|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  355 356 [357] 358 359   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
22.8.2007 18:16:17   
nora
Olja!

Jaz tudi vsak dan nekaj pucam. Skoz nekaj najdem. Pa še vsak dan perem in likam, ne vem od kje se nabere tolk perilauser posted image si nočem niti zamislit, kako bo ko bo se user posted image tle. Prat pa likat pleniceuser posted image Moram en dan še okna spucat. Zdi se mi zastonj pucat, če vsak dan dežuje, tako da bom počakala se kaksen danuser posted image
Tanja Lina, hvalauser posted image se mi zdi super tvoj režim. Ga bom probala upostevatiuser posted image
guppy, sem vesela, da si najdla pediatra. Upam, da boste zadovoljni.user posted image
lumpa,user posted image uzivaj se malo v nosečnostiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8901
22.8.2007 18:46:33   
PBJ
Jaz se javljam po dveh dneh, ker imam računalnik v okvari in jutri bom že lahko po vsej verjetnosti s svojega čvekala... (zdaj sem na bratovem)...

Včeraj sem imela tudi jaz pregled. Zaenkrat vse ok. - sicer nizko, ampak zaprtouser posted image ... user posted image  naj bi bil težak 3000g. Plodovnica je lepa, čista in dovolj je je. Tako da se otročiček dobro počuti.
V petek še grem na ctg in na dogovor za CR, v porodnišnico.
G je rekla, da so moje noge prav grozne za pogledat, ampak včeraj še sploh ni bilo tako strašno za videti. Zdaj, ko se je vreme malo shladilo, so veliko boljše. Pritisk, urin in vse ostalo bp.

MIŠKA, čestitam za tvojega sončka.

GUPPY, tvoja sta prava sladkorčka. Dojenčica pa prav nagajivo gledauser posted image ..

Danes me boli cel trebuh, in sem zelo utrujena.

Jure vročine več nima. Predvčerajšnjim je imel kar 39,5 in smo jo komaj zbijali. Večkrat sem ga skopala, svečke pa so bile najbolj učinkovite. Od večraj ima Hiconcil, ker ima grlo vneto. Danes pa je dobil neke flekce po telesu in zdaj ne vem, ali je kriv antibiotik ali kaj drugegauser posted image ...

Držite se in upam, da bo jutri že imela računalnik.

papa

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 8902
22.8.2007 18:52:07   
nana 27
Prišla iz pregleda. Spodaj vse zmehčano tako, da je lahko akcija kadar koli. Dete je težko okrog 3200g. Pretoki so OK in še vedno lahko pridobiva na teži. Teža še zmeraj 15 kilogramov dodatka. Vzel mi je tudi bris za bakterijo.  DUDE. Meni je bilo žal, da dude nisem imela že v P, ker je naš fant imel ful močan sesalni refleks. Imeli smo NUK-ovo silikonsko dudo. Pri pol leta jo je sam vrgel ven in je ni več hotel. Tudi zdaj sem kupila NUK-ovo dudo. FLAŠKE. Ko sem bila v P, je mož kupil točno ta komplet od AVENTA iz fotografije. Baje naj bi bile super, ker se mora otrok zelo mučiti, da teče ven in ne gre tako zlahka iz dojenja na flaško, če na začetku še dodajaš. Nam ni nikoli nič ven teklo. Slišala pa sem, da se nekaterim to dogaja. Ko se ni hotel več dojiti, ni hotel več vleči iz Aventa (se je preveč mučil z vlečenjem user posted image ) in smo čez noč šli na NUK-ove flaške s silikonskim cucljem.  Lumpa, ojoj še te čaka ta nedorečenost. Pridno pij malinov čaj - Pikica Pokica ga pije pol litra na dan user posted image  Bom tudi sama povečala dozo user posted image  No, ali je gužva v porodnišnici? Je res ogromno porodnic?Guppy, super, da si dobila pediatrinjo user posted image   Tianna, kdaj imaš ti pregled? Jutri ali drug teden (malo sem zbrkljala)? Pikica pokica, kako je mož? Je že za njim? Že šivaš baldahin?  Srček, boga...mogoče bi pa križu dobro dela kopel v banji ali pa kaj plavanja. Kaj pa pravi tvoja G na to?

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 8903
22.8.2007 18:54:58   
nana 27
PBJ, tudi Miha je po Hiconcilu dobil pikice po telesu in so nam ga ukinili - nato je dobil Fromilid. Pošiljam zdravilen objemček za Jureta!!!!!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 8904
22.8.2007 18:58:18   
Anonimen
PBJ in NANA, user posted image user posted image user posted image  za uspešen pregled!

Nana, a kadarkoli lahko, al kako ti je rekel?? Torej malinov čaj in akcija. user posted image
No, ma samo, da je vse v redu! Kdaj te je naslednjič naročil? Jaz sem šele 28.8. in sem takooo neučakana.

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 8905
22.8.2007 19:00:46   
Anonimen
Moja G je redkobesedna kot ponavadi. To naj bi itak bilo normalnouser posted image . Ne vem če si ženska predstavlja kako to mene boli in da dejansko komaj hodim, ampak tudi nisem po naravi takšen "jamronja"  pa malo potožim in je to to. Ve tukaj ste še najbolj deležne mojiega pritoževanja, ker ste edine, ki dejansko lahko razumete kako neprijetno zna to bituser posted image . Če me kdo drug vpraša rečem da sem v redu. kaj čem ljudem nekaj svoje težave nakladat, saj nobenega v resnici ne zanima tako zelo, pomagat pa tudi nihče ne more. Razen če pozna recept da grem rodituser posted image user posted image .

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 8906
22.8.2007 19:02:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Razen če pozna recept da grem rodituser posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    Najmanj 3x na dan. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8907
22.8.2007 19:13:14   
nana 27
Tianna, to nedeljo (26.) imam CTG in nato še 3.9.  Sandra, ti se spoznaš na smiley-je in na slikice user posted image ...bi lahko na novi temi September 2007 za vsakega našega dojenčka dali te slikice (bom dala samo del vzorca od enih drugih forumk)? Kje bi našli te slikice? Kaj na to pravite druge septembrke? JANUARSKE MAMICE IN DOJENČKIuser posted image

LUNA06, 29.12.2006 (rojstni dan;28.3.1980)

Mark  user posted image

rojstvo - 3460g in 53 cm
1.mesec - 4250g in 56.5cm
2.mesec - 5700g in 60 cm
3.mesec - 6450g in 62 cm
4.mesec - 7200g in 66 cm
5.mesec - 7800g in 69cm
6.mesec - 8300g in 72cm
7.mesec - 9000g in 75cm

TATAM, 1.1.2007, dvojčka

Anej
user posted image

rojstvo - 2910g in 48.5cm
1.mesec - 3720g in 54 cm
2.mesec - 4760g in 56 cm
3.mesec - 6080g in 57.5 cm
Tosja user posted image

rojstvo - 3200g in 48 cm
1.mesec- 3910g in 55 cm
2.mesec - 5230g in 57 cm
3.mesec - 6400g in 59 cm

di111, 1.1.2007 (rojstni dan; 1.11.1976)

Maša
user posted image

rojstvo - 3290g in 50 cm
1.mesec - 4200g in 53 cm
2.mesec - 5270g in 57 cm
3.mesec - 6020g in 62 cm

Natali07 3.1.2007, (rojstni dan: 26.5.1975)

Urban 
user posted image

rojstvo - 3970g, 55cm
1. mesec: 4400 g, 57 cm 
1,5 meseca: 4820g, 58 cm
3 mesec 6055g, 64 cm 
4,5 mesecev:6600g, 66 cm
5 mesecev:6700g, 68 cm
6 mesecev: 7100g, 70cm
7mesecev: 7400g, 73cm

Claudia, 5.1.2007

Mark user posted image

rojstvo - 3860g in 55 cm
1.mesec - 4400g in 59 cm
2.mesec - 5350g in 62 cm
3.mesec - 6330g in 65 cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8908
22.8.2007 19:18:26   
nora
Žabonka, a ti imas G v Leonišče? Zanima, če ti  delajo kaj UZ...ali vsi G imajo isto prakso? Moj mi ni nikoli povedal mer user posted image , a me ful zanima kolk je teska in ce normalno raste najinauser posted image user posted image   Zadnjič mi je rekel, da bo naredil 1 UZ proti koncu...sem nestrpna...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8909
22.8.2007 19:19:15   
nora
user posted image user posted image user posted image za uspešne preglede danesuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 8910
22.8.2007 19:21:53   
nora
Nana, ful lepe slikiceuser posted image jaz jih ful rada gledamuser posted image

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 8911
22.8.2007 19:22:41   
Anonimen
Nana, dobra ideja. user posted image

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 8912
22.8.2007 19:27:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

Mene pa nekaj tako matra: doma imam kengurujčka, ki je primeren za dojenčka. Ampak fuuul, fuuul si želim štorklje ali pa slinga....v glavnem tisti kos blaga, ki je pregrešno drag.
V marsikateri knjigi sem prebrala, da je ful ugoden za dojenčka, da si ga kot kaka ciganka privežeš in lahko opravljaš razna opravila (sesanje, pomivanje,.....) dojenček pa spi kot v bubici.
Kaj ve mislite o tem?

Jaz se na to ne spoznam popolnoma nič, sem pa našla to:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1292897&mpage=1&key=

Izkušnje, nasveti, graje in pohvale vedno pridejo prav.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8913
22.8.2007 19:28:54   
Anonimen
Nora: Ja, moj G je v Leonišču. Meni so v celi nosečnosti naredili veliko UZ, ker so na tak način kotrolirali, če je user posted image  okužena s toxo. Sem ga danes vprašala, če bo delal še kakšen UZ pa mi je rekel, da samo, če bodo indikacije za to. Rok imam pa 7.9. Itak se pa čisto ok počutim, user posted image  brca, izvidi OK, CTG tudi...

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 8914
22.8.2007 19:35:49   
nana 27
Nefretiti, tudi meni so padli v oči ti slingi. Štorklje ful vračajo nazaj v trgovino pa še drage so. Tule lahko sling najameš in vidiš, če ti ustreza in ga nato kupiš: http://www.mojskratek.si/  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8915
22.8.2007 19:45:08   
LINA31
Jaz imam tudi ginekologa v Leonišču pa sem imela tam le en UZ. V petek imam pregled in me full zanima, če mi bo kej rekla kolk je velik in če bom imela UZ. Mogoče bo moje vprašanje mal smešno, ampak user posted image kaj konkretno se vidi na CTG-ju....kakšni so gibi, še kaj?

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 8916
22.8.2007 19:46:54   
nora
Meni so v celi nosečnosti naredili veliko UZ, ker so na tak način kotrolirali, če je okužena s toxo. Sem ga danes vprašala, če bo delal še kakšen UZ pa mi je rekel, da samo, če bodo indikacije za to.

Ah s temi indikacijami! A ne bi mogli kar tako pogledat...
A si se okuzila s toxo v nosečnosti?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8917
22.8.2007 19:51:48   
nora
kaj konkretno se vidi na CTG-ju....kakšni so gibi, še kaj?

Meni so ga ta teden delali in jaz nisem nič gledala, ker sem lezalauser posted image a sem ful hotla pogledat kaj kaze ctg, pa mi je sestra rekla, da ne migamuser posted image potem mi je govorila: ah se mu godi...potem je rekla ah zdaj pa je zaspal, pa ga je zbudila...potem sem izpis vidla,pa mi nič ne pomeniuser posted image samo popadke se vidijo,kjer je crta skočila.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 8918
22.8.2007 19:52:38   
Anonimen
Mene ima, da bi kupila sling z obroči. Tianna hvala za link  user posted image
Kolikor sem pregledala in prebrala sem prišla do tega, da je sling  obroči najbolj praktična reč. In še dobro je, da je sling iz neelastičnega ali maloelastičnega blaga.

Ampak 56€   user posted image

Sem razmišljala, da bi kar sama naredila tole reč.....prilagam link, če bi kateri tudi padlo to na pamet:  http://www.mayawrap.com/n_sewsling.php

Edinole ne vem, kje bi take rinke dobila  user posted image

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 8919
22.8.2007 19:52:51   
nana 27
Lina, nič posebnega se ne vidi. Ves čas slišiš srčka od user posted image  Vidiš število utripov in ves čas se izrisuje črta, ki je brez popadkov večinoma ravna. Če so popadki, se izriše konkreten hribček. Tudi pri porodu imaš to namontirano gor, tako da lažje vidiš, da prihaja popadek user posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 8920
22.8.2007 19:56:59   
Pikica pokica
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Pikica Pokica, ti je kaj dolgčas, ker si sama? Ja, danes se moraš paziti in počivati, da ne boš šla brez dragega v Rim. Kam si že rekla, da je šel? Na drobljenje ledvičnih kamnov? To pa mora full boleti a.
Meni je direktorica porodnišnice v Postojni rekla, da popadek (tisti ta hud) tako boli kot bolijo ledvični kamni. Približno takšna bolečina da je no. Drži? Jaz nisem imela ne enega ne drugega. Še.

Sem popoldne počivala, ampak nisem mogla dolgo, zato sem šla v mesto in s kolegico in njeno 2 mesečnico na sok. Zdaj sem pa več kot uro likala, pa cote sem dala prat... Joj, joj, zdaj se pa umijem in grem res počivat.
Ja, moj je šel spet na drobljenje ledvičnih kamnov. Je bil že nekajkrat, ampak mu ga vedno le obkrušijo, tako da temu ni konca... Ga pa boli na trenutke nenormalno, tako da kar bruha od bolečin. Ampak zdaj se je bolečine že malo navadil. Pravi, da VE, kako je bilo meni med popadki, ampak vseeno ne verjamem user posted image . Baje je bolečina primerljiva; vsaj tako pravijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8921
22.8.2007 19:57:00   
nana 27
Nefretiti, mamica, ki je rodila isti dan kot jaz in sva bili skupaj v sobi, si ga je naredila sama. Na tem Tianninem linku ima nick NalinRR (obrni se nanjo glede rinkov in izbire materiala. Ima res žilico za te zadeve. Ona je dobila rinke od ene s foruma, ker jih je naredil mož)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8922
22.8.2007 20:03:30   
Pikica pokica
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

Pikica pokica, kako je mož? Je že za njim? Že šivaš baldahin?  

Mož se vrne jutri, tako da sem čez noč sama ( sin je pri mami - babici) user posted image . Sem pa danes na veliko iskala blago za baldehin, pač spet takšnega, kot sem si ga zamislila user posted image , pa GA NI!!! Jutri grem v eno trgovino, kjer prodajajo blago za zavese in po mojem ga bom tam našla. UPAM user posted image .

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 8923
22.8.2007 20:11:35   
Pikica pokica
Srček, te popolnima razumem glede jamranja. Tudi jaz drugače vsem pravim, da sem ok, ker se mi ne da razlagat, kako mi otrdeva trebuh, me špika... Tako ste ve edine ( razen moža seveda), ki morate to poslušati user posted image .

Nana, ti pa res vedno kaj fajnega najdeš user posted image . Te slikice so mi ful všeč.

Drugače pa sem jaz našega veliko prenosila v kengorujčku. Kej je bil vedno bolj pri ta lahkih, sem ga nosila v njem skoraj do enega leta. ( če smo kam šli in tako smo veliko lahko tudi prehodili).

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 8924
22.8.2007 20:41:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nora
Ah s temi indikacijami! A ne bi mogli kar tako pogledat...
A si se okuzila s toxo v nosečnosti?

Ne, stara okužba. Ampak niso bili čisto prepričani in sem jedla antibiotike - pa fasala res hude alergije na njih in sem jih nehala jemat. Potem so mi pa vsak mesec z UZ kontrolirali našo user posted image , če se je parazit slučajno kje pojavil... Skratka - obodbje moje nosečnosti, ki si ga želim čim prej pozabituser posted image

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 8925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  355 356 [357] 358 359   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  355 356 [357] 358 359   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.