokica (27), 2n, Celje --> Celje
3.9. lemavrica (28), 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image

3.9. jonči (28), 1n, Kranj user posted image
4.9. bodoča (24), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
4.9. september 07, 1n, Vrhnika 
5.9. Rožica*, 1n user posted image
5.9. ursy, 2n, Ljubljana
5.9. nejka7
5.9. *Marty* (PP 31.1.), 2n
5.9. lasekP, Velenje
5.9. nana 27 (28), 2n, okolica Lj --> Postojna
user posted image
6.9. škorpion, 1n, Celje
7.9. Carmy (25), 2n, Domžale --> Ljubljana user posted image
7.9. Žabonka, Ljubljana --> Ljubljana user posted image

7.9. quelle (29), 1n, --> Kranj / Jesenice
8.9. Ninica, 2n
8.9. misska, 2n, Ljubljana --> Ljubljana
8.9. Biljana (27), Solkan

9.9. nestrpnica (27), 2n, Ptuj
9.9. manca79, Kranj
9.9. LEVASI (28), 1n, Ljubljana --> Postojna
9.9. Emm, Velenje
10.9. nefretiti (28), Celje --> Maribor user posted image
10.9. _mala_ (26), 1n, Maribor --> Ptuj user posted image

11.9. Zoya27 (28), 1n, Izola --> Izola
11.9. sandra85 (21), 1n, Portorož
12.9. jst86, Škofja Loka --> Kranj
12.9. srček (27), 1n, Strunjan --> Postojna user posted image
13.9. PBJ , 2n 
14.9. duskamb (34), 3n, Maribor
14.9. Eva*, 1n
15.9. Taja339, 2n, Laško

15.9. ribica23, 1n, --> Ljubljana user posted image
15.9. PravaTečka (29), 2n, Pesnica --> Maribor
16.9. cuma, 2n, Koper --> Izola
16.9. TheAngel, 1n, Kranj
16.9. helenav (27), 1n, Izola --> Izola

17.9. annie, 1n, Ruše --> Maribor
19.9. buškica (32), 1n, Medvode --> Postojna/Lj user posted image
20.9. ana b, 2n, Ljubljana 
20.9. Tatty (30), 1n, Ljubljana/Cerkno --> Ljubljana
21.9. žarnica (23), 2n, --> Ptuj user posted image
21.9. *ribica*, 2n, Murska Sobota --> Avstrija?

22.9. nora (26), 1n, Ljubljana --> Ljubljana
23.9. dorotea (27), 1n, Severna Primorska --> Šempeter
23.9. naja07

24.9. nova169, 1n, Velenje

24.9. tianna (22), 1n, Sežana --> Postojna user posted image
24.9. nejca79, 2n user posted image
24.9. jota, 2n
25.9. Rozmarinka, 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
25.9. upanje-upanje, 1n, Koper
26.9. ksenija., 3n, Ptuj
26.9. LINA31 (28), 1n
27.9. taček (23), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
27.9. sevenka (25), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image
27.9. tanja981 (25), 2n, Mežica --> Slovenj Gradec user posted image
27.9. katjuša79, 2n, Celje --> Celje user posted image
28.9. jacklyn, 4n, Logatec --> Postojna
user posted image
28.9. andreja32, 4n, okolica Kamnika --> Ljubljana user posted image
28.9. Tanja Lina, 1n, okolica Kranja --> Ljubljana 
30.9. taja83 (23), 1n, --> Trbovlje
user posted image
30.9. *tajda* (25), 1n, --> Ljubljana
??.9. Tadeja 1976, (dvojčki)

Trenutne težave (večine) septembrk: slabost, boleče prsi, smrdi, mozoljčki, glavoboli, beli/rumeni/rjavi izcedki, nekaterim se že pozna trebušček, knjige še posebej smrdijo, če se je treba učit user posted image , obsedenost s CocaColo, čudne sanje user posted image

Če katera želi, da jo odstranim s seznama, pa se ne bi rada izpostavljala, mi lahko pošlje ZS. 

TELOVADBA
Ljubljana - lemavrica išče družbo za Moj Fit
Primorska - helenav išče družbo za torek 18.20 (Ogrlica; pon/čet 17.20, tor/pet 18.20)

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
10.4.2007 10:54:14   
guppy
Kaj je zdaj to, punce? Kakšne angine, infuzije, stresi...? Dajmo mal dobre energije privabit na tale forumček, da malo uživamo v nosečnosti.

Tanja981 in dorotea, sta v redu?

mala, če imaš res angino, je bolje, da greš k zdravniku. Jaz sem tako grdo obliko fasala en mesec nazaj, da so me takoj dali na antibiotik. Angina lahko škodi razvoju ploda. Nočem te strašit - ampak bolje, da prej ukrepaš preden se bolezen razpase. Proti bolečinam lahko vzameš lekadol, za grlo pa Granobil in Panthol tablete (več ti povejo v lekarni).

Pikica pokica, držim pesti, da bo vse v redu!

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
10.4.2007 12:51:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica pokica

Pozdravček! Danes ste pa malo lene user posted image ; vedno je toliko napisanega že zjutraj..

No, danes je 18. dan po opravljeni amniocentezi in upam, da mi danes ne zazvoni telefon z neznano številko, saj so rekli, da okoli 14. dneva pokličejo, če izvid ni ok.  Tako da se tresem user posted image  kot nora, še bolj pa sem živčna user posted image user posted image user posted image . Če ne bi bilo teh praznikov vmes, bi verjetno bila že rešena, tako pa med prazniki tako niso nič delali in danes je po mojem najbolj kritičen dan, da me pokličejo.

Še sreča, da sem v službi, da se vsaj malo zamotim, ampak si ne morem kaj, da ne bi nenehno pogledovala po gsm ju, če sem slučajno spregledala kakšen klic.. GROZA!!!

DRŽITE PESTI, DA ME NE POKLIČEJO!!!

PA PA

Držim ti pesti. Meni niso nič povedali. Meni je danes 14. dan kaj so mi delali AC. Zdaj si me malo prestrašila. Ali si mislila 14 delovnih dni???
JAVI REZULTATE!!! Jaz tudi na moje komaj čakam, jutri pa imam pregled pri moji G.

(odgovor članu Pikica pokica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2298
10.4.2007 12:57:41   
LEVASI
pozdravljene souser posted image . danes je tako lep dan, jaz bi kar letela ven iz pisarne pa moram sedeti v službi. ampak ni kaj, dokler se dobro počutim mi ni problem, vidim kako se ostale borite z raznimi obolenji in nekatere celo še bruhate. držimo pesti da čimprej mine.
moj trebušček raste iz dneva v dan, zdaj pa že res zgledam kot prava nosečka user posted image . zanima pa me nekaj, ali še katera pije elevit ali centramed mami? jaz sem pila elevit do prejšnjega tedna in potem mi ga je zmanjkalo pa nisem vedela ali naj grem po novega ali ne. In sem se odločila da grem iskat novega, ker me je pekla vest da mogoče moj mišek nima dovolj potrebnih vitaminov ampak ga v lekarni nimajo več. Vzela sem pa centramed mami. No problem je v tem, da me je že prej malo zgaga pekla od teh tablet, ampak od centramed mami me pa še bolj. Moj mi pravi, da to ni dobro niti za mene, niti za malega miška če me peče zgaga in naj neham jesti te tablete. Zdaj pa vprašanje, s čim dopolnjujete prehrano, da imate dovolj vitaminov in železa? Saj vem da je najbolje poskrbeti za to s prehrano, ampak vseeno bi rada še dodatno poskrbela da ima vse kar potrebuje.

No drugače zvečer se premetavam iz levega na desni bok, mi ful paše bolj na desnem boku in občasno bi spala tudi na hrbtu, vsaj da se malo raztegnem pa si ne upam odkar sem prebrala da ni priporočljivo. Ampak bo že, se bomo že navadili.

Lep dan vam želim in čim manj nevšečnosti!!!!

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
10.4.2007 14:01:12   
guppy
LEVASI, jaz jemljem tablete Hämatopan 100 (železo), ki mi jih je predpisal G, poleg tega pa sem kupila v trgovini šumečke s kalcijem. Vsake toliko spijem še kakšno cedevito, to pa je tudi vse. Itak dobimo minerali in vitamine tudi iz sadja in zelenjave. Pretiravat pa res ni teba.

Posebej nenavadno se mi zdi, da zdaj pijem toliko mleka. Zgleda maladva ravno zdaj rabita veliko kalcija. Sem pa res vesela, da se je situacija obrnila, ker sem imela v prvih mesecih tako hudo reakcijo na vse mlečne zadeve, da sploh nisem prenesla ničesar v želodcu.

glede spanja pa vam povem, da sem že večkrat videla na Pušenjakovem forumu, da punce sprašujejo glede spanja na boku / hrbtu. Vedno je pravil, da dokler se nosečnica dobro počuti na hrbtu, naj kar tako spi. Če bi namreč to ležanje kaj škodilo ali pritiskalo na neprimerne zadeve, bi telo to samo začutilo in me bi se obrnile na ustrezno stran. Dokler vam je udobno, spite kakor želite, kasneje pa itak ne bomo zdržale niti na hrbtu, niti na boku user posted image .

Lep dan je zunaj, a ne?

(odgovor članu LEVASI)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.