|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A mam kak virus?
26.12.2006 13:15:44   
Anonimen
user posted image  Kak čem zdej to razložit? Hm... nekatere strani na netu mam čist čudne, čist zmanjšana pisava je, da se sploh ne da brat, recimo na najdi.si, ampak na tej http://thepiratebay.org/top/205 se pa sploh ne da prebrati nič. RR je OK.
Resolucije nisem menjala, če pa jo hočem, pa nič ne pomaga. A mora torej moj računalniček v remont? user posted image  Al ma kdo kakšno idejo?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: A mam kak virus?
26.12.2006 14:46:12   
tejkooo
Probaj ko si v explorerju pritisnit tipko ctrl ter zraven pritiskaj + ta kombinacija ponavadi poveča vse v brskalniku recimo ctrl ter - pa pomanjša....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.12.2006 16:09:44   
Anonimen
Sem že zrihtala, hvala. Velikost besedila sem imela na minimalno, ne vem od kod. user posted image

(odgovor članu tejkooo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
26.12.2006 21:37:06   
G in T
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Sem že zrihtala, hvala. Velikost besedila sem imela na minimalno, ne vem od kod. user posted image

kaj se pa naslanjaš na tipkovnico a??
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.12.2006 23:24:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: G in T

kaj se pa naslanjaš na tipkovnico a??
user posted image user posted image user posted image user posted image

Misliš? user posted image  Možno pa tud, da je to zarad tega, ker sem zjutri kapučino po njej polila, potem pa je moj pucal in seveda pritiskal vse sorte. Res da je to počel v dnevni (ker je brezžična), ampak je do sem neslo. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu G in T)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
27.12.2006 11:45:33   
G in T
Ja, ja zdej se pa na kapučinček izgovarjašuser posted image user posted image
(ker je brezžična) ( u to nisem prepričana, da ma kr brezžičnega), ampak je do sem neslo.     (to ti pa iz srca verjamem)

user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil G in T -- 27.12.2006 11:47:51 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.12.2006 19:32:47   
Anonimen
Packa, kake grešne misli! Hitr usta umit! user posted image

(odgovor članu G in T)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
28.12.2006 13:26:56   
G in T

Packa, kake grešne misli! Hitr usta umit! user posted image

Ja sej vem, z žajfo si jih moram. Imam že izkušnje.user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil G in T -- 28.12.2006 13:27:24 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Admin

Se ob nakupu igrač ozirate na znamko?

da (18%)

ne (33%)

odvisno od vrste igrače (35%)

odvisno od cene (13%)

Število vseh glasov: 296

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!