|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prosim za spodbudo
23.12.2006 19:21:51   
janusha
pozdravljene punce, joj ne morem vam povedati kako sem bila danes razočarana, ko sem zagledala user posted image , saj sem imela za ta mesec res dober feeling, pa še prsa so me močno bolela, ker me namreč ob user posted image  nikoli.
Sicer nisem neka tečka, ki je obsedena s tem da moram takoj zanosit, a vseeno zo je že moj 3. krog in res mi je malo dol padlo vse skupaj. Sicer se niti ne pripravljam tako nevzdržno kolerično na user posted image , tudi ne jem folne, ker sem mi zdi, da bi pa potem še bolj mislila na to - a mislite da bi jo morala, a vi se full pripravljate na nosečnost?
Ja še vprašanje  -  koliko časa pa že vi delate na user posted image ? A ni grozno, ko pa si tako želimo?!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prosim za spodbudo
23.12.2006 19:38:08   
upica
Folno kislino lahko ješ kadarkoli, tudi ko nisi noseča, v prvih tednih nosečnosti pa jemanje folne kisline zmanjšuje možnost okvare plodu. Jaz jo jem, ker škodit ne more. Veliko folne kisline pa se nahaja tudi v pomarančah, temnolistnati zelenjavi, brokoliju,... Če ješ zdravo, se ni kaj bati.

(odgovor članu janusha)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.12.2006 21:50:42   
andreja2000
Pozdravljena, janusha
Midva delava na otročku tri leta.V tem času sem izgubila dve svoji pikici,sedaj pa ne zanosim leto in pol.Za menoj je že veliko razočaranja,solz in bolečine ,a imam še upanje.
Vem,kakšni so občutki,ko ugotoviš,da ta mesec spet ni bilo nič,vendar pri tebi ni nič zaskrbljajočega vse to je še čisto normalno,zato,le pogum in videla boš,da vama bo kmalu uspelo.Včasih moramo biti pač malo potrpežljivi,da pride tisti pravi trenutek,ki nas popelje v našo srečo.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Želim ti,da  tvoja sreča pide kmalu in zagledaš user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu upica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.12.2006 11:16:58   
janusha
andreja hvala ti za te besede, joj saj vem, da sem malo neučakana, pa še nekaj čudnega se je zgodilo, namreč danes je user posted image  izginila, kar nič več, čeprav me napenja pa boli tam spodaj, kar ne vem zdaj kaj naj - nič bom malo počakala da vidim kaj sploh je to. Mogoče pa je božičel le našel moje pismouser posted image , ne vem totalno sem zmedena, ker se mi je že zgodilo, da je zelo zamujala, ampak tole pa..... ne vem no, počakajmo kaj bo.
Andreja tudi jaz tebi želim da čimprej ugledaš user posted image  user posted image , da življenje postane polno optimizma, veselih trenutkov, novih dogodkov, naj se tebi in vsem nam, ki si tega močno želimo največja želja v novem letu le izpolni.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?