|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Težave z dihanjem
24.12.2006 12:37:55   
mojcapr
Sem v 26 tednu in tretjič noseča. Imam pa ful težave z dihanjem, kar ne morem vdihniti dovolj zraka, sploh če se najem ali spijem večjo količino soka. To je ponavadi zvečer, potem je tu moten spanec, uglavnem nič kaj prijetna ni ta tretja nosečnost. Vem da sem v drugi tudi imela malo težav z oteženim dihanjem, samo ne tako pogosto in ne tako kmalu, kaj bo pa pozneje??????user posted image
A ima katera podobne težave oziroma jih je imela? Ginekolog mi je rekel, da pač maternica potiska vse gor.
Potem pa še nespečnost, za znoret. Zbudila sem se ob 3 zjutraj in bulila v zrak. Potem sem šla dat prat perilo in si vžgala televizijo in jo gledala do petih. No potem sem končno zaspala. To pa se mi res dogaja prvič. Imate recept za spanje?
Vesel Božič in lepo, zdravo novo leto vam vsem želim.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Težave z dihanjem
24.12.2006 18:29:56   
Anonimen
Jaz imam že praktično od samega začetka druge nosečnosti take težave, pa sem šele v 13. tednu zdaj, tako da mi nič ne more še nikamor rinit in ne vejo še, od česa je. Zaenkrat je srce ok, pljuča ok (so me poslali k internistki), čakam pa na izvide ščitnice. Imam pa ful težave, tudi če ne počnem nič, pa že ob najmanjšem naporu se prav nenormalno zadiham.

(odgovor članu mojcapr)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?