guppy
|
Ojla punce, sem ravno iz Leonišča... prvi pregled po porodu in to. Res bi rada pohvalila sestro, me je kar čez vrsto vzela, ker je v kartonu videla, da me doma čakata dva majčkena navihančka. Res pohvalno! Pregled je minil hitro, vse je super. Skrbelo me je, da se maternica ne krči v redu, ker se po porodu sploh ni želela krčit, pa je vse b.p. Tudi bris mi je vzel, ker se je čišča včeraj končala. Tudi jaz moram, tako kot lemavrica, pohvalit moža. Ne samo, da je izkoristil ves očetovski, ampak tudi ves redni dopust, tako da je še vedno doma. 1.10. začne s službo in se vsak dan bolj sprašujem, kako bom zmogla brez njega? Zdaj sva bila res non stop skupaj, z izjemo odhoda v trgovino, lekarno itd., pa tudi čez dan si vzameva vedno čas vsak zase med kakšno pavzo, da se nama ne zrola od konstantne bližine. Verjamem, da bo, ko bo šel v službo, vsak skupni trenutek zlata vreden. cukrček ufff, že dva meseca?? Kako hitro mineva čas!!! Daj si zapiši malo, kako rasteta, da malo primerjava "od oka". Pri nas se prav vidi razlika že med njima; Maja se veliko počasneje redi in raste od Marka, upam da bo še v mejah normale. Mi imamo pregled 10.10. Mercatorjev nahrbtnik je Nivein nahrbtnik, ki je meni osebno super fajn. Dobila sem ga kot darilo s telegramom, že v porodnišnici, in ga imam res rada. Ne zaradi Niveinih izdelkov, ki so v njem, ampak zaradi samega nahrbtnika, ki ima notri tri mrežaste žepke, ki so ravno na pravem mestu, zunaj pa tudi tri žepe... ravno prav. Pa tako lepo mi leži na hrbtu, da me nič ne boli, tudi če nosim težje stvari. bravo, Monyyy, dobrodošla in hvala za zgodbo! helena, - ne pijem kave, - surove zelenjave ne jem, kuhano pa v glavnem paradižnikovo omako ali kakšno papriko in paradižnik v rižoti in je vse OK - mlečne izdelke jem občasno, v glavnem navadni jogurt in sirček za mazanje - ne mažem se, ampak mislim, da se lahko mažeš proti celulitu - telovadim ne, ker me še boli trebuh, če se nerodno premaknem. Gremo pa zato vedno na konkretni izlet, ko se odločimo, in se sprehajamo vsaj eno uro. sandra, po moje ni prezgodaj. Tam boš itak na domačem terenu, otroček pa potrebuje le previjanje in hranjenje in dober prostor za spanje. Ne pozabit kapice in tiste torbe
|