Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Fisher Price - Peek a Blocks 24.12.2006 21:24:48
|
|
|
|
taja27
|
čau sazi, naša Ava ima to igračo in je res fenomenalna. mala je čist navdušena nad njo. jo ima že od 6 m in jo še vedno najraje vzame v roke. pri nas funkcionira pravilno; zaigra, ko vržeš lik notr, igra pa tudi, če Ava tolče z rokicami po njej. ti jo le nesi nazaj in jo zamenjaj s takšno, ki funkcionira.
|
|
|
|
RE: Fisher Price - Peek a Blocks 24.12.2006 22:08:18
|
|
|
|
eya
|
Mi sicer nimamo te igrače, ampak bi ti svetovala, da izklopiš in znova priklopiš glasnost Vem, da so Pametni kužki (od iste firme) imeli tako narejeno, da so igrali pesmice samo do polovice, če nisi premaknil zatiča. Verjetno zato, da se niso preveč iztrošile baterije že v trgovini.
|
|
RE: Fisher Price - Peek a Blocks 25.12.2006 11:31:07
|
|
|
|
petka
|
eya, kje pa je ta zatič pri pametnih kužkih... nam je sicer začel igrati cele pesmice, pa nihče ne ve kaj smo pritisnili zgleda da je za nas res prepameten
|
RE: Fisher Price - Peek a Blocks 29.12.2006 21:40:37
|
|
|
|
eya
|
IZVIRNO SPOROČILO: petka eya, kje pa je ta zatič pri pametnih kužkih... nam je sicer začel igrati cele pesmice, pa nihče ne ve kaj smo pritisnili zgleda da je za nas res prepameten V bistvu gre za tist "gumb", s katerim reguliraš glasnost.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.