RE: Za božič imam otroka v bolnici (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih

Sporočilo

viv_ -> RE: Za božič imam otroka v bolnici (26.12.2006 20:52:55)

Lepo, da vam gre na boljše [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Itak nas tolk tukej navija za Vasja, da eni rezultati pa morjo bit [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Anonimen -> RE: Za božič imam otroka v bolnici (27.12.2006 14:48:37)

Jančika, sem šele zdaj videla tale post. Vesela sem, da gre Vasji na boljše. Očitno ste iz hujšega ven.

Kar se pa rota virusa tiče je meni sestra v bolnici povedala, da je od osebe do osebe odvisno, kako se kaže. David, na primer, je bruhal, imel drisko, ni mogel jesti, imel je vročino in to ves teden... Ati je dva dni bruhal in imel drisko. Meni je pa bilo le en dan slabo kot hudiču... Pa smo vsi trije prebolevali isto bolezen.

Lani je bil David v bolnici v sobi zraven enega fantka, ki je imel rota virus (David je bil pa okužen z bakterijo). Obe z mamico sva si panično umivali in razkuževali roke. Hvala bogu, da mali ni dobil poleg njegove bakterije še rota virus...

ksenija. -> RE: Za božič imam otroka v bolnici (27.12.2006 15:14:58)

Tudi jaz sem še le sedaj videla ta post, ker zadnje čase bolj malo visim na RR. Upam, da ste dsedaj že OK in da Kajetan ne bo nič fasal.

Tudi mi smo imeli božične praznike bolj tako, z Blažem se še vedno boriva proti alergiji, ki naju muči že tri tedne in še vedno ne vemo na kaj je alergičen. Dobro, da se nas je zdravnica v alergološki ambuulanti usmilila in nam bo v petek naredila testiranj izven ambulante. Delajo namreč samo ob ponedeljkih in bi tako prišli na vrsti šele po praznikih.

Božič pa smo preživeli vsi nahodni, samo ati se zaenkrat še drži.

Pilar -> RE: Za božič imam otroka v bolnici (28.12.2006 20:49:09)

Upam, da ste oziroma je Vasja že zdrav!!!! Srečno!

MarijaPo -> RE: Za božič imam otroka v bolnici (28.12.2006 21:19:26)

Drzim vam pesti!!!

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]