|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke
7.3.2007 10:33:53   
helenav
tudi jaz sem negativna z nulo:-))))

Mene pa me počasi že prijema, da bi si kaj kupila, kašno lepo majčko...sedaj je pomlad, pa bi prav prišla kašna lepa roza tunika.-)))) da bom lepa v službi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
7.3.2007 10:36:12   
guppy
user posted image user posted image  misska!
Tudi jaz sem Rh-, mož se ni šel testirat, ker mi je sestra G rekla, da itak dobim injekcijo v ritko. Au!

cuma, hvala za tolažbo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
7.3.2007 10:43:06   
Anonimen
Na zadnjih straneh pišete, da imate vse bolj ali manj apetit. Ali ni nobeni več nič slabo pa ne bruha? Ali sem sama izjema, namreč meni je od tretje ure dalje še kar slabo in tako moram taka tudi zaspati, ponoči, ko grem na wc oz. da se samo premaknem v postelji pa mi spet vdari ven slabostuser posted image . Še bruham v povprečju do 4 x na teden, pa sem zdaj že v začetku 14. tedna. A se kateri tudi to dogaja??

LP

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1553
7.3.2007 10:44:45   
guppy
SEPTEMBRKE 2007
(PDP, nickname, št. nosečnosti, kraj bivanja --> porodnišnica)

27.8. tikca, 1n, Ljubljana
28.8. surya, Posavje
29.8. Nikki24
1.9. CUKRČEK, 2n (dvojčki), okolica Vrhnike --> Ljubljana
1.9. guppy, 1n (dvojčki), Ljubljana --> Ljubljana user posted image user posted image
1.9. Marelica, 2n

1.9. Lili17
2.9. lumpa6, 5n, Ljubljana --> Ljubljana
3.9. nena80
3.9. Pikica pokica, 2n, Celje --> Celje
3.9. lemavrica, 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image

4.9. bodoča, 1n
4.9. september 07, 1n, Vrhnika 
5.9. Rožica*, 1n
5.9. ursy, 2n, Ljubljana
5.9. nejka7
5.9. *Marty* (PP 31.1.), 2n
5.9. lasekP, Velenje
5.9. nana 27, 2n,  --> Postojna

6.9. škorpion, 1n, Celje
7.9. Carmy, 2n, Domžale
7.9. Žabonka, Ljubljana --> Ljubljana user posted image

8.9. Ninica, 2n
8.9. misska, 2n, Ljubljana --> Ljubljana
9.9. nestrpnica, 2n, Ptuj
9.9. manca79, Kranj
9.9. LEVASI
9.9. Emm, Velenje
10.9. nefretiti, Celje --> Maribor
10.9. _mala_

11.9. Zoya27, 1n, Izola
11.9. sandra85, Portorož
12.9. jst86, Škofja Loka
12.9. srček, 1n, Strunjan --> Postojna user posted image
13.9. PBJ , 2n 
14.9. duskamb, 3n, Maribor
14.9. Eva*, 1n
15.9. nora, 1n, Ljubljana --> Ljubljana
15.9. Taja339, 2n, Laško
16.9. cuma, 2n, Koper
16.9. nova169, 1n
16.9. TheAngel, 1n, Kranj
16.9. helenav, 1n, Izola --> Izola

17.9. annie, 1n, Ruše --> Maribor
19.9. *ribica*, 2n, Murska Sobota
20.9. buškica, 1n, Medvode --> Postojna/Lj
21.9. žarnica, 2n, --> Ptuj
23.9. dorotea, 1n, Severna Primorska
23.9. naja07
24.9. tianna, 1n, Postojna --> Postojna
24.9. nejca79, 2n
24.9. jota, 2n
25.9. Rozmarinka, 1n, Ljubljana --> Ljubljana
25.9. upanje-upanje, 1n, Koper
26.9. ksenija., 3n, Ptuj
26.9. LINA31
27.9. taček
27.9. sevenka, 1n, Domžale --> Ljubljana
27.9. tanja981, 2n, Mežica --> Slovenj Gradec
27.9. katjuša79, 2n, Celje
28.9. jacklyn, 4n, Logatec

28.9. andreja32, 4n, okolica Kamnika --> Ljubljana
30.9. Tanja Lina, 1n
30.9. taja83, 1n, --> Trbovlje
??.9. Tadeja 1976, (dvojčki)

Trenutne težave (večine) septembrk: slabost, boleče prsi, smrdi, mozoljčki, glavoboli, beli/rumeni/rjavi izcedki, nekaterim se že pozna trebušček, knjige še posebej smrdijo, če se je treba učit user posted image , obsedenost s CocaColo, čudne sanje user posted image

Če katera želi, da jo odstranim s seznama, pa se ne bi rada izpostavljala, mi lahko pošlje ZS. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
7.3.2007 10:46:31   
guppy
_mala_, jaz sem v 15. tednu, pa še vedno bruham. Če imam "slab" dan je to zdaj omejeno na 3-4x dnevno, pride pa tudi po par dni, da mi ni nič. Odkar sem takole zbolela, se je bruhanje še kar ustavilo, zato pa jem kot nilski konj user posted image .

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
7.3.2007 10:48:50   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

zato pa jem kot nilski konj user posted image .

Joj, en govori, midve s hčero sva včeraj zvečer pojedle 4 kose kruha in 2 kekec pašteti. JE res, da je bila tudi hči zelo lačna ampak vseeno. In to ob pol osmih zvečer. Pašteta rulauser posted image  

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
7.3.2007 10:50:39   
Anonimen
se absolutno strinjam. Pašteta je zakon.

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 1557
7.3.2007 10:52:47   
guppy
čist za nameček - ravno ta trenutek žvečim toast z Argeto user posted image user posted image   user posted image

Cukrček, kako kaj tvoj trebušček? Meni se je pošteno izbočil na ven, ne samo spodnji del, ampak cel trebuh v enem kosu (do višine prsi).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
7.3.2007 10:52:48   
lemavrica
Ojla,
jest sem pa danes prov vesela ker sva končno dobila T2 in sva se rešila Siola.
Drugače je blo pa meni v tem tednu samo 1x tolk slabo da sem šla bruhat.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
7.3.2007 10:56:41   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

Cukrček, kako kaj tvoj trebušček? Meni se je pošteno izbočil na ven, ne samo spodnji del, ampak cel trebuh v enem kosu (do višine prsi).

Hm, sem se prejšnji teden v treh dneh zredila skoraj 3 kile. In res samo v trebuh. Je pa res, da smo imeli par dni same požrtije in je tudi hrana dost kriva. Ker se mi zdi, da danes nimam več tolikšnega trebuha kot včeraj.
Imam pa tudi jaz cel trebuh do prsi nekoliko izbočen.,.ne samo spodnji del.

Je pa zanimivo, kako čutim matrnico ponoči, ko imam poln mehur. Očitno mi le ta dvogne maternico in se vidi in čuti orng izboklina ( ko ležim na hrbtu). Ko pa grem lulat, se pa ne vidi več.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
7.3.2007 10:56:57   
Anonimen
Pol jaz zaman upam, da bo kmalu bolje user posted image . Bom že preživela, se mi zdi, da se človek kar navadi, da mu je non stop slabo. Moj apetit pa je res na nuli, verjetno bom prej še kje shujšala kot pa se zredila, samo mislim, da imam za zredit se še čas. Jaz še pašteto bruham, eh, pa se ne bom več smilila sama sebi, glavno, da je user posted image  ok, jaz pa bom že nekak. Fajn se mejte pa čim manj slabosti želim.

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1561
7.3.2007 11:01:47   
Rožica*
Zivjo!

Mala tudi jaz še bruham pa naj bi bila že v 16. tednu po novem izračunu na NS, je plod baje teden dni starejši, tako da je danes star točno 15T 0d.

Je pa res, da sem tudi jaz ZELOOO lačna, ko ne bruham in mi ni slabo. Včeraj sem pojedla 3 kose kruha za večerjo, pa kar ni bilo dovolj, tako da sem se "basala" še z grozdjem. 
Se pa strinjam pa je pašteta zakon!!!!

Kaj boste kuhale? Jaz sem spet  brez ideje.
je pa zanimivo, da mi kljub lakoti  še vedno nič ne diši.

Kaj pri vas že dežuje? Bolj ko gledam skozi okno manj me vleče na sprehod! Nebo je oblačno,....
Kje je sonček?

Že vem, v naših trebuščkih!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ko pomislim na tega sončka v svojem trebušku, se mi  prikrade nasmeh na obraz in tudi pogled skozi okno postane veliko lepši. 
Poizkusite same!

LP, Rožica.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
7.3.2007 11:07:54   
guppy
mala, hitro bo minilo, boš videla!!

u, danes sem pa prava klepetulja. To bo zihr posledica pomanjkanja spanca user posted image . Cukrček, mene ponoči zbudi taka čudna bolečina v trebuhu (kot da bi mi nekdo ležal na njem) in to je zame alarm, da me tišči lulat. Takoj, ko se polulam, isto sekundo bolečina preneha. Zgleda tale dva lumpija že skačeta veselo po mehurju!

Si prebrala kakšno dobro knjigo o dvojčkih? Kako se pripraviti na to? Jaz ne vem niti ali naj spita skupaj ali narazen... kako je z dojenjem (skupaj ali posebej)... mogoče pa samo prehitevam dogodke, ker to bi res morali slišati v materinski šoli.

Wooooooooohoooooo, kok sem se nažrla zdaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Spet sem pozabila dopisat: ima še katera nižji pritisk te dni? Pravkar sem namerila 100/60. Tole vreme pa kar vpliva...

< Sporočilo je popravil guppy -- 7.3.2007 11:14:43 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
7.3.2007 11:14:18   
lemavrica
Men pa zadnje dni mack paše. Mi je včeraj zvečer moj moral prinest ta velik pomfri, je tko pasal čeprav me je pol malo tiščalo po njemu. Apetita še vedno nimam ne vem koliko velikega, trebušček se mi tud še skoraj nič ne pozna.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
7.3.2007 11:35:07   
helenav
prosimm ne o hrani govort!!!!!!!!!

guppy zdej si mi nardila gušte in sem šla po en kos kruha z majonezo in ogrskoooouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1565
7.3.2007 11:51:31   
nana 27
Guppy, pri nas je težko dobit knjige o dvojčkih (v trebuščku in njihovem razvoju do dveh let). Ti pošiljam en link: http://www.amazon.com/s/ref=nb_ss_b/104-2074494-2843154?url=node%3D1000%2C10%2C282800%2C4672%2C4676&field-keywords=twin Je kar fajn imet doma kakšno knjigo o otrokovem razvoju, da kdaj kaj prebereš in ti ni vse čisto novo, čeprav se dosti najde tudi na forumih. Meni je bilo kar žal, da sem določene knjige brala šele proti koncu porodniškega dopusta.  Zdej grem pa spet nekaj pojest user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
7.3.2007 11:52:28   
sevenka
Tudi meni bolj paše jesti. Zdaj mi spet paše sveža žemljica in poli salama. Prej poli nisem mogla videt, zdaj pa je spet aktualna! Njami....

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
7.3.2007 12:04:27   
CUKRČEK
Jaz nisem zasledila še nobene literature o dvojčkih. Tudi tiste oddaje na NG o dvojčkih mi še ni uspelo ujagat. Z e mule mi je pa noče potegnit dol.

Sem sem pa pogovarjala s kolegico , ki ima svojčici. In njeni sta prve tri mesece spali skupaj v eni posteljici. In tako imam tudi jaz name delat na začetku. Pa rekla je, da je fino, da vse delata skupaj. Se dojita ob istem času, kopata, vse naj počnejo ob istem času zato, da imajo skupen ritem....ne da recimo ponoči vstajaš vsakič, ko katera lana rata. Torej, ko je eden lačen, še drugega zbudit in nahranit . Da ima mamica vsaj enkaj časa zase.

(odgovor članu sevenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
7.3.2007 13:02:04   
sandra85
puce 1. vam rada eno lepo novico povedala....

me je 0krog 9h (ko sem še spala) klicala iz ginekološke iz domžal, da mi pove, da me kliče da min dan polepša in sicer da mi pove izvide iz laboratorija za DHT(se mi zdi da je  to to user posted image )  pa so z razliko od razmerja iz nuhalne 1:8641   zaj 1:21000 pa še nekaj!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TAKO SEM VESELA!!!! je rekla, da so to res super rezultati!!!

pol sem takoj mojega v službo klicala in je reku, da je on vedu da je dobro napounuuser posted image (mal heca mora bit...)   prvo sem mogla to napisat, zaj pa grem prebrat, kaj ste danes pisaleuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
7.3.2007 13:05:07   
lemavrica
user posted image user posted image user posted image  wiiii super da je vse ok. sej sem vedla da bo. No zdaj pa uživaj v nosečnosti brez skrbi. Te poplnoma razumem ker midva sva bila pred NS tud ful nervozna.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
7.3.2007 13:25:03   
sandra85
hvala lemavrica...js kar blestim od sreče...se mi pa grozno ne da v službo-čez 20 minut user posted image

srček-js imam tut to revijo doma z razpredelnico vseh porodnišnic in kaj ima kera...revija nosečnica
ampak je stara, ker piše revija za sodobne mamice 2006...
amapk ti  povem, da je res da moraš plačat...
no grem js delat
vam pišem pol

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

Neposredna povezava do sporočila: 1571
7.3.2007 17:39:20   
helenav
Kje ste septemberke...

danes je pa ja grdo vreme, tako da spehodi so odpadli. Jaz sem že cel dan doma, na forumu pa ni nobenega za klepetat:-((((

če kamlu katera ne pride, bom spet romala pred hladilnik:-))

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
7.3.2007 20:19:27   
Anonimen
po moje se vse muckajo v postelji, helenav, al same s trebuščki al pa v dvoje... vreme je res idealno za to. Razen če nisi taksi služba svojemu otroku, ki ga pelješ celo popolde okoli po dejavnostih...

Sva prišli domov šele zdaj. Utrujena ko pes.

se tipkamo jutri!

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 1573
7.3.2007 20:27:22   
guppy
Resno razmišljam, da neham stresat svojo pozitivno energijo tukaj na forumu, ker so posledice vsakič enake. Ravno, ko se mi je zdelo, da gredo stvari na "bolje"... bruham že par ur.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
7.3.2007 20:31:41   
taja83
ojla punce!
Mens se pa stanje počasi umirja, ni mi več slabo, mogoče samo kakšen dan malo pa sploh se ne spomnem kdaj sem nazadnje bruhala. ja boste rekla super. ne to še zdaleč ni super. saj imam namreč že nasploh od otroštva ful suho kožo no in zadnje čase mi je razpokala na bokih (že pred nosečnostjo), zdle ene tri dni pa se vsakič ko se stuširam mam rdeče črto kot kakšen zemljevid in sm pač mislila da je to ful suha koža, kar so seveda strije in jih mam FUUUL!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . pol mi je pa moja zdravnica predpisala ful ene kreme pa gel za tuširat.  sm v 11 t in me kar skrbi kaj še bo. poleg tega so mi lansko leto na sistematskem pregledu rekli da imam povečano ščitnico in da naj to svoji zdravnici povem, in ker sem pač danes šla k njej sem ji to omenila. takoj mi je napisala da morm it jutri zjutraj v laboratorij saj se lahko kaj v nosečnosti spremeni in bi blo res dobro to takoj preverit. pa še vreme je takšno tko da danes nism nič kaj dobre volje. pa ful sm zaspana ker sva z mojim user posted image šla na sejem dom v LJ.

jst ne vem kako vam pašteta paše, ker meni še kar nič ne paše kar se tiče mesnih izdelkov. edino kar mi vedno paše če je za kosilo je kislo zelje in matevž, al pa jota, to je vse kar mi paše, pa še to ne tko, da bi skoz jedla, ampak tko da se mi pač ne obrača želodec ko je treba jesti. sploh ne vem kaj naj še drugače jem, ker zjutraj ponavadi jem maslo in med, al pa kosmiče, za kosilo kar pač je (edino če je meso pa krompir, sam mal prebrskam) pol pa že tuhtam kaj bom še jedla.

ma nič fajn se mejte, mislem da je zame ta dan boljši da grem čimprej spat

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.