|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2007
23.1.2007 20:49:22   
nora
ČESTITKE VSEM NOVIM NOSEČKAMuser posted image user posted image user posted image dobrodošle med namiuser posted image
Čakajoča,jaz sem zadnjič na urgenci spoznala punco ki je imela slepo jajce, oz vrecka je postopoma rastla, notri pa je bilo prazno kot G pravi brez rumenjaka (ful cuden izraz). Rekla je, da je to že drugič, kako se ji to dogaja. Zacela je krvaveti in ko je prisla na urgenco je zal splavila. Samo to se pa takoj vidi na ultrazvoku ce je jajce slepo ali polno.Punca mi je pokazala slikico od ultrazvoka. samo jaz itak nič ne vidim na teh slikicah...a ja, pa se je povedal da se ji 2x isto ponovilo ko je bila  v 7 tednu. Raje pejt še enkrat na UZ, da si potem mirna. Močno upam, da pri tebi bo vse v redu in da se bo naslednjič vse lepo vidlo. Pri meni do danes se ni nič vidlo, pa potem cez noč se je pokazalo, alhko da se tudi pri tebi skriva.Anonimna (s psom-pač mi ne delajo smiliesuser posted image ) bodi brez skrbi. Bos naslednjič sigurno vidla svojo pikico. Tudi jaz sem vsak drugi dan hodila na UZ pa na oduzem krvi, pa sem se sekirala ....pa je zdaj v redu.Guppy vidim, da ful dobro napreduje seznamček, pa ga res dobro rihtašuser posted image user posted image in nočem da ti  manjkajo podatkeuser posted image lahko dodas pri meni da je to moja prva nosečnost. Ravnokar sem štela, nas je čez 40user posted image yuppiiiiiuser posted image

Lep pozdrav,
Nora

(odgovor članu jacklyn)
Neposredna povezava do sporočila: 351
23.1.2007 21:10:33   
Anonimen
Marelica!
Mene v prvi nosečnosti ni čisto nič bolelo, ne prsi ne kaj drugega, samo rasle so iz meseca v mesec - če se dobro spomnim, mi je nekje v 6. mesecu začelo malo tečt ven, verjetno še ni bil tapravi kolostrum, ampak ko sem rodila, so se mi pa drugi dan prsi povečale za 2 številki, mleka sem imela še pa još, za tri dojenčke, dojila sem skoraj dve leti.

Če te ne boli ne pomeni da nimaš potem mleka... za mleko in vse ostalo je treba samo pozitivno razmišljat, pa potem, ob navajanju na dojenje imet še vztrajnost, pa bo!  

(odgovor članu Marelica)
  Neposredna povezava do sporočila: 352
23.1.2007 22:40:55   
guppy
Drage sonosečke,
danes pa tudi jaz potrebujem tolažbo. Bruham že cel dan, od 6. zjutraj, in sploh se ne neha. V zadnji seriji sem opazila tudi sledi krvi, kar je očitno posledica tolikšnega naprezanja. Bruhala sem že 7x in upam, da mi ne bo treba več user posted image

Tako sem žalostna zaradi tega... pa mi lubi pravi, da ne smem bit žalostna, če se slabo počutim. Tako, da si dam tak umetni nasmešek na obraz in se potem tudi počutim malo bolje.. dokler me spet ne pokliče wc k sebi. Kako se druge spopadate s tem? Vam je to postalo rutina ali vas tudi takole sesuje?

Mi je pa možek danes kupil Elevit in nehala bom jemat Tifol. Mogoče pa je kaj na tem...? V vsakem primeru ima tale elevit zraven še goro vitaminov in mineralov, kar pa tako ali tako vse bolj potrebujem.

Pozdravček od utrujene user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 353
23.1.2007 22:51:57   
dorotea
Joj Guppy žal mi je , da te tako grdo sili na bruhanje. V tolažbo naj ti bo misel na tvojo zdravo pikico, ki ti raste pod srčekom in da itak na slabše pa že ne more it...tko da bo šlo sam še na bolje.user posted image In še pohvale, ker si res pridna s tem seznamčkom!user posted image
Jacklyn, kako lepo, četrta nosečnost, to pa je že nekaj izkušenj z nosečnostmi in mulci. Tudi jaz si želim veliko družino, ma zaenkrat čakamo prvega in do 2 dni nazaj je blo vse ok, sedaj mi pa že mal slabo dela...ma se ne bom obremenjevala z blago slabostjo, ko pa vidim, kako nekatere res grdo bruhajo.
Eno pikapoko za srečo. pa za čimmanj slabosti vsem!user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 354
23.1.2007 23:06:09   
TheAngel
ojla
skoraj v vsakem postu najdem del sebe heh kako zanimivo - sem en miks vseh vas

slabo mi ni oz še ni (juhej) jem pa Tifol pa ene naravne vitamine multi - ni da ni v njih pa kalcij in magnezij
vse naravno da se ne more predozirati - pač telo vzame kar rabi in mu manjka ostalo gre ven
spijem enormne količine -predvsem (90%) navadno vodo, pa 100% naravnii sok pomaranč (10%) ker tudi vsebuje folno kislino
prsi se večajo (hihi jupiiii) pa napete so in občutljive a ne bolijo

sicer bi pa lahko spalaaaa
okoli 14 ure me ima da kar izginem pa me ne bo do zjutraj...

lep večer vsem gremo na spanje
po tv itak nič ni...  

Kako lepo je biti v troje...

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 355
23.1.2007 23:07:51   
TheAngel
aja Gupy
v reviji nosečnost sem prebrala da če ti je rees slabo svetujejo
ingverjeve piškote
vodo z limono
in duhanje sveže rezine limone

mogoče pa kaj pomaga
upam da se mi smiliš neskončno pa res je to nekaj kar ti nihče ne more prevzeti iz ramen

Kako lepo je biti v troje...

(odgovor članu TheAngel)
Neposredna povezava do sporočila: 356
23.1.2007 23:31:55   
Marelica
IZVIRNO SPOROČILO: misska

Če te ne boli ne pomeni da nimaš potem mleka... za mleko in vse ostalo je treba samo pozitivno razmišljat, pa potem, ob navajanju na dojenje imet še vztrajnost, pa bo!  

Uf, ko bi bilo vse tako lahko, kot se sliši. Punce ko bi vedele, da sem naredila res vse možno za povečanje mlečnosti, pozitivno sem itak že od začetka razmišljala, vztrajnosti še pa še, tamalo skoz na zizi (max stimulacija)... pa ne bi zdaj o tem. V drugo vsaj vem, da se ne smem zaradi tega počutit manjvredno mamo.

Guppy, ti se mi pa res najbolj smiliš. Te bosta dvojčka čisto izžela... Držim pesti, da ti elevit pomaga!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 357
24.1.2007 6:42:19   
bodoča
Ojla radovednice user posted image ! Evo tukaj najdete ta test, so pa vprašanja v angleščini, jih v slovenščini še nisem našla. Veselo odgovarjanje vam želim, mogoče nam pa ta test le prav pokaže user posted image .

http://http://www.amazingpregnancy.com/oldwivestales/index.phtml

Jacklyn in missika dobrodošli v klub septemberk user posted image user posted image user posted image !!!

Guppy, upam, da ti te slabosti in bruhanje čimprej minejo, če bi lahko bi ti jih malo odvzela in bruhala namesto tebe, a žal ne gre. Držim ti pesti, za boljše počutje.

Čakajoča, tudi tebi vso srečo za vnaprej in resnično ti želim, da se mali falotek le skriva in da je bolj med sramežljivimi.

Jaz sem tudi že vsa na trnih, danes imam prvi pregled in komaj čakam da lahko grem od doma proti bolnici. Vam sporočim, kako bo.

Smo pa res smešne ja, komaj čakamo, da zanosimo, pol pa imamo same pritožbe. No, ja malo pa nam je dovoljeno pojamrat, a ne? Kljub vsemu pa imamo itak vse te naše male pikice že zdaj neizmerno rade in se jih veselimo.

Očitno ni samo moj dragi na "suši", ampak reees se mi ne da zdaj tolk s seksom ubadat, če pa se že spraviva skupaj mi pa tud ne paše preveč. Tolažim sebe in mojega s tem, da je menda v drugem trimesečju občutno bolje na tem področju. Pol bomo pa user posted image user posted image .

Cao!

mojeustvarjanje

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 358
24.1.2007 6:45:57   
bodoča
Se opravičujem, zgornji naslov ne dela, mislim, da bo zdaj šlo.

http://www.amazingpregnancy.com/oldwivestales/index.phtml

< Sporočilo je popravil bodoča -- 24.1.2007 6:47:51 >

mojeustvarjanje

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 359
24.1.2007 7:33:53   
Anonimen
Meni pa vsi ti testi pokažejo, da bo fantek, tudi tista kitajska tabela. Ampak prav tako je tudi svakinji, pa je rodila prelepo deklico.
Kot je rekel dr. pušenjak. Medicina žal še ne vidi v prihodnost.....ampak ni bil natančen. Vidi, vidi, ampak šele, ko je čas zato.
Počasi se vlečejo tile dnevi, zlasti meni, ki joh moram prevedriti doma.user posted image

(odgovor članu bodoča)
  Neposredna povezava do sporočila: 360
24.1.2007 8:58:57   
LEVASI
Vsem novim nosečkam user posted image  in držim pesti da bo vse v redu. Glede vseh teh znakov, ki jih imate vse, jaz nimam nobenega pa me zato skrbi. Pismo smo ženske čudne, če nam je slabo se pritožujemo, če nam ni spet ni v redu. Prav čudno mi je da se čisto nič slabo ne počutim, saj ne da se pritožujem, ampak se potem začnem spraševati če je vse v redu z mano in mojo pikico. Ampak mislim pozitivno in komaj čakam 12.2. ko imam prvi pregled, kar odštevam dneve do takrat, pa se zdi še tako daleč  user posted image  . A je bila katera že v prejšnji nosečnosti tko kot jaz brez znakov (no edini "znak" so napete prsi in pa lakota user posted image ). Kakšne so vaše izkušnje?

guppy ti pa se drži še naprej in res vsaka ti čast, ker urejaš tale naš seznamček, ki se veselo širi. Upam da ti bo uspelo premagati slabosti in da ti povrne nazaj na usta nasmešek - tisti ta pravi user posted image . Držim pesti zate. Drži se.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 361
24.1.2007 10:57:19   
Rozmarinka
Berem o slabostih, ne-slabostih, tezavah, ne-tezavah in moram reci, da je super, da nas je toliko na kupu, da si lahko delimo razlicne izkusnje.

Ko sem prebrala Levasin post, sem se namrec takoj nasla v njem. Da te nekoliko "potolazim"...
Tudi meni namrec SE NI slabo, tako da so tudi mene ze obhajali resni dvomi ali je vse v redu. V bistvu mi je slabo le, ce kaj pojem, kar pomeni da imam posledicno manjsi apetit. No, in ko sem se neko jutro na poti v sluzbo, vsa zaskrbeljena spet sprasevala ali je vse ok, ker mi ni slabo, sem se malo vzela v roke ter si dopovedala, da malo prevec kompliciram,da smo pac razlicne, vsaka ima specificno situacijo, telo, ki se razlicno odziva na spremembe v telesu.... Nisem pa zelela o tem prevec pisati, da ne bi spravljala v obup tiste, ki jih slabosti spremljajo od prvega dne!No, upam da temu sporocilu ne bo sledil v naslednjih dnevih kaksen ves pobruhan dan ali celo tedenuser posted image  

Imam pa eno vprasanjce za ostale: je Elevit neonatal nadomestilo za Tifol ali se lahko jemlje oboje skupaj ?Jaz namrec jemljem Tifol, imam pa doma tudi Elevit, a ga se nisem zacela jemati.
V ponedeljek imam ginekologa in ga bom to vprasala, me pa zanima vase mnenje/izkusnje.

Cakajoca, bom povprasala ginekologa glede gestacijskega obrocka in velikosti ploda.
Ce ima se katera se kaksno vprasanje naj mi javi, pa da zaslisim mojega ginekologa v ponedeljekuser posted image

Cimmanj slabosti in en tolazilni objem za vse,

(odgovor članu LEVASI)
Neposredna povezava do sporočila: 362
   [Brisano sporočilo]
24.1.2007 11:02:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu LEVASI)
  Neposredna povezava do sporočila: 363
24.1.2007 11:05:42   
guppy
SEPTEMBRKE 2007

27.8. lumpa6, Ljubljana 
28.8. Pikica pokica (PP 26.1.), 2n
1.9. CUKRČEK, 2n (dvojčki)

1.9. Marelica, 2n
1.9. Lili17
3.9. Anonimna user posted image user posted image user posted image  
3.9. guppy, 1n (dvojčki), Ljubljana
4.9. surya, Posavje
5.9. Rožica*, 1n

5.9. ursy, 2n, Ljubljana
5.9. lani 27 (PP 5.2.)
5.9. nejka7
5.9. Žabonka (PP 1.2.), Ljubljana 
5.9. *Marty* (PP 31.1.), 2n

7.9. Carmy (PP 31.1.), 2n, Domžale
7.9. lemavrica
8.9. bodoča (PP 24.1.), 1n
8.9. Anonimna user posted image user posted image , 2n
8.9. misska (PP 5.2.), 2n, Ljubljana 
9.9. Čakajoča  pikica, pokaži se mamici !!
9.9. nestrpnica, 2n, Ptuj
10.9. LEVASI (12.2.)
10.9. nefretiti, Celje
12.9. jst86, Škofja Loka
13.9. Anonimna user posted image  user posted image  (PP 1.2.), 2n počivaj, držimo pesti !!
13.9. Zoya27 (PP 1.2.)

13.9. TheAngel, 1n, Kranj
15.9. srček (PP 2.2.), 1n, Strunjan 
15.9. cuma (PP 6.2.), 2n, Koper

15.9. nora, 1n, Ljubljana
15.9. Anonimna D (PP 7.2.), 2n
16.9. naja07 (PP 2.2.)
16.9. nova169, 1n
17.9. Anonimna user posted image  (PP 2.2.)
19.9. *ribica*, 2n, Murska Sobota
20.9. buškica (PP 29.1.), 1n, Medvode 
čakamo še ene dvojčke ??
21.9. žarnica (PP 29.1.), 2n
23.9. Anonimna user posted image  (PP 23.1.)
23.9. dorotea (PP 15.2.), 1n, Severna Primorska
25.9. Rozmarinka (PP 29.1.), 1n, Ljubljana
26.9. sevenka (PP 14.2.), 1n, Domžale
?.?. helenav, 1n, Izola
28.9. jacklyn (PP 1.2.), 4n, Logatec

Anonimne, podpisujte se na enak način, kot ste se prvič, da bomo vedele, ga gre za isto anonimko :)
Tiste, ki ste že bile na PP in imate "uradni" PDP, ste obarvane takole. user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  novi dvojčki: CUKRČEK ("Zaenkrat anonimna") !!!

Sporočite mi, od kod ste in katera nosečnost je to :) Lahko na ZS.

< Sporočilo je popravil guppy -- 24.1.2007 11:20:17 >

(odgovor članu Rozmarinka)
Neposredna povezava do sporočila: 364
24.1.2007 11:13:13   
CUKRČEK
No tako, bejbe.....pokorno javljam, da sem jaz "zaenkrat anonimna"user posted image  Sem ravni s 1. pregleda in sem tooooolk srečna da me bo kar pobralo. Zakaj? Ker se nama bo izpolnila želja in prerokbe .....in to je user posted image user posted image  user posted image  Ja, prav imate...dvojčka sta. Oba sta enako velika..22mm. Imata ločeni vrečki. Roki se mi tako treseta, da komaj pišem. Rok imam pa 1. septembra. Samo bo itak verjetno veliko prej, ker sta 2.
Pa spodbijam trditev, da imamo mamice dvojčkov večje slabosti. Meni ni nič slabo, počutim se izvrstno...

Kasneje še kaj napišem, ko pridem k sebiuser posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 365
24.1.2007 11:18:13   
guppy
Rozmarinka: Elevit pronatal je lahko popolno nadomestilo za Tifol. Tifol vsebuje namreč 0,4 mg folne kisline, Elevit pa 0,8 mg, poleg tega pa še vitamine A, B1, B2, B6, B12, C, D3, E, kalcijev pantotenat, biotin in nikotinamid ter 7 mineralov v sledeh: železo, kalcij, baker, magnezij, mangan, fosfor in cink. Mislim, da glede folne (to, da jo je več) ni težav, ker (joj, upam, da se prav spomnim) se višek folne izloči iz telesa. Lahko pa povprašaš v lekarni za nasvet. So pa draga tablete - 30 kom stane malo manj od 10 €.

Carmy, jaz bom zagotovo šla na NS, ker mi je tako svetoval moj ginekolog. Je rekel, da sicer po letih nisem v kaki rizični skupini, ampak da je vseeno dobro it, ker se tam ne ugotavlja le tveganje za downow sindrom, ampak se v tem tednu vidijo že določene napake na plodu.

jacklyn je spraševala, kaj je to THT. V bistvu je to nadaljevanje testov nuhalne svetline. Najprej greš namreč na NS, če je "čuden" rezultat še na DHT (dvojni presejalni test), v skrajnem primeru pa še na THT. Da ne bi bilo tako po kmečko povedano - tukaj je en zelo lep članek o vseh preiskavah za ugotavljanje verjetnosti downovega sindroma: http://www.sb-ms.si/docs/ns.pdf

Hvala vsem za podporo!!! Včeraj so se moje slabosti obupno nadaljevale, potem sem šla pa spat v pol sedečem položaju in se zbudila par deset minut nazaj. Ne spomnim se, kdaj sem nazadnje tako lepo prespala noč. Tehtnica kaže, da sem v 1 mesecu izgubila 3,5 kg. Se mi pa ne vidi, ker imam tako ali tako dovolj zalog. Upam, da user posted image user posted image  rasteta, naj kar vzameta mamici, kar potrebujeta! V ponedeljek imam ponovno UZ, pa se obo vse lepo videlo.

TheAngel, hvala za nasvet o vodi z limono in piškotih. Bom tudi to poskusila.

CUKRČEK, čestitam !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Midve bova opravili delo za 4 nosečke user posted image . Kapo dol, da ti ni nič slabo! (P.S. Se mi je zdelo, da ena anonimka mora bit "cukrček", ker je nekje na začetku pod tem nickom eno izbrisano sporočilo, hihihiih. Dobrodošla!!!). Seznamček sem popravila že zgoraj, nad tvojim sporočilom.

< Sporočilo je popravil guppy -- 24.1.2007 11:22:21 >

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 366
24.1.2007 11:20:48   
katis
Cukrček user posted image user posted image user posted image

Čestitam! Ful lepo! Sem skoz držala pesti, da vam uspe povečat vašo družinico user posted image . Trenutno si menda tretja bombica tule, kar sem opazila (če sem katero izpustila sorry user posted image ) Teya v juljiju, jaz v avgustu in ti v septembru user posted image

Sicer pa vsem septemberkam - ČESTITKE in uživajte v user posted image . Meni je skoz slabo, čeprav jutri že 14.teden štartam. Tiste, ki vam je slabo - povsem razumem. Meni je v začetku še pomagalo to, da sem skoz kaj grickala, ampak sedaj tudi to ne deluje več user posted image . ampak za user posted image  bom vse pretrpela. ni problema.
Tiste pa, i vam ni slabo. Uživajte! Vas pa tudi razumem, ker mene so tudi razni dvomi obšli, ko mi en dan ni bilo nič slabo, zraven sem pa še temno rjav izcedek fasala. In seveda panika. In ko mi je bilo naslednji dan spet slabo sem bila presrečna, ker je bilo spet vse normalno user posted image  sej vem, da sem smotana....

LP

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 367
24.1.2007 11:29:07   
Rozmarinka
Cestitam Cukrcek za dvojno pridobitev ! Jesen bo letos kot kaze rodovitna user posted image

Hvala, Guppy za tvoje odgovore glede Elevita ter Tifola. Cimmanj slabosti vsem ter pogumno dalje !

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 368
24.1.2007 11:34:55   
Rozmarinka
Aja, Guppy...ce bo prehudo javi glede urejanja seznamcka. Te lahko nadomestim, da bos lahko ti vec pocivala. To je edino kar lahko naredimo zate...

(odgovor članu Rozmarinka)
Neposredna povezava do sporočila: 369
24.1.2007 11:39:47   
Anonimen
Guppy, ful si pridna da zraven vseh teh slabosti še nas prebiraš in popravljaš seznamuser posted image . Upam, da ti slabosti čim prej minejo.

Cukerček,  čestitke za user posted image user posted image , kar dve muhi na en mah in na koncu imaš še možnost da bosta user posted image user posted image .

Jaz sem včeraj mami po mailu namignila da sem user posted image , ker so bolj redko vidiva, ker živiva 300 km narazen in si vsak dan maile pošiljava. Sicer še nisem namena imela povedat do prvega pregleda, pa je imela en kup slabih novic in sem ji hotela malo polepšat dan. In kaj mi odgovori? Da je vedela že pred mano da sem user posted image , ko me je za Novo leto videla in je samo čakala kdaj ji bom povedala. Ah, te mame. Nič jim ne moreš prekriti.

Dručače je spanje še vedno moj hobi, nič se mi ne da, nobene energije, v obraz pa zgledam kot Michael Jackson tik pred razpadomuser posted image .

Srček user posted image 7t0d

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 370
24.1.2007 11:42:22   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: srček

.

Cukerček,  čestitke za user posted image user posted image , kar dve muhi na en mah in na koncu imaš še možnost da bosta user posted image user posted image .

Ej, meni je prav čist ravno, katerega spola bosta. Doma že imamo dve in pol leti staro deklico. In tudi če bosta obe punčki, mi bo vseeno...važno da bodo otroci zdravi.

Noo, drugače pa sem iz okolice Ljubljane, stara sem 27 let, imam že eno hčer. Ja, pa zidat bo treba, da ne bomo stoje spaliuser posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 371
24.1.2007 11:50:45   
Čakajoča
Marelica!

Moj naslednji UZ imam danes teden, torej 31.1. ob 15.15!

Že sedaj me je strah!

Res ne morem verjet, da se mi to dogaja!

Ko bi se pokazal!

Nimam pa nobene krvavitve, nobenega izcedka, nič!

Prsi me bolijo in se večajo, tako, da...

Upam, da se čez 1 teden pokaže, ker drugače, veste kaj me čaka!!!

Lp

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 372
24.1.2007 11:53:05   
Anonimen
Zaenkrat na testu kaže da bo user posted image , tudi po kitajskem kaže da bouser posted image . Zaenkrat pa lahko odgovorim samo na prvih 5 vprašanj, ker je za ostale še veliko prekmalu. Do takrat pa bo že UZ pokazal kaj bouser posted image .

Ali želite izvedeti spoluser posted image ?

Srček

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 373
24.1.2007 12:17:26   
guppy
Srček, ja, ja, ja, ja user posted image ! Jaz si potihem želim user posted image  & user posted image , test je pa pokazal 60:40, hehehehe. Bomo videli, koliko je res na tem.

Rozmarinka, za zdaj mi kar pase, da se vsake toliko usedem in prebiram vaša sporočilca. Sem prav vesela, da smo take klepetulje. Če ne bo šlo naprej, ti bom pa sporočila in predala seznamček. Hvala !!!!

Čakajoča, pošiljam ti eno user posted image . Ponoči jo daj na trebuh in tako vsak dan do naslednjega UZ. Grem stavit, da bo premamilo tvojo pikico in bo pokukala ven!

Rožica, čisto slučajno sem naletela na članek "Nosečnost in ščitnica". Nisem ga prebrala, a morda ti pride prav: http://www.vestnik.szd.si/st4-1/25-29.pdf Kolikor vem, je med nami še ena nosečka s težavami s ščitnico. Nejka7, kako si pa ti?

< Sporočilo je popravil guppy -- 24.1.2007 12:21:49 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 374
24.1.2007 12:30:24   
lumpa6
pri meni kitajski kaže nauser posted image , na tej srani pa 47% zauser posted image in 53% pa za user posted image , tako da je vse bol tako tako , sicer pa na par vprašaj sploh še nemorem odgovorit tako da...

tudi meni je slabo tudi ponoči, imam pa tudi gestacijski diabetes, imam strogo dieto, inse komaj zadržujem saj sem skoz lačna

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?