Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Sedež za kopanje-naj kupim? 24.12.2006 22:44:44
|
|
|
|
til
|
Mi imamo fliperja in je enkraten. Bi ga kupila tudi če bi stal dvakrat toliko . To je za otroka ki že samostojno sedi in fajn je zato ker imaš obe roki frej in se lahko tako posvetiš in umivanju in igranju z .Jst ti ga priporočam!
|
|
RE: Sedež za kopanje-naj kupim? 24.12.2006 23:45:56
|
|
|
|
Pikabu
|
Tudi mi ga zelo veliko uporabljamo in je super. Čeprav je naša Ema že malo prevelika, se sama spravi noter in uživa. Veliko raje sedi v fliperju, kot da bi sedela v bani, pa bila bolj frej. Kar se nas tiče, je vreden svojega denarja.
|
|
RE: Sedež za kopanje-naj kupim? 24.12.2006 23:46:15
|
|
|
|
pika**
|
Za prvega ga nisem imela - sploh nisem vedela da obstaja Za Gašperja sem nabavla mal cenejšo varianto iz Leclerca in ni mi žal, ker mi je res veliko pomagal . Mali je v vodi kot ribica. Stolček mu je bil všeč, ker je lohka migal po svoje Imam ga še vedno - če ga potrebuješ, se mi oglasi na privat.
|
|
|
|
RE: Sedež za kopanje-naj kupim? 25.12.2006 0:01:48
|
|
|
|
petra81
|
Jaz ga ne pogrešam, imamo masažno banjo, ki ima ravno dno in Tami glih ne sedi rada, tako da se prosto giblje in mi res ni težko je okopati!!
|
|
|
|
RE: Sedež za kopanje-naj kupim? 25.12.2006 12:04:05
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
IZVIRNO SPOROČILO: til Mi imamo fliperja in je enkraten. Bi ga kupila tudi če bi stal dvakrat toliko . To je za otroka ki že samostojno sedi in fajn je zato ker imaš obe roki frej in se lahko tako posvetiš in umivanju in igranju z .Jst ti ga priporočam! Tud mi smo z njim zelo zadovoljni!
|
|
[Brisano sporočilo] 25.12.2006 14:42:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Sedež za kopanje-naj kupim? 25.12.2006 16:05:35
|
|
|
|
petra81
|
Evo: Tko to zgleda, čeprav jaz tega še vedno ne podpiram, ker se mi zdi da semora vsaj tam v banji svobodno gibat. Moje mnenje!!
|
|
|
|
RE: Sedež za kopanje-naj kupim? 25.12.2006 17:28:35
|
|
|
|
cuma
|
Meni je flipper fajn, ker nimam banje in ko želim Emo včasih samo na hitro stuširati, ga postavim v tuš kabino in je stuširana v 5 min, brez nošenja banjice, nalivanja vode, brisanja po tleh..... Dobila sem ga za darilo in se mi zdi dober pripomoček za nego!
|
|
|
|
RE: Sedež za kopanje-naj kupim? 27.12.2006 16:03:06
|
|
|
|
Ezi
|
Tudi nam zelo prav pride, res ti olajša kopanje in tuširanje otrok in priporočam ti, da malo pregledaš trgovine z rabljenimi stvarmi. Ga dobiš za pol ceneje.
|
|
|
|
RE: Sedež za kopanje-naj kupim? 27.12.2006 16:06:01
|
|
|
|
Ezi
|
Pa še to - kdaj bi rabila fliperja? Mi ga imamo sicer še v uporabi, ampak slej ko prej bi ti ga lahko posodila. Mora pa otrok znati sedeti.
|
|
|
|
RE: Sedež za kopanje-naj kupim? 27.12.2006 16:19:31
|
|
|
|
mojčika
|
Kakšna pa je cena tega fliperja? Kje se ga lahko kupi? Do približno kdaj se ga lahko uporablja?
< Sporočilo je popravil mojčika -- 27.12.2006 16:20:50 >
|
|
RE: Sedež za kopanje-naj kupim? 27.12.2006 18:21:47
|
|
|
|
miaxxx
|
Mi smo ga kupili pred kakšnimi 3 tedni v arielu - je bil v akciji, nekaj čez 5.000 sit. Meni se zdi vredu zadevca, gor piše da je primeren za otroke od 6 mesecev pa do 15 mesecev...
|
|
|
|
RE: Sedež za kopanje-naj kupim? 27.12.2006 18:31:51
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Super zadeva. Jaz sem ga kupila ze pred tremi leti za ta vecjega, zdaj ga pa tudi za tamalega uporabljamo. Tako fajn cofa. Zdej se celo ze skupaj kopata, ta vecji v kadi kar tko, mali pa zraven njega v fliperju. Uzivata sto na uro. Priporocam.
|
|
|
|
RE: Sedež za kopanje-naj kupim? 27.12.2006 18:57:29
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Od katerega meseca dalje pa ste uporabljale tale stolček?
|
|
|
|
RE: Sedež za kopanje-naj kupim? 28.12.2006 0:00:40
|
|
|
|
pikicaa
|
Od 6. meseca oz. ko otrok sedi sam.
|
|
RE: Sedež za kopanje-naj kupim? 28.12.2006 21:54:48
|
|
|
|
tajtaja
|
En fliper je že na poti k nam, upam da ga jutri dobimo in ga takoj sprobamo, pa poročam. Potem bom pa še itak gnjavila naprej, ker rabim še enega.
|
|
RE: Sedež za kopanje-naj kupim? 29.12.2006 9:48:40
|
|
|
|
tajtaja
|
Evo, ga že imamo. Zelo lepo ohranjen pa za pol cenejši kot nov.
|
|
RE: Sedež za kopanje-naj kupim? 3.1.2007 8:30:56
|
|
|
|
Ezi
|
In? Ste ga sprobali?
|
|
|
|
RE: Sedež za kopanje-naj kupim? 16.1.2007 9:36:04
|
|
|
|
Maja_77
|
tudi jaz kupim fliperja, če ga katera proda... kontakt na mail rastlinica@hotmail.com
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.