Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: guppy Par vprašanjc za izkušene mamice... Naša Majči spet štrajka. Še vedno jo hranim tako, da najprej spije moje mleko, potem pa pripravim Aptamil. Zadnjih 10 dni se dogaja, da ko dobi flaško Aptamila v usta naredi tak zgrožen obrazek in z usti poriva flaško ven. Če mene vprašate, nič čudnega, ker ta Aptamil smrdi kot drek, ne vem, kako sta sploh lahko mesec in pol to pila. Meni se isto dogaja. Sem že Duskimb zgoraj napisala, kako je pri nas zgledalo dodajanje po flaški. Ko je po dojki zgleda še ravno toliko dobil, da je bil na pol zadovoljen, ni in ni hotel flaške in jo je ven pljuval. Sem ga komaj prepričala, da popije 5 oz 10 ml, samo kaj, ko se je čez 1 uro zbujanje ponovilo . Torej, kaj ga muči? Res sem že prav žalostna, sem mislila, da nam bo prav lepo šlo, potem ko je v porodnišnici kazalo, da ni težav. Glede na to, da me rana po CR še vedno občasno zaboli (je pa mnogo bolje!!!), se sprašujem v čem je razlika v primerjavi z drugimi mamicami. Kako velik je rez pri vas, koliko sponk / šivov ste imele? Moja rana je zdaj velika 20cm po enem mesecu in pol, bila pa je dolga skoraj 30 cm, preden se je koža skrčila. Imela sem 23 sponk. Meni so rano zašili s šivi. Dobila sem 9 šivov, kar pomeni, da je rana dolga približno 15 cm. Rana me več ne boli, delam lahko skoraj vse. Mi pa res paše, če popoldne poležim za urico do dve. Dvigujem še nič težjega, samo Luka, opravljam skoraj vsa gospodinjska dela. Skratka, za enkrat se dobo počutim. Je pa razlika v tem, da skrbim samo za enega, Guppy ti moraš pa dva popedenat. Prsa... Ko imam polni dojki mleka, so prsa čisto napeta in koža je krasna. Ko pa izčrpam mleko, je koža na dojkah taka mrežasta, kot da bi čez imela pajčevino . Še katera opaža razliko na koži? Tega nisem opazila.
|