mony79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dorotea Mony79, kaj pravi tvoj Vid?? Se že odpravlja izselit iz garsonjere?? Hmmm, pobožne želje.... On kar veselo razgraja.... Skratka še nič se ne dogaja, vse zaplombirano, CTG-ji ravni. Pa celo nosečnost me vodijo kot rizično zaradi možnosti prezgodnjega poroda-prisotna maternična pregrada, ki naj bi mu kratila prostor. Ne vem, kaj naj si mislim... Na koncu bom pa čez rok šla !!! ČESTITKE VSEM MAMICAM in njihovim bližnjim. Zdaj se bomo pa vrstile po tekočem traku . Pa tebi tudi Dorotea za uspešno zaključen študij. Svaka čast, da si se v vročini in na koncu nosečnosti še s tem ubadala. Res imaš močno voljo... Jaz bi morala do konca meseca oddati temo magistrskega dela, ampak bom raje oddala vlogo za podaljšanje roka in se s tem ubadala prihodnje leto. Sicer se počutim v redu, razen nespečnost me matra. Kg so se hvala bogu ustavili (38 teden, +12-13 kg, obseg isti). Pravijo mi, da se je trebuh spustil, ampak jaz tega ne opazim. Nobenih krčev, otrdevanj, špikanj, prebavnih motenj. Za ta malega nimam še vsega pripravljenega, moram še par strojev sposojenih cotk oprat in zlikat, pa nekaj kozmetike nabavit. Ostalo pa bi kar šlo. Avto tudi še kar vozim, čeprav sem en velik štor. Pa ostrigla sem se tudi. Hišo sem že 2x generalno spucala, da se bolj ne more svetit. In še vsak dan grem na dolg sprehod s psom. Se mi res zdi, da sem fajn prešponala teh devet mesecev. Kako bo s porodom pa?! Glede darila: jaz sem dobila kaktus, pač me vsi poznajo kot ljubiteljico kaktusov in s tovrstnim darilom ne usekajo mimo. Moja kolegica je dobila panoramski ogled Savinjske doline z letalom. Eni drugi smo za diplomo kupili nojevo jajce in ga skupaj pobarvali in se nanj podpisali. Potem smo ga na žurki razbili in spekli palačinke. Je bogi revici ostala le lupina za spomin. Grem jaz nočna ptica gledat tv. Ni nobene logirane za čvek. Al vse spite al ste šle v Rim? No srečno vsem.
|