bodoča -> RE: Septemberke (26.2.2007 13:58:49)
|
Ojla! Evo mene po dooooooooooooolgem času. Ma, sploh se mi nič ne da, še pisat ne, samo berem vas. Danes sem bil na 2 pregledu in sem ful razočarana nad obnašanjem zdravnice, danes ni bilo "moje", zato me je pregledala ena druga. Kar tako mimogrede, pa končno sem dobila tudi materinsko knjižico, ki jo je tudi bolj napol izpolnila. Pa še mislila sem, da glede na to, da je bil moj škratek na 1 UZ za 1 teden "premajhen", da bo to danes preverila, mi je pa samo zabrusila, da mi v nosečnosti pripadata samo 2 UZ-ja in da bom že jutri na NS (pri čist eni drugi dr.) videla. Mah, brezveze. Drugače pa slabosti sicer ni, ni pa tudi nekega nosečniškega sijaja, po moje si je to en samo zmislil, da nas tolaži. Nejca79, saj nisi ti kriva, da te je za nazaj zaposlil in mu nisi še utegnila povedat. Nič se ne sekirat, zdaj te tak ne sme odpustit, kaj bo pa ko boš s porodniške prišla, je pa še predaleč, da bi se že zdaj sekirala. Ni kaj prida tolažba, vem, ampak tako se jaz tolažim, meni pa poteče pogodba slab mesec po predvidenem porodu. Bo že. Cao!
|
|
|
|