Rožica*
|
Jutro Sem ravnokar iz zdravstvenega doma. Spet mi nenormalo tišči navzdol in be zelo boli križ in spredaj, kot pred menstruacijo, komaj hodim..... Trenutno malo počivam, pa bom videla kako bo, če ne bo bolje grem pa direkt k G. Duc. oprosti, da sem te preimenovala. Zato je kriva tvoja slikca poleg imana, saj sploh nisem dobro prebrala tvojega nika. UPAM DA BO OD ZDAJ NAPREJ TA FORUM SPET TAKO POZITIVEN, KOT SE TRUDIMO BITI ME V PRIČAKOVANJU, ČEPRAV SE VDNO NE POČUTIMO TAKO. Priznam da se tudi jaz nabijem s pozitivno energijo tle gor, si olajšam dušo in malo pojamram, da ne jamram potem doma,.... Skratka super druščina smo, poskrbimo da takšna tudi ostanemo. Ja Dorotea seveda je FAJNNNN. Samo da ga vidiš. Čeprav nam je spet nagajal obrnjen je bil vstran, tako da sem ga spet videla samo iz profila. Je zelo sramežljiv in se ne pusti slikat. Sploh pa ne razkrije kaj je. Prvič si je splovilo pokril z popkovnico, zdaj pa se je vsedel na mojo medenico, tako nizko, da s sondo nismo mogli zraven, bilo je premalo plodovnice okoli in se sploh ni dalo razločiti, tudi z navadnim Uz ne. Ja ni kaj že zdaj rad nagaja. Čeprav ga je oči v čakalnici prepričeval, da naj se lepo smeji, ker se gremo slikat. Vsekakor verjetno ne bo fotomodel , bo pa nekaj sila študiranega saj nenehno nekaj tuhta in si glavo podpira z roko ali se praska po čelu. Ujeli smo ga tudi kako se cartlja in vleče prstek, pokazal nam je tudi vse prstke in stopalo,........ Skratka v drugo je bilo vse bolj razločno videno. Skratka nepozabno lepo. Ti pa moram povedati, da se zelo pozna, prvi 4d UZ sem imela en mesec nazaj in takrat je bil še veliko manjši in poteze obraza niso bile tako jasne, tudi sonda je zaradi tega ker je bil manjši zajela veliko več (ramico in celo glavico), Zdaj pa smo slikali le obrazek. Nevem, meni je bilo prvič veliko bolj zanimivo, vendar težko rečem zakaj. Mogoče zato, ker je bilo prvič, malo pa tudi zato, ker se je veliko več videlo, mislim, kako je poskakoval. Najprej smo gledali obrazek pa se je že pognal in nam pokazal nogico in malo ritke. V drugo ni bilo toliko skakanja iz kadra. Seveda je G. še enkrat pregledala če ima vse tako kot mora biti. VSE OK. Vsekakor priporočam vsem!!! Lumpa6 ti pa si res prava Lumpa, prizanesi vendar malo vsem mimoidočim. Čeprav je fino imeti takšen razlog za skoraj vse, se ga sama še nisem poslužila. Nekako ne morem, nisem tak tip človeka. KOCINE: TO PA JE UMETNOST. Jaz tam doli počnem to tako, kot je že ena napisala počepnem v tuš in tako bolj na pamet opravim. Bikini frizurca pa mi kljub temu, da je tudi sama ne vidim več živcira. Zati si z nastavkom na silkepilu, da se ne morem porezati, pobrijem dlačice bolj na kratko, potem pa tudi tam s pomočjo ogledala pobrijem na črto, koliko je ravna . Je rekel dragi, ki je seveda preveril moje delo zvečer, da je glede na okoliščine zelo dobro opravljeno. Imam silkepil s katerim uredim noge in če vredu izpulim imam mir kakšen mesec dni. Bom morala to postoriti zdaj, ker že res težko dosežem meča. Pomagam pa si na vse mogoče načine dvignem nogo na umivalnik in se zraven kam naslonim, da se slučajno ne zvrnem, zadnjič je tako še šlo. Tianna vsekakor bi se raje tam spodaj pobrila sama pred porodom, če bo to mogoče ne vem. depilacijske kreme pa jaz nebi uporabljala, sploh pa ne zdaj, ko smo v takem obdobju, da nsa skoz nekaj peče ali imamo glivice, pa izcedek,.... Duc. kaj ti res ne dojameš, da nas nekatere ne zanima, kaj si pišeš drugod!!!!!! Če bi želele bi si prebrale tam, zato obstaja toliko različnih forumov (tem) in prosim da že nehaš iskat prepir. Si pravi otročiček, ko nam tožiš, kaj so ti ženske na drugem forumu rekele,.... Verjetno so bile izzvane. Mislim, da te punce ne bodo , če boš se jim pridružil na kavici, sploh če boš pravi kavalir in jih počastil . Imejte se lepo. In pobožajte valovite trebuščke. papa, Rožica
|