|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  499 500 [501] 502 503   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
16.9.2007 22:07:21   
guppy
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb
ODPIRA TUDI NAJBOLJ ZAPRTE!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Duskamb, preden kaj takega napišeš naslednjič, raje pomisli na lačne otroke v Afriki, na astronavte v vesolju... predvsem pa na nas mamice, ki smo že rodile in nimamo še dobrih mišic za zadrževanje urina - SEM SE SKOR POLULALA!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: NaILa
Pa ne se sekirat če bo kdaj kaj razmetano, glavno da sta maladva o.k..

Ma tok mi je fajn, ker sva zdaj na svojem in imava manj stvari kot prej, ko sva bila pri mojih starših. Tukaj ima vse svoje mesto, tako da sproti pospravljava in sploh nikoli ni razmetano, ... samo prah se pa noro nabira, kot da živimo v puščavi. Tega pa kar pustiva user posted image
Z malčkoma pa res ni prehudo - kot se vidi tudi od mojega visenja na forumu. Poleg njiju imam čas še za možka, ko pa on spi ali dela kaj svojega, pa pridem sem pokukat, plačat račune na Kliku, prebrat maile... pa mine pavza :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12501
16.9.2007 22:09:51   
NalLa
Guppy imaš mogoče že kakšne nove slikce od malčkov? Sem jih ravno zadnjič kazala moji mami, kolk sta lepa.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 12502
16.9.2007 22:15:02   
NalLa
Vidim, da sem že skoraj sama tukaj. Grem tudi jest spat. Lahko noč.

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 12503
16.9.2007 22:43:01   
sandra85

user posted image user posted image user posted image

Dokler skačejo po svoji še gre - težava nastane, ko skačejo po naši in naenkrat dobi jogi bule, ali pa postelja pade po tleh. No ja - mi smo imeli dva skakalca z 19 meseci razlike.
Zdaj kupujemo novi jogi, ampak čez kako leto bomo na istem.

če bo uničil sam pojstlo in jogi-ni problemauser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12504
16.9.2007 22:46:52   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

Sandra, sem čisto spregledala tvoj odgovor user posted image  Veš, da imam tudi jaz na sumu nepodiranje kupčov, ampak kaj ko ga Maja redko podre. Bom malo bolj vztrajna.

sej tudi js nisem kej preveč vztrajna ob 4h ponočiuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 12505
16.9.2007 22:48:59   
sandra85

Na Dormeo primoji tašči je mene zdaj na koncu trebuh zelo žulil, zato pa bova počakala, da malček pride na svet in se bova šele potem odločila.

dormeo je zakon!!!
sva midva tako zadovoljna z njim, da sva ga kupila tudi za Enejevo pojstlcouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12506
16.9.2007 22:51:00   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

misska, a ne? Sab simplex je zlata vreden!!

a to je za user posted image za krčke?
kje se kupi? da kupim,če bo imel enej tut kake krčke-kar mislim da se bom težko temu izognilauser posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 12507
16.9.2007 22:53:22   
nana 27
Zdaj bi se pa morala tudi Leamavrica enkrat oglasit, a ne. Kdaj je že rodila? Sredo? Pa Zvezda nam je pobegnila user posted image   Komaj čakam, da bomo vse cartale user posted image  Vam, ki še niste rodile, ni verjetno nič fajn, ker nas morate brat. V prvo sem bila tudi sama neučakana, ker sem imela pDP konec meseca in vem, da je težko čakat. Ta teden se bo spet spremenilo vreme pa pritisk bo padel...mogoče bo pa to pomagalo.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 12508
16.9.2007 22:54:45   
sandra85
kdaj pa je spet polna luna?user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 12509
16.9.2007 22:56:56   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

kdaj pa je spet polna luna?user posted image

26.9. na moj PDP. 

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 12510
16.9.2007 22:57:38   
nana 27
Sandra, sab simplex kapljice dobiš brez recepta v lekarni...v bistvu vplivajo te kapljice na zrak, ki pride v prebavila. Super zadeva za prdkanje user posted image  poleg čebrička. Si že skopala Eneja? Jaz bom Majo jutri dopoldne...se že veselim. Tudi njej ni bilo všeč prvo kopanje v banjici, zato jo bom jutri v čebričku. Miha je bil čisto nor nanj.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 12511
16.9.2007 23:05:10   
sandra85
enejčka sem umila in oblekla v čiste cunjice zaj je pripravljen za spatuser posted image
nisem ga kopala,ker mi je lažječe mi moj pomaga-moj pride šele čez kake pol urce domov-takrat pa bo prepozno za kopanje
eneja sem 3x skopala-se zelo rad kopauser posted image mal stoka ko ga ven uzamem...

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 12512
16.9.2007 23:05:55   
sandra85
ma te kapljice jim nič ne škodijo-saj je zdravilo to!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 12513
16.9.2007 23:08:27   
nana 27
..eni pravijo, da je v kapljicah preveč "kemije", ampak če pa otroka več ur do onemoglosti zvija, pa si vesel, da vsaj nekaj pomaga.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 12514
16.9.2007 23:12:41   
sandra85
to je res! baje da se dobijo v italiji neke boljše kapljice...da bolj učinkujejo

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 12515
16.9.2007 23:19:17   
nana 27
Sandra, baje se jih res da dobit v Italiji. Se mi pa zdi, da je osnovna sestavina ista. Lepo nočko! Maja kliče user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 12516
16.9.2007 23:27:20   
sandra85
poljubčkaj majo user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 12517
16.9.2007 23:29:02   
sandra85
js grem tudi počasi v pojstlo,enej mi je zaspal v naročju

user posted image

bom držala pesti da vas gre do jutri čimveč v rimuser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 12518
16.9.2007 23:34:06   
Anonimen
Tudi jaz grem zdaj v posteljo. Na hitro sem morala prebrat kaj ste še napisale.

Ne vem zakaj hodim lulat na 15 minut. ZOPRNO!!

LAHKO NOČ!

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 12519
16.9.2007 23:38:14   
sandra85

Tudi jaz grem zdaj v posteljo. Na hitro sem morala prebrat kaj ste še napisale.

Ne vem zakaj hodim lulat na 15 minut. ZOPRNO!!

LAHKO NOČ!

ker ti je zlezu čisto doluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12520
17.9.2007 0:08:37   
guppy
Naila, hvala! Slikice bom dala v album, ko se jih malo nabere. Sicer ju vsak dan kot nora slikam, ampak je ponavadi še kdo od naju z možem zraven na sliki, tega pa ne maram dajat na net.

Sandra, tako kot si že zgoraj prebrala - kapljice kupiš v lekarni brez recepta.

Naredila sem veliko napako, da nisem šla spat ob 20.30, ko sva ju dala v posteljico, ker zdaj še vedno dežurava in čakava, da se zbudita. Grrrr, kakšna napaka. Če bi šla zdaj v posteljo, bi pa zagotovo imeli alarm v roku petih minut.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 12521
17.9.2007 0:18:17   
dorotea
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

IZVIRNO SPOROČILO: dorotea

Jaz pa upam, da me ti šivi že enkrat nehajo bolet, da bom lohko normalno sedela pr mizi, pa tud za računalnikom.

Zelo bolijo? Jih imaš veliko? Se ti lepo celijo?

En protibolečinski user posted image .

4 so naredili...menda bi šlo brez, ma vseeno raje preventivno prerežejo. Ma bolijo prve dni, hudo je če se ti zagnojijo...meni so menda lepo naredili...sam sem tečna ker nisem tko mobilna in gibčna kot prej...drugače pa se potrpi, sam ne smeš bit preveč pokonci, ker ti začne nabijat tam dol. izgleda da se bo lepo zacelilo...pravijo da splohni videt, če lepo naredijo. Upajmo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12522
17.9.2007 1:47:14   
sandra85
joooj js pa sem naredila napako, da sem pustila eneju, da je popoldan tolko spal!!!
ZAJ PA JE BUDEN, IMA OKE KO SOVAuser posted image
js pa moram dežurat, da zaspi meni v naročju,ker če dam budnega v njegovo pojstlco bo joj!
mu že lezejo oke skupajuser posted image meni pa tudi!
spraznil mi je joško pa pol skoraj,kupčka sva podrla-upam da bo spal vsaj 3 ure!user posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 12523
17.9.2007 7:19:56   
Anonimen
Dobro jutro! user posted image
Kako ste punce? Jaz sem že pokonci, pa ne vem kako to. user posted image  Do 9h vedno rada spim. No ja... Se vam oglašam bolj zgodaj, ker me popoldne ne bo nič na RR, pa tudi zvečer ne vem, če mi bo uspelo. Brez panike - ne grem v Rim. Greva z dragim malo pohajati, čeprav je takšno gnilo vreme.

Taja339 in Emm, vidve se že full časa nista oglasili. Za Tajo339 vemo, da je v porodnišnici in če se ne motim, Emm tudi. Čakamo na uradne novičke.

Cuma, držim pesti, da ti bodo danes zjutraj rekli, da greš v porodno sobo.

Taja83 in Zvezda71, vidve sta tudi kar izginili. Taja83 je v zadnjem postu imela popadke... Držim pesti, da sta že mamici.

Srček, saj veš... Naj te danes končno zadržijo v Postojni. Pa še tak lep datum je! Še to mi povej - če slučajno prideš nazaj - kje v porodnišnici te vaginalno pregledajo? Tam tista vrata naprej od CTG-ja, ali moraš v pritličje?

Duskamb, ti si pa itak ta prva na vrsti. Kako je bilo ponoči? Kaj sprememb?

Punce, srečno za vse, ki ste v Rimu in za tiste, ki se še boste odpravile v Rim. Upam, da bom med vami. user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil tianna -- 17.9.2007 7:21:38 >

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 12524
17.9.2007 7:31:58   
mony79
Včeraj ob 12:30 je v Šempetru prijokal na svet 3820g težek in 52cm dolg fantek- Vid. Oba z srečno mamico se počutita bp.

lp Mož od mony79 z mačkom 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  499 500 [501] 502 503   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  499 500 [501] 502 503   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?