|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  514 515 [516] 517 518   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
19.9.2007 21:12:24   
sandra85
emm česitke tudi tebi-za velikančkauser posted image       user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 12876
19.9.2007 21:14:42   
sandra85
no, fantki vodijo!!!
user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 12877
19.9.2007 21:22:06   
sandra85
nič novega o srčku?

no,mi pa smo bili prej na kratkem sprehodu-bolj na šopingu (sva šla mal kupovat cunjice za Eneja) me je tak mikalo it mal cunjice gledat-kot da jih nimam dovolj-žetako ne bo vsega oblekel,ker ima preveč stvari,ampak sem mogla it kupit nekaj po dooolgem cajtuuser posted image pa sva kupila eno pižamico in ene ful luškane hlačkeuser posted image

lamavrica kako si kej praznovala rojstni dan? nisi zasledila, da sem ti voščila?user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 12878
19.9.2007 21:30:06   
nana 27
Leamavrica, moja tašča pravi, da se jim kolca tudi, če jih zebe user posted image  POtem pa Jaka kar hudo kolca, če noče zagrabiti. Res ne vem...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 12879
19.9.2007 22:18:49   
guppy
lemavrica, midva jima dava po flaški malo (npr. 5 ml) mojega mleka, Aptamila ali vode in ponavadi se kolcanje hitro neha. Če v dveh poskusih ne gre, odnehava in pustiva, da se samo konča. Zgleda, da že vesta, da ju flaška odreši kolcanja tako da se kar zapodita vanjo, ko jo zagledata user posted image

Danes je Marko izustil prve besede, ati je čisto ponosen. Rekel je: eeeej, eeej, ejjj, eeeej! Ta novost mu je bila tako zanimiva, da se je potem samo smejčkal kot zmešan. Škoda, da nisem bila zraven, tokrat je bil ati prisoten.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 12880
19.9.2007 22:19:19   
PBJ
moja tašča pravi, da se jim kolca tudi, če jih zebe

Ja, to sem jaz že tudi slišala. Ko jo previjam res kar večkrat kolca, pa čeprav sobo segrejem še s kaloriferjemuser posted image .

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 12881
19.9.2007 22:21:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

user posted image user posted image user posted image ANNIE, ČESTITKE OB ROJSTVU NIKA!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image MIŠA, ČESTITKE OB ROJSTVU NIKA!user posted image user posted image user posted image

Končno nekaj user posted image user posted image . user posted image  
Zdaj je na vrsti duškin user posted image user posted image , potem srčkin user posted image user posted image . Potem moj in od NaILe.user posted image  user posted image  user posted image

DA BI SE TI BESEDE POZLATILE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSEM NOVIM MAMICAM ISKRENE ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Javljam se samo toliko, da vam voščim LAHKO NOČ! Več jutri!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12882
19.9.2007 22:24:18   
aljab
Moji se kolca vedno, če jo takoj po dojenju odložim v ležeč položaj (recimo če jo grem takoj previjat). Je pa res da dojenje takoj pomaga... Sedaj, ko malo bolje podira kupčka tudi kolca ne več toliko.

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 12883
19.9.2007 22:28:31   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

lamavrica kako si kej praznovala rojstni dan? nisi zasledila, da sem ti voščila?user posted image

Sploh nisem imela prilike še prebrat vsega.Hvala za čestitke user posted image  Moj roj.dan je bil bolj v znamenju privajanja na domače okolje. Letos mi pa sploh ni bil pomemben, sem čist okupirana z Jako.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 12884
20.9.2007 7:35:02   
PBJ
Nov dan, ... kakšne so danes novice?

Spet sem odlično spala. Ana je šla spat ob pol desetih, zbudila se je ob tričetrt na dve in spala zopet do šestih. Pa sedaj tudi spiuser posted image .

Popoldne  je že več pokonci. Nič ne joka, samo gleda in opazuje. In najbolj zadovoljna je, če leži na hrbtu.

Nana, kdaj si ti začela uporabljati ležalnik za user posted image . Jaz sem prvič pri treh tednih.
Danes je Ana stara 14 dni, pa se mi zdi še malo hitro, ... kaj vem ... ampak je boljše, kot da bi jo nosila...

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 12885
20.9.2007 7:45:35   
Anonimen
Jutro!

PBJ: ti kar zavidam.....spanje user posted image

Jaz sem jo že dajala v ležalnik pri 3 tenih, ampak se mi zdi, da imam takega preveč pokončnega

ima glavico čisto na prsih, pa tko sključena je not, nisem ziher, da je OK.

Mene je pa strah, da se Nežiki vrašča nohtek na nogici. Nekaj je pod nohtkom ratalo, ki zgleda tko kot bi se ji zagnojilo, ampak je ne boli. če jo pritisnem nič ne odmakne nogice. Sem sicer o tem že vprašala pediatra, pa je rekel, da se ji bo lepo zarastlo, ampak takrat še ni imela tega pod nohtkom.
Me kar malo skrbi.....

Sem brskala po forumu in so predlagali alkoholne obhladke. Bom poskusila.

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 12886
20.9.2007 8:05:29   
ašun
Dobro jutro.
Se javljam user posted image . Ravnokar pijem kavico, potem se bom pa odpravila na ctg pogleat tisto ravno črtouser posted image user posted image user posted image

Kaj novičk od Srčka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12887
20.9.2007 8:09:24   
Anonimen
O boga ašun.....mogoče pa le bo kak hribček. Držim pesti za hribčke.

(odgovor članu ašun)
  Neposredna povezava do sporočila: 12888
20.9.2007 8:11:34   
lumpa6
ctg pogleat tisto ravno črto

džim pesti da se kaj dogaja

< Sporočilo je popravil lumpa6 -- 20.9.2007 8:21:05 >

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 12889
20.9.2007 8:15:23   
Anonimen
Dobro jutro! user posted image
Nič novičk... Zdaj pa bi bil že čas, da se nam javi Taja339, pa Cuma, Srček...
Duskamb, kako kaže? Kakšna je bila noč?
Srečno vsem, ki imate danes pregled. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 12890
20.9.2007 8:16:18   
lumpa6
Potem pa ne vem. A imaš Mozilo?

ja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12891
20.9.2007 8:19:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

Potem pa ne vem. A imaš Mozilo?

ja

To so že punce pisale, da ne gre oz. da je nek drug postopek, ki ga nobena ne zna. No, vsaj znale nismo. Mogoče je katera pogruntala kako z Mozilo.

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 12892
20.9.2007 8:59:39   
sandra85
js imam mozillo...
lumpa prvo moraš slikico označit, polpa daš copy-paste

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12893
20.9.2007 9:02:42   
Anonimen
O Sandra, kako kaj?
Ti imaš zdaj full viška malinovega čaja, kajne? user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 12894
20.9.2007 9:03:09   
nana 27
Nefretiti, daj gor obkladke. Včasih pomaga tudi, če prstka namažeš večkrat s hladilnim mazilom - sem preizkusila na sebi user posted image  PBJ, Maja je v ležalniku, ampak ga sama naravnam s plenicami, da ima podlago čim bolj ravno. V ležalniku je kratek čas. Enkrat ji je v njem uspelo celo zaspat. Se mi zdi, da tako lepo opazuje lučke na stropu in se čisto umiri. Od Srčke pa še nič ???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12895
20.9.2007 9:04:07   
sandra85
glede ležalnikov...zadnjič je dragi kupil v baby centru gugalnik tale:

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=175501

ko ga dava not,po navadi zaspi...pa ne vklopiva vedno guganja, ker ko se napapa se pol bojim da mi bruha

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 12896
20.9.2007 9:05:43   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

O Sandra, kako kaj?
Ti imaš zdaj full viška malinovega čaja, kajne? user posted image

ja-sej mislim da je še vedno v avtuuser posted image
nevem če ga je moj sploh ven vzel, js pa sem pozabila nanjuser posted image
ga rabiš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12897
20.9.2007 9:06:38   
nana 27
PBJ, ležalnik sem začela uporabljat pri Majinih dveh tednih.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 12898
20.9.2007 9:06:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

ja-sej mislim da je še vedno v avtuuser posted image
nevem če ga je moj sploh ven vzel, js pa sem pozabila nanjuser posted image
ga rabiš?

Ne ne, ga imam full; še za drugo nosečnost. user posted image Hvala vseeno.
Ma si ga glih kuham, pa sem se spomnila nate, da si si ga komaj zrihtala, pa si že šla rodit. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 12899
20.9.2007 9:07:08   
sandra85
zaj leži in opazuje svoje male prstke user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 12900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  514 515 [516] 517 518   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  514 515 [516] 517 518   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?