Rožica*
|
Anonimna , tudi mene spremlja močna bolečina spodaj, ki je izrazitejša proti večeru, tako da mi ne paše ležat v vsakem položaju. Malo me je strah glede tega, vendar se tolažim, da je mogoče tak občutek, biti noseč. Komaj čakam na pregled, da mi doktor pojasni. Predvsem pa sem bolj mirna, ker bolečina ni konstantna in sem se zdanja dva dni počutila, kot da se v meni nič ne dogaja. Včeraj zvečer pa me je spet začelo močno boleti, tudi v križu. Drugače pa sem danes OK. Pojedla sem eno jabolko in popila jutranjo kavico. Bila sem že na razgovoru za službo. Upam da bo kaj iz tega. Seveda nisem omenila pikice, ker gre le za kratkotrajno pomoč in vsak tolar je dobrodošel. Zanima me kako se prehranjujete, mogoče katera pazi na prhrano pa raznih načelih, (montignac, ločevenje,....)? In kaj menite, o takšnem načinu prehranjevanja in nosečnosti? Vem da diete in nosečnost ne gre skupaj, pa vendar je treba paziti na težo, sploh nosečke, ki so imele že prej težave z prekomerno težo.... Kaj oz. kako jesti, da je najbolje za otročka in mamo? Pri sebi sem opazila, da se mi lušta skoraj vsega kar vidim, čeprav sem sita in kasneje tega ne bi mogla pojest. Pa vendar ko gledam TV reklame, dobim polne uste in komaj požiram slino, pa naj si bo to ob zreskih, čokoladi ali sladoledu. Sva se z dragim kar pošteno nasmejala včeraj na ta račun. Drugač pa sem opazila, da so prazniki pustili svoje. Sem v 5 tednu in sem zelo napihnjena, kar ne morem verjeti, da bi se že lahko poznalo. Imam občutek da me hlače zelo tiščijo. Pridobila sem 2,5kg, mislim da je to za prvi mesec malo preveč? Kaj pa ve menite? Kako stojijo stvari pri vas? Lp, Rožica.
|