Leone -> RE: Kdaj izginejo pikice? (9.1.2007 17:45:26)
|
Hvala za nasvet! GH sem začela uvajat ravno zaradi tega, ker ponoči ni več lepo spal in sem mislila, da kalorično ni več podprt. Zdaj ima že skoraj 5,5 m in možno je tudi, da zaradi moje diete in pomanjkanja spanja tudi moje mleko ni več zadosti. Ampak ne hitim z novimi živili. Kruh je kar precej sporen, čeprav se nekako trudim, da dobim jelenovga (ta je dovoljen) ali pa vsaj takega, kjer ni navedenega mleka (v Leclercu, recimo, kjer so sestavine napisane). Iz sojinega mleka naredim samo palačinke, ker mi je po okusu bljak. Od krem sem pa v lekarni dobila testerje in sicer Mustelo, A-dermo in Avene, pa se mi zdijo vse enako dobre in po sestavi kar podobne. Zelo vlažijo kožo kar je fino, čeprav ga za ven namažem kar z Bepantenom, ki je bolj masten. Zobki verjetno še niso, ker jih je ta starejši dobil kar pozno - pri 11 m. Če bo današnja noč spet nora, ga jutri odpeljem k zdravniku in si naj vzame čas. Zdi se mi, da te ponavadi, na rednih pregledih kar na hitro odpravijo - teža, višina, obseg, ja super, kaj posebnega? - nič?, v redu, pazite na prehrano, srečno! Potem si pa doma razbijaš glavo z vsemi mogočimi teorijami in eksperimentiraš. No, upam, da bomo težave čimprej rešili. LP!
|
|
|
|