Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ovulacija v januarju ! 23.1.2007 12:20:26
|
|
|
|
ANIME
|
Jaz sem imela pa včeraj čisto malo čisto rozast izcedek (4 dnevi mi še manjkajo do ) ... pa potem cel dan nič ... danes pa čisto malo čisto rjav iscedek in spet nič kaj je zdaj to ... ali to spet pomeni, da jo bom dobila al kaj?
|
|
RE: Ovulacija v januarju ! 23.1.2007 15:10:41
|
|
|
|
stunfek
|
Kar si opisala bi teoretično lahko bila vgnezditvena krvavitev ampak glede na to, da samo tretjina žensk tako krvavitev ima je seveda večja verjetnost, da gre za napovedano M. Držim pesti, da ne bi bila M! Srečno!!
|
|
|
|
RE: Ovulacija v januarju ! 26.1.2007 10:35:18
|
|
|
|
nemrak
|
Tudi meni se ta mesec dogajajo čudne stvari. Ponavadi dobim M na 30-32 dni. M bi morala dobiti konec meseca , pa sem že 23 dan dobila nek čuden izcedek, ki še kar traja. Danes je 4 dan. O sem imela od 13-17.1. Tako, da mi ni čist nič jasno, kaj se dogaja. Nikoli še nisem tako hitro dobila M. Če že mora priti naj pride čim prej, da gremo v nove boje. Kaj mislite, da se dogaja? A mi nagajo hormoni!!!!
|
|
|
|
RE: Ovulacija v januarju ! 26.1.2007 12:37:12
|
|
|
|
stunfek
|
Hojla nemrak. Če je res samo izcedek in je signifikantno manjše količine kot tvoje normalno perilo, potem je to lahko vgnezditvena krvavitev. Če je pa podobno tvojemu perilu je to že to. To sem imela jaz prejšnji mesec, ko sem dobila to zadevo je bil 25. dan ciklusa, kar je bilo potem rekordno kratek ciklus zame. Držim pesti! Poročaj kako in kaj.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?