Davčna številka (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

Aba -> Davčna številka (5.9.2004 19:22:25)

Hojla!
Na obrazcu za otroški dodatek sem zasledila, da moram vpisati tudi otrokovo davčno številko, pa me zanima, kako jo dobim (ali moram kam nesti kakšno vlogo ali kako). Zanima me tudi, koliko časa se čaka nanjo.
Hvala in lep pozdrav!
Mateja

ZARA -> Davčna številka (5.9.2004 19:23:59)

...mi smo jo dobil cca. pri :roza: mesecih ....

papa

monika2004 -> Davčna številka (5.9.2004 20:49:49)

Mi smo pa čakali cca. 1.5mes.!!!
Lp.

KATY&TIMMY -> Davčna številka (5.9.2004 21:26:40)

ciao!mi smo jo dobili še pred rojstnim listom,to so najprej poslali:)-:)-:)- 1 mesec.to mi pa je pomagal pisati Timi:)-:)-:)-

Katja&Timi:morje::racka::sloncek::morje::racka::sloncek:

Jančika_ -> Davčna številka (5.9.2004 21:27:40)

Meni so jo v Celju dali takoj, čeprav še mali niti ni bil vpisan v register prebivalstva. Oz. je bil, a samo v Lj centrali, niso še poslali podatkov v Ce (so bili ravno dopusti ali kaj). Pa se je referent potrudil in vseeno zrihtal.

puncica -> Davčna številka (5.9.2004 21:38:11)

Mi je domov nismo dobili dva mesca, ko so neki na davčni zbrklal:zmeden:, saj sem jaz prijavljena stalno v celju, moj pa v ŠK. loki, tako smo lepo šli na davčno in jo dobili, drugače pa ne vem kako bi jo dobili. Smo jo pa tud rabl za otr. dodatek.

Anonimen -> Davčna številka (5.9.2004 22:45:56)

Mateja, kdaj si rodila? Pa mere?:) Sej veš, smo firbčne;)

KIRA -> Davčna številka (6.9.2004 6:20:57)

Jaz sem pa klicala na davkarijo. Bi moral davcno poslat po svoji dolznosti, pa se mi je 3 tedne zdelo malo dolgo. Pa sem vprasala kako in kaj... No, naslednji dan pa sem jo imela doma. (Ocitno so slovenski drzavni uradniki prezaposleni, da take stvari tako dolgo trajajo. Tudi za EMSO sem morala klicat, pa so rekli da rabijo 2 do 3 tedne, da posljejo en usran papir!!!):grrr:

Urša -> Davčna številka (6.9.2004 16:48:58)

Jst sm jo šla kr sama iskat pa so mi jo takoj dal. Če bi na njih čakala, bi trajal...

Aba -> Davčna številka (7.9.2004 20:38:41)

Joj, punce, sem čisto zmedena! Ne boste verjele, davčno sem dobila naslednji dan po pošti, tako da je zdaj to urejeno. Ja, rodila sem 2. avgusta, ravno na obletnico najine poroke. Vam povem, najlepše darilo, kar si jih lahko zamisliš. Imamo fantka z imenom Mark, ki je bil težak 2940 g in velik 51 cm. Imela sem neverjetno srečo, saj sem imela zelo hiter porod (v porodnišnico sem prišla ob polnoči, rodila pa sem ob 01.01). Še o osebju ljubljanske porodnišnice oddelka B: zelo pohvalno, nimam se kaj pritoževati, vse osebje je bilo zelo prijazno, ustrežljivo in pripravljeno pomagati. Zaenkrat toliko, zdaj se greva pa z mojim sončkom malo crkljat.
Papa!

Stran: [1]