Pikica pokica -> RE: Septemberke 2007 (14.1.2007 10:12:51)
|
Lep pozdravček! Da se še jas po dolgem času oglasim. Sem namreč s sinom v bolnici ( bil je na operaciji) in me zdaj malo mož nadomešča, da sem se lahko prišla domov stuširati in preobleči.. Joj, kakšen dolgčas je tam! Posebej med vikendom, saj je edini otrok tam in nima nič družbe. Razen seveda obiskov. Upam, da naju kmalu spustijo domov, saj sva tam že od četrtka. Mani je še vedno slabo- zjutraj se prebudim okoli 4, 5h in potem zaradi slabosti ne morem zaspati nazaj, proti večeru pa mi je spet zelo slabo. Vsaj počivam zdaj veliko, ko sem v bolnici :) Joj, joj. Malo sem morala pojamrati. Komaj čakam 26., ko imam prvi pregled. Upam, da bo vse ok, saj sem se dva dni kar veliko presekirala, saj sem bila v skrbeh zaradi sinčka, če bo vse ok z operacijo. Operiran je bil v petek - bila je kar zahr+tevna operacija, danes pa je že živahten kot prej in poln energije, tako da ga je kar problem zadržati v bolnici. No, bo že bolje. Lepo se imejte in čim lepšo nosečnost [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
|
|
|
|