guppy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica* Guppy s kolikimi tedni sta bila rojena tvoja? In kako se razvijata, sta se že hitro začela odzivati na okolje,.... Rožica, rodila sta se pri 36 4/7. Marko se precej hitreje razvija od Maje. Ko podiramo kupček že dvine glavo in jo obrača levo in desno, ko se naveliča gledanja, pa spusti nazaj na ramo. Maja to veliko redkeje počne. Tudi, če sta na trebuščku, Marko začne z nogicami kobacati in se odrivati od podlage naprej kot kača, Maja pa samo leži in se z nogicami nikoli ne odriva. Tudi manj se redi od njega, taka drobčkana je proti njemu. Oba pa radovedno že gledata okoli, tu sta si enaka, z očmi zasledujeta predmete, posebej tiste igračke na vrtiljaku, ko se obrača. V razvojno ne hodimo. Kako gre vam? CUKRČEK, kaj je novega pri vas? sandra, slika mora biti dovolj majhna za objavo, mislim da 73x73, pod 20k. Če ti ne bo šlo, mi jo pošlji na mail, pa ti vrnem porihtano. ČIŠČA IN GINEKOLOG: pred kratkim sem spraševala ali naj grem h ginekologu kljub temu, da mi še ni minila čišča. No, danes sem klicala v Leonišče in najprej me je sestra želela prenaročiti, ampak imajo proste termine šele čez 2 tedna, kar se je njej in meni tudi že zdelo precej pozno. Pogovorili sva se in rekla je, da glede na to, da sem rodila 2 in da sem imela probleme z atonijo (maternica se ni hotela krčiti), da mogoče sploh ni slabo, da se pridem v ponedeljek kar pokazat, če slučajno kaj ni OK. Če mi bo lahko vzel bris bo super, če pa ne, bom pa prišla še 1x. KJE JE TANJA LINA???
|