|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
25.3.2007 15:47:53   
Rožica*
Hvala vsem za podporo.
Bolečine tudi danes niso minile. Tako da bom jutri videla na pregledu kaj je narobe. Upam da nič in da se je mogoče ulegel na kakšen moj organ in me zaradi pritiska boli.

Srček zanimivo tudi jaz čutim premike navadno za računalnikom. Verjetno me opozarja mami ne spet surfat. Greva raje ven. user posted image user posted image user posted image

Glede hemroidov pa ne vem kako se čuti, lako le povem, da se nisem napenjala oz. da bi težko šla na potrebo, tako da dvomim da bi mi lahko žilica poknila, tudi krvi nisem zasledila med blatom še nikoli...... Tudi danes je bilo pri odvajanju vse vredu.
Tako da ne vem.

Upam da se ne prikaže več, ker se zdaj vsakokrat s strahom obrišem in pogledam v hlačke, če se mogoče kaj pozna na dnevnem vložku.

Sem se pa tudi jaz začela, kot sem že včeraj rekla, zelo zanimat za opremo predvsem primerjam med modeli, da se bom odločila, kaj bom kupila.
Zelo všeč mi je Traxxov Jaguar4 pa ga menda ne prodajajo več, vse zaloge so pošle, ker bo nov model... in verjetno nova višja cena user posted image user posted image user posted image  .

Lepo praznovanje vsem mamam in nam ki svoje sončke še nosimo pod srčkom. Upam da nas razveselijo vsaj s kakšnim nežnim premikom in tako opozorijo nase in nam voščijo lep praznik.

LP. Rožica*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
25.3.2007 16:03:20   
sandra85
LEPO POZDRAVLJENE PA VESEL DAN MAMIC***glih sva z mojim kosilo popapala...sem delala do 15h...pa je dragi naredu kosilo (pečen piščanec s krompirjem v pečici in rdeča pesa)...pridenuser posted image
ma nekaj me zanima...glede morfologije in 4d UZ...kaj morfologijo ti naredi osebni G sam, al mu moraš sama rečt, da si želiš??? glede 4D UZ-kdaj se ga dela?

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
26.3.2007 8:09:05   
lumpa6
dobro jutro souser posted image user posted image user posted image

kako smo kaj, jaz moram na banko nato pa k odvetniku, pa ve tudi delavno?

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
26.3.2007 8:12:28   
Pikica pokica
Ja, morfologijo obvezno naredi osebni ginekolog sam in je zastonj oz. jo plača zdravstvena zavarovalnica. Predvidoma se dela nekje med 20. in 22. tednom, saj se takrat še zelo dobro vidi cela bebika, kar je kasneje težje, saj je že večji/a.
Preverit mora vse organe, izmeriti celo bebiko, dolžino rokic, nogic, pregledati srček, glavico, ledvičke... seveda tudi spol, če želiš in če se ne skriva user posted image

Nekatere se odločijo in grejo še drugam na morfologijo ploda - samoplačniško oz. grejo v tem času še na 3D ali 4D UZ.
Kolikor vem, se jih največ odloča za 3D ali 4D ravno v tem času - morfologije.

Upam, da sem ti kaj pomagala.

Čao

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
26.3.2007 10:26:49   
sandra85
hvala ti pikica pokica zaj vse vemuser posted image tocno to me je zanimalouser posted image user posted image user posted image , ker nisem bila sigurna...no, zaj vemuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
26.3.2007 11:33:18   
guppy
SEPTEMBRKE 2007
(PDP, nick (leta), št. nos., kraj bivanja --> porodnišnica, spol)

27.8. tikca, 1n, Ljubljana
28.8. surya, 1n, Posavje user posted image
29.8. Nikki24 (25), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
29.8. avgustovka, 1n, Ljubljana --> Postojna

1.9. CUKRČEK (27), 2n (dvojčki), okolica Vrhnike --> Ljubljana user posted image
1.9. guppy (26), 1n (dvojčki), Ljubljana --> Ljubljana user posted image user posted image
1.9. Marelica, 2n, okolica Ptuja --> Ptuj/MB
1.9. Lili17
2.9. lumpa6, 5n, Ljubljana --> Ljubljana
3.9. nena80
3.9. Pikica pokica, 2n, Celje --> Celje
3.9. lemavrica (28), 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image

4.9. bodoča (24), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
4.9. september 07, 1n, Vrhnika 
5.9. Rožica*, 1n user posted image
5.9. ursy, 2n, Ljubljana
5.9. nejka7
5.9. *Marty* (PP 31.1.), 2n
5.9. lasekP, Velenje
5.9. nana 27 (28), 2n, okolica Lj --> Postojna
user posted image
6.9. škorpion, 1n, Celje
7.9. Carmy (25), 2n, Domžale --> Ljubljana user posted image
7.9. Žabonka, Ljubljana --> Ljubljana user posted image

7.9. quelle
8.9. Ninica, 2n
8.9. misska, 2n, Ljubljana --> Ljubljana
9.9. nestrpnica, 2n, Ptuj
9.9. manca79, Kranj
9.9. LEVASI (28), 1n, Ljubljana --> Postojna
9.9. Emm, Velenje
10.9. nefretiti (28), Celje --> Maribor user posted image
10.9. _mala_

11.9. Zoya27 (28), 1n, Izola --> Izola
11.9. sandra85 (21), 1n, Portorož
12.9. jst86, Škofja Loka --> Kranj
12.9. srček (27), 1n, Strunjan --> Postojna user posted image
13.9. PBJ , 2n 
14.9. duskamb (34), 3n, Maribor
14.9. Eva*, 1n
15.9. Taja339, 2n, Laško

15.9. ribica23, 1n, --> Ljubljana user posted image
16.9. cuma, 2n, Koper --> Izola
16.9. TheAngel, 1n, Kranj
16.9. helenav, 1n, Izola --> Izola

17.9. annie, 1n, Ruše --> Maribor
19.9. buškica (32), 1n, Medvode --> Postojna/Lj user posted image
20.9. ana b, 2n, Ljubljana 
20.9. Tatty
21.9. žarnica (23), 2n, --> Ptuj
21.9. *ribica*, 2n, Murska Sobota --> Avstrija?

22.9. nora (26), 1n, Ljubljana --> Ljubljana
23.9. dorotea (26), 1n, Severna Primorska --> Šempeter
23.9. naja07

24.9. nova169, 1n, Velenje

24.9. tianna (22), 1n, Sežana --> Postojna user posted image
24.9. nejca79, 2n user posted image
24.9. jota, 2n
25.9. Rozmarinka, 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
25.9. upanje-upanje, 1n, Koper
26.9. ksenija., 3n, Ptuj
26.9. LINA31 (28), 1n
27.9. taček (23), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
27.9. sevenka (24), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image
27.9. tanja981 (25), 2n, Mežica --> Slovenj Gradec user posted image
27.9. katjuša79, 2n, Celje
28.9. jacklyn, 4n, Logatec --> Postojna

28.9. andreja32, 4n, okolica Kamnika --> Ljubljana user posted image
28.9. Tanja Lina, 1n, okolica Kranja --> Ljubljana 
30.9. taja83 (23), 1n, --> Trbovlje
user posted image
30.9. *tajda* (25), 1n, --> Ljubljana
??.9. Tadeja 1976, (dvojčki)

user posted image  user posted image  user posted image  nove nosečke: ribica23 !!!

Trenutne težave (večine) septembrk: slabost, boleče prsi, smrdi, mozoljčki, glavoboli, beli/rumeni/rjavi izcedki, nekaterim se že pozna trebušček, knjige še posebej smrdijo, če se je treba učit user posted image , obsedenost s CocaColo, čudne sanje user posted image

Če katera želi, da jo odstranim s seznama, pa se ne bi rada izpostavljala, mi lahko pošlje ZS. 

TELOVADBA
Ljubljana - lemavrica išče družbo za Moj Fit
Primorska - helenav išče družbo za torek 18.20 (Ogrlica; pon/čet 17.20, tor/pet 18.20)

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
26.3.2007 11:37:00   
guppy
Drage souser posted image ! Ste opazile koliko novih nosečk se nam pridružuje v zadnjem času? ribica23, dobrodošla! user posted image

Pikica pokica, čestitke za uspešno opravljeno AC! Zdaj pa le počivaj, da se pikica in ti lahko napijeta pozitivne energije. Upam, da ti bo čas do rezultatov hitro minil!

Rožica, si kaj bolje? Tudi ostale še kaj krvavite? Osebno sem opazila samo to, da mi pogosto iz nosa pride kri, ko ga spiham, največkrat se pa ulije iz dlesni, ko si umivam zobe. Spet en normalen pojav očitno.

lumpa6, lepo opravi pri odvetniku (upam, da gre za kake prijetne zadeve)!

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
26.3.2007 11:40:54   
GITI
POZDRAVLJENE,

od kar sem rodila velikokrat poiščem koristen nasvet na vaši-naši strani. Zanima me potovanje v Egipt z 9 mesečno deklico. Ali imate kaj izkušenj?

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
26.3.2007 11:53:52   
sandra85
giti zakaj pa ne...sam na hrano se pazi...js sem bila lani v afriki (to je itak to) in sva se oba z mojim zastrupla z njihovo vodo in hrano...to pa je res blo hudo...
zato ti priporocam, da za otrocicka najdes drugo resitev glede hrane

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 26.3.2007 11:54:12 >

(odgovor članu GITI)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
26.3.2007 11:54:12   
Anonimen
Pozdravljene,

krvavitev  - od spodaj običajno hemoroidi (pa ni nujno vsakič ko greš na wc in sploh ni nujno da se napenjaš - vem iz 1. nosečnosti....)

dlesni & nos - se dogaja. Mamo pač velko več krvi v telesu in kapilarce znajo zaradi tega poči. Ni hujšega!

No - sem vam pa v LJ pripeljala z morja!

(odgovor članu GITI)
  Neposredna povezava do sporočila: 2010
26.3.2007 12:33:18   
lumpa6
no sem že nazaj popoldne pa še 1 krat k odvetniku user posted image ,pol bomo pa vidl kako bo

sedaj morm pa user posted image in še nato user posted image ter user posted image da bo vse kot iz škatlice

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
26.3.2007 13:23:50   
quelle
Pozdravljene!
Sedaj sem v 17. tednu in že čutim mehurčke v trebuhuuser posted image . Trenutno sem doma zaradi bolečin v hrbtenici.
In še za evidenco : quelle, 1. nosečnost, 29 let, rodila bom v Kranju ali na Jesenicah-se še nisem odločila.
Če je katere z Gorenjske in ima že izkušnje prosim za nasvet Kranj ali Jesenice.
Lep dan drage nosečke

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
26.3.2007 13:36:33   
sandra85
lumpa6 kje si dobla te slikce?! user posted image js bi jih tut imelauser posted image

(odgovor članu quelle)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
26.3.2007 13:46:23   
jacklyn
ojla
no pa sem dočakala , NS.
Zdravnica je rekla, da je rezultat dober sem pa še dala kri za dvojni hormonski test.Če bo še ta rezultat dober  mi ne bo potrebno delati amnioc.
Super sem zelo zadovoljna.Le za spol mi je rekla da bo verjetno fantek in ko sem ji rekla da imam venomer občutek, da nosim punčko je dejala da ta njena trditev ne drži 100% in da se pri NS v 40% zmotijo za spol.
Zato bom še počakala kaj mi bo G. rekel, kaj vidi na UZ.

sicer pa so rezultati takšni
plodek je velik  70,5 mm
Background risk of Trisomy 21           1:79
Adjusted risk of Trisomy 21               1:420
Backgraund risk of Trisomy 13+18     1:649

lepo se imejte
jacklyn
Adjusted risk of Trisomy 13+18         1:5828

(odgovor članu quelle)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
26.3.2007 14:38:01   
katjuša79
Hojla!!!!
Evo mene po dolgem času. Sem vas redno brala samo energije nisem imela da kaj napišem. Slabosti so končno malo ponehale, sem ugotovila da mi zelo pomagajo mehurčki, predvsem Cocta.

user posted image  je super pridni raste na NS je blo patudi vse vreduuser posted image . A katero še tako koža srbi, da bi se spraskala do krvi? jaz bom znorela!!! Sploh ne vem s čim naj se še namažem da bi bilo malo bolje. Zredila se nisem čisto nič, kvečjemu shujšala za 5kg, tako da ne more biti od tega.user posted image

Glede otroške opreme, punce ne pretiravat. Nabavite si osnovno pohištvo, oblekice če se le da si sposodite, številka naj ne bo manjša od 58, ker otroci zhitro prerastejo. Ostalo pa kupujte sproti, ko boste videle kaj rabite. Jaz sem pri prvem nabavla cel kup stvari, ki jih nakoncu sploh nisem rabila in tako vrgla denar stran. Glede vozičkov, naj bodo praktični in udobni. Glejte predvsem na to, da se enostavno zložijo in da jih lahko spravite v avto!!! ( sem mogla drugega kupit ker prejšnji ni šel v pretlažnik pod nobenem pogojem).  te kaj hitro premamijo te cartkane stvari, ki jih vidiš v trgovini in nakoncu misliš da vse to rabiš. pa na žalost ni tako.
Edino kar vam bi svetovala, je da si kupite blazino za dojenje. Je vsestranska. Fajn je če jo imate že seboj v bolnici.Je kar fajn če se lahko nanjo usedeš, še posebaj če si šivan, je veliko lažje. Sicer pa veliko užitkov in veselja pri nabavljanju stvari za našeuser posted image .

A razmišljate kaj o dopustu? Mi bi radi šli nekje v juliju, pa ne vem če bi bilo še pametno. sicer je takrat do poroda še dva meseca sam sem mal v dilemi. Kaj pa ve misliteuser posted image user posted image

guppy nekaj za tvojo raspredelnico; rodila bom v Celju spol pa naj bouser posted image .

Lepo se imejte in uživajteuser posted image

(odgovor članu jacklyn)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
26.3.2007 14:57:18   
Tatty
Guppy: spomnila sem se, da jaz še nisem nič sporočila za tvoj seznam: ekola, 30, 1n, Ljubljana/Cerkno (živim kar na dveh koncih), rodila bom pa kar v Ljubljani, spol ?

(odgovor članu katjuša79)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
26.3.2007 15:26:17   
andreja32
bi vam jaz tudi isto svetovala kot Katjuša,Ko si prvič starš si ob poplavi izdelkov misliš da potrebuješ vse.Potem s časom ugotoviš da je kar nekaj stvari ki jih niti ne uporabljaš.....no, vsaj pri meni je bilo tako.zdaj pa sploh nič ne kompliciram.En kup oblačilc za najmlajšega imam še spravljenih, pa ležalko, lupinico, nahrbtnik, avtosedež, eno veliko previjalno(naredil mi jo je oče),oddejice, posteljnino,....ma je kar nekaj stvariuser posted image

(odgovor članu Tatty)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
26.3.2007 15:31:06   
andreja32
Aja, še nekaj.....Sem firbčna pa me zanima ali ste že kaj premišljevale kakšen porod bi imele (epidrualna, v vodi, kleče....).jaz bi poskusila kleče, pa me je kar strah.Trikrat sem rodila leže, pa se kar sprašujem ,, ja Andreja a sploh znaš kako drugačeuser posted image ,,jp strah pred neznanimuser posted image

(odgovor članu andreja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
26.3.2007 16:25:57   
lumpa6
sandra85
ti dajem link do smeškotou

http://www.cosgan.de/smilie.php?wahl=0&ziel=froehlich
Klikneš na smeškota, spodaj prekopiraš kodo in jo tukaj prilepiš. To je vsa umetnost.te so čist lahki za prilimat
Še ena stran: http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm
Tukaj pa klikneš z desno tipko na smeškota, greš na lastnosti, tam skopiraš kodo, greš nazaj sem, najprej zgoraj klikneš Img,zraven prilepiš kodo in še enkrat Img. In to je to. no teh neznam prilimat

Neposredna povezava do sporočila: 2019
26.3.2007 16:37:27   
lumpa6
ja andreja jaz sem razmišljala o epeduralni, vendar me je kar malo groza posledic, sicer je to moj 5 porod in že čas je da si tudi jaz privoščim kaj boljšega on navadnega poroda

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
26.3.2007 17:10:50   
andreja32
Lumpa , isto kot jaz,....bojim se posledic, pa ker sem imela res lahke porode sem si rekla ,,ma bom pa že preživela,,! tako da epidrualna pri meni odpade.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
26.3.2007 17:28:00   
CUKRČEK
Jaz upam, da bom moja dvojčka lahko rodila naravno...več mi ni pomembno. Upam le, da ne bo potreben carski rez. Na epiduralno pa ne mislim.....je tudi v prvo nisem "uporabila".

Si bom pa v naprej rezervirala svojo babico....ravno eno poznam in je ful dobra zato bom malo veze pokoristilauser posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

Neposredna povezava do sporočila: 2022
26.3.2007 17:44:24   
Rožica*
Živjo!

Guppy moje stanje je nespremenjeno, le pregled je za mano in to spet brez UZ.
Me je dr. potolažil, da če ni več krvi da je dobro, če pa še bo pa v bolnico. Glede bolečine pa je rekel da naj se navadim, da nas bo pač začelo po malem vse boleti.
Seveda sama nisem s tem zadovoljna, ker me je še vedno strah. Na NS mi je druga ginekologinja podala sum na cisto na posteljci, kar pa moj ginekolog še zdaj ni preveril in se obnaša res zelo grdo. Imam občutek, da je malo užaljen, ker nisem šla k njemu na ta pregled, to pa zato, ker nima licence in pač pregled opravlja na svojo roko. In seveda tudi računa.  Mi je na NS sprinatala tudi slikco, kjer je to vidno in se čudim, da sta že dva pregleda mimo on pa še vedno ni sam pogledal, če je res kaj na tem. In sploh ni želel pogledat izvidov iz NS.
Kljub mojimu zatrjevanju, da me boli in da niso krči ( kar sedaj že ločim), kar je sam zatrjeval ne preveri, niti me ni potipal, kje boli.
Pravi da, če ne krvavim in mi ne zatrjuje trebuh, ne bruham ali zatekam, JE VSE VREDU. Po njegovem mnenju se je stanje izboljšalo saj že en teden ne bruham nič, niti enkrat na dan. Meni pa tudi, da ne gre za hemeroide.
Lahko pa da je prišlo do krvavitve, če veliko pijete, saj je ve tem primeru tudi veliko več krvi....
Sem pa dobila datum za morfologijo. user posted image   Saj komaj čakam, da vidimuser posted image

Mejte se lepo.
Rožica.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
26.3.2007 17:49:09   
Anonimen
user posted image Danes sem žalostna.
Prejšnji ponedeljek so mi vzeli kri za THT, danes sem dobila klic, da se moram jutri oglasit pri moji G. na razgovor. Kako naj mislim na kaj druga?
Ker nimam rezultatov nuhalne svetline (otrok je bil večji), so mi vzeli kri. Ima katera kaj izkušenj s THT. Res je, da bom več izvedela jutri. Pa tako sem bila prepričana, da ne more biti nič narobe.user posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 2024
26.3.2007 17:53:55   
Rožica*
Duskamb  držim pesti zate. Ne misli na najslabše.

Mi je pa vedno bolj všeč tale voziček:

user posted image

Pa je baje razprodan user posted image   Pa saj ne morem verjeti zdaj ko sem se odločila, da bi ga kupili....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.