|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  520 521 [522] 523 524   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
21.9.2007 13:46:37   
sandra85
pardon...fantki še vodijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 13026
21.9.2007 13:47:21   
NalLa
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Pardon - sva zmenjeni za danes (ne sva bili) - dan še ni končan.user posted image

Ja, sva zmenjeni, samo mislim, da se najini dogovori ne zaležejo. Mojemu se očitno nič ne mudi ven. Kako pa je pri tvojem?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13027
21.9.2007 13:48:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

Pardon - sva zmenjeni za danes (ne sva bili) - dan še ni končan.user posted image

Ja, sva zmenjeni, samo mislim, da se najini dogovori ne zaležejo. Mojemu se očitno nič ne mudi ven. Kako pa je pri tvojem?

Tudi mojemu ne. Očitno jima je zelo lepo in udobno.

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 13028
21.9.2007 13:51:01   
NalLa
Ma, sej več kot 14 dni ne more več trajat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13029
21.9.2007 13:51:43   
Anonimen
Nadja00, si spregledala kar sem te vprašala??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13030
21.9.2007 13:53:28   
Anonimen

Ma, sej več kot 14 dni ne more več trajat.

Vem, ampak... 14 dni?! user posted image  Držim pesti, da se bosta najina fantka odločila kmalu priti ven. Zelo kmalu. user posted image  Jaz sem že zelo neučakana, priznam.

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 13031
21.9.2007 13:54:42   
PBJ
Danes je pa Baby boom ...
Ufffffffffffffffffffffffffff, ZDAJ PA VEČ NE VEM, KATERI MORAM ČESTITATuser posted image

Torej: SRČEK, CUMA, TAJA 339 in NORA!!!
Čestitke za vaše sončke in da se čim prej doma cartate.

user posted image
user posted image

Leonid, tebi pa vse najlepše za 1. mesec in pusti se razvajatuser posted image .

user posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 13032
21.9.2007 13:54:53   
sonce78
Zdaj so me vse te nove mamice "zrajcale" za porod in grem spiti en sod malinovega čaja in pojest celo stekleničko cimeta, pospravit svoje in sosedovo stanovanje in user posted image celo noč! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13033
21.9.2007 13:56:48   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: sonce78

Zdaj so me vse te nove mamice "zrajcale" za porod in grem spiti en sod malinovega čaja in pojest celo stekleničko cimeta, pospravit svoje in sosedovo stanovanje in user posted image celo noč! user posted image user posted image user posted image

user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 13034
21.9.2007 14:00:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonce78

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu sonce78)
  Neposredna povezava do sporočila: 13035
21.9.2007 14:02:55   
nadja00

Nadja00, si spregledala kar sem te vprašala??

Hej, hej

sej sem odgovorila user posted image Saj si me spraševala, če sem bila danes v PO?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13036
21.9.2007 14:04:35   
Anonimen
Sem te še nekaj drugega vprašala. user posted image  Nič hudega, če si spregledala, saj je danes prav naval postov. Sem ti poslala ZS.

(odgovor članu nadja00)
  Neposredna povezava do sporočila: 13037
21.9.2007 14:22:20   
sandra85
danes niste prav nič čvekaveuser posted image
js pa sem tak v formi-smo se naspaliuser posted image mislim da je ponoči papcal od 23h-7h samo 2x

sem ugotovila, da sem js ta,ki sem delala narobe, namreč vsakič ko je kej zastokal,sem napol v snu, mu sam zizo dala in je bilo...danes ponoči pa sem ugotovila, da se skozi zbuja in preteguje-ob tem pa jamra ko star decuser posted image in pol neha...js pa sem narobe sklepala in vedno mislila, da hoče zizatuser posted image

zakaj tako jamrajo...in zakaj se tolko preteguje??? preden zaspi, ko se zbudi in ene 3x med spanjem se preteguje 5 minut in jamra zraven kot da je tak hudo in ima tak stare kostiuser posted image user posted image user posted image user posted image je pri vas isto?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13038
21.9.2007 14:24:37   
sandra85
sem poslala, zaj zoyi27 sms-verjetno je že rodila, a??? bomo videli,če mi bo odpisalauser posted image

nana kam si zbežala-mene nekaj zanima( zgornji post) user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 13039
21.9.2007 14:27:33   
Anonimen
Čestitke vsem novopečenim mamicam..vsak dan nas je več vidimuser posted image user posted image user posted image .

Ja Sandra..naša user posted image  isto jamra pa stoka pa delam isto kot ti..dam ziz pa je mir. Pol pa tri krat potegne pa zaspi nazaj. Naša še ni stara 14 dni pa se moramo še bolj navaditi..imaš ti le malo prednosti pred mano. Pa zakaj se joče še tudi ne ločim..ponavadi mislim kar, da je lačna ampak verjetno ne more biti čist vsakič lačna. Prej mi je končno malo zaspala, pol pa pride patronažna pa mi jo zbudi in sem jo zdaj mogla cartat ene dve uri skoraj, da je zaspala nazaj. Pravkar pa čakamo, da nam pripeljejo nov voziček pa ne vem kje hodijo, glede na to, da so rekli, da bodo pripeljali že ob dvanajstihuser posted image . No, gremo mi malo spat, da spravimo not za ponoči.

Lepo se imejte!

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 13040
21.9.2007 15:07:33   
nana 27
Sandra, user posted image  jamrajo kot starčki..saj zato pa pravijo nekateri, da ko so šli otroci v svojo sobo spat, da so oboji bolje spali. Maja počne nekaj podobnega. Čestitke Nori in Taji user posted image user posted image user posted image   Nadja00, kaj še čakaš? Sigurno boš rodila pred naslednjim pregledom user posted image   Tianna, mogoče bo pa štorklja na črno delala in ne bo šla na dopust user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13041
21.9.2007 15:39:39   
helenav
SANDRA isti problem imamo mi. Pa sem malo povprašala na forumu. Preberi si odgovore na postu dojenček, tema, dojenček stoka .....se boš še malo zasmejala.

Jaz bom po zadnjem nasvetu, ki sem ga dobila danes dala KLARO spat v svojo sobo in imela le pripeta vrata, tako da slišim jokanje ne pa stokanje, ker ne moreva spat zaradi tega stokanja. to počne celo noč...non stop. Bomo videli kako se bo obneslo

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 13042
21.9.2007 15:48:24   
lemavrica
Sandra Jaka tud jamra in se preteguje, pa vsake toliko časa zacvili oz. spusti nek cvileč zvok. Jest ga podojim šele ko vidim da se res prebuja in začne orenk godrnjat.

ČESTITKE NOVIM MAMICAM user posted image  user posted image  

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 13043
21.9.2007 16:14:53   
Rožica*
ČESTITKE NOVE MAMICE???
Še malo pa bomo vse! JUPI!!!!!!!!

Tudi naš fant zelo glasno spi.
V začetku sem si pomagala izključno z uro, ker sem tako koe vi slišala vsako stokanje.... user posted image
vedno sem preverila koliko časa je minilo od podoja, da sem vedela če je lačen in s časom sem ločila njegovo oglašanje.
Sandra zato pa sem ti zadnjič rekla, da sama najbolj veš kako se oglaša in kaj storiti, ko si tarnala da ne spite. Nisi pa nam povedala, da ti skočiš in mu daš zizo že ko malo glasneje zadiha. ;) user posted image
Sem vesela zate da si ugotovila kaj hoče/noče tvoj user posted image . Z vsakim dnem je lažje in vsak dan bolje poznamo svoje malčke.

Pri nas pa se ubadamo z krči, nevem če je to možno vendar so nas doleteli šele zdaj. Je možno da pri nedonošenčkih pride tudi to kasneje?

Guppy s kolikimi tedni sta bila rojena tvoja?
In kako se razvijata, sta se že hitro začela odzivati na okolje,....
Je še katera tu, ki ima nedonošenčka?
Mogoče hodi katera v razvojno ambulanto?

lp.

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 13044
21.9.2007 16:19:52   
NalLa
Punce na kanalu A je zanimiva oddaja o največji britanski družini. Je kar 15 otrok. Ful zanimivo!!!

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 13045
21.9.2007 16:47:42   
sandra85

Punce na kanalu A je zanimiva oddaja o največji britanski družini. Je kar 15 otrok. Ful zanimivo!!!

js gledamuser posted image

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 13046
21.9.2007 16:48:24   
sandra85
nej mi prosim kera pomaga-KAKO DAM LAHKO ENEJEVO SLIKICO ZA SLIKO NA AVATARJU?

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 13047
21.9.2007 17:17:05   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: taja83

punce dajte mi nekaj povedat: kakšne žabice imate za svoje sončke: une zgoraj za zapet, une do pasu, ali une oprijete do pasu s slikcami. ker men se te zdijo najbolj tople, pa ne vem kako je to, če jih že dojenčki nosijo ali malce starejši.

Jaz imam une do pasu, potem sem pa še včeraj prav bombažne žabce (oprijete) kupila v H&M...medvedek PU.

SRČEK, CUMA, TAJA339 in NORA...ČESTITKE!!!!!!!!!

Tudi jaz sem dobro prišla iz pregleda. Danes CTG ni nič pokazal, čeprav me je v čakalnici skos nekaj zvijalo. Kri imam super, voda tudi kar ok. Je pa tukaj v Leonišču noro, non stop gužva. Porodnišnica pa je tudi baje noro polna, da so danes eni G bili cel dopoldne na rojstvih otrok in so naročene pacientke sprejemali drugi G.
Skratka naslednji pregled imam v petek, 28.9., če ne bo prej nič. Je pa rekla G, da grem v petek kar rodit, če ne bo prej ničuser posted image

(odgovor članu taja83)
Neposredna povezava do sporočila: 13048
21.9.2007 18:23:26   
guppy
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica*
Guppy s kolikimi tedni sta bila rojena tvoja?
In kako se razvijata, sta se že hitro začela odzivati na okolje,....

Rožica, rodila sta se pri 36 4/7. Marko se precej hitreje razvija od Maje. Ko podiramo kupček že dvine glavo in jo obrača levo in desno, ko se naveliča gledanja, pa spusti nazaj na ramo. Maja to veliko redkeje počne. Tudi, če sta na trebuščku, Marko začne z nogicami kobacati in se odrivati od podlage naprej kot kača, Maja pa samo leži in se z nogicami nikoli ne odriva. Tudi manj se redi od njega, taka drobčkana je proti njemu. Oba pa radovedno že gledata okoli, tu sta si enaka, z očmi zasledujeta predmete, posebej tiste igračke na vrtiljaku, ko se obrača. V razvojno ne hodimo. Kako gre vam?

CUKRČEK, kaj je novega pri vas?

sandra, slika mora biti dovolj majhna za objavo, mislim da 73x73, pod 20k. Če ti ne bo šlo, mi jo pošlji na mail, pa ti vrnem porihtano.

ČIŠČA IN GINEKOLOG: pred kratkim sem spraševala ali naj grem h ginekologu kljub temu, da mi še ni minila čišča. No, danes sem klicala v Leonišče in najprej me je sestra želela prenaročiti, ampak imajo proste termine šele čez 2 tedna, kar se je njej in meni tudi že zdelo precej pozno. Pogovorili sva se in rekla je, da glede na to, da sem rodila 2 in da sem imela probleme z atonijo (maternica se ni hotela krčiti), da mogoče sploh ni slabo, da se pridem v ponedeljek kar pokazat, če slučajno kaj ni OK. Če mi bo lahko vzel bris bo super, če pa ne, bom pa prišla še 1x.

KJE JE TANJA LINA???

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 13049
21.9.2007 18:34:43   
NalLa
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

KJE JE TANJA LINA???

Jest tud opažam, da je ni. Mogoče pa že carta svojga sončka

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 13050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  520 521 [522] 523 524   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  520 521 [522] 523 524   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?