Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ovulacija v januarju ! 13.1.2007 23:33:24
|
|
|
|
andreja2000
|
stunfek,me veseli,da se je pri vama vihar polegel in delata dalje na .Naj vama čim prej rata videti . A,pa čestitam za izgubljene kilograme,res si bila pridna. Pri nas pa pridno vsaki drugi dan ,saj nekje naslednji teden pričakujem O.Potem pa pričakujem seveda tisti dve tako zaželjeni
|
|
RE: Ovulacija v januarju ! 14.1.2007 7:48:26
|
|
|
|
mlavla
|
oj punce, kar mal z grenkobo v očesu vam sporočam,da je ponoči prišla moja tečka ..in mi še spat ni pustila, se me je kar oreng lotila... nič gremo naprej, k novim zmagam naproti...pa hvala vsem za spodbudo... lp mlavla
|
|
RE: Ovulacija v januarju ! 14.1.2007 8:38:33
|
|
|
|
stunfek
|
Saj bo mlavla! Jaz tudi ne računam na januarski krog. Je bilo odločno premalo akcije pa še ob nepravem času. Bomo pa v februarju bolj aktivni! Jaz sem tolk noter padla v vse te informacije glede ovulacije in plodnih dni in prepoznavnih znakov, da se mi že kar malo rola in se bom morala zavestno oddaljit od vsega tega, ker se mi zdi, da te kar potegne v eno luknjo - tako sivo, prepolno pričakovanja in posledično razočaranj in tuhtanja...prav čutim, da bi moralo biti vse bolj na izi . Vsakič, ko greš na stranišče, pač ni normalno, da se poglabljaš v to kakšen izcedek imaš! Za to obsesijo je kriv seveda tudi tale forum, ki ga skoz čekiram pa sploh ne vem točno zakaj. K da mi bo kakšen post ušel, če se en dan ne bom logirala :). No, tole je bilo malo nepredvideno odtipkano v spletni svet (razlito na papir se slši tako bolj romantično...kje so tisti časi) :) Lepo nedeljo vsem skupaj želim!
|
|
|
|
RE: Ovulacija v januarju ! 14.1.2007 13:42:26
|
|
|
|
sbap
|
Pozdravljene! No, da se vam še jaz javim. Danes, ko je 28. dan cikla, se mi je BT, potem, ko je bila skos nizka, dvignila. To pomeni, da je moje telo že v drugem ciklusu nejemanja klomifena res že pozabilo nanj. Očitno imam zelo pozno ovulacije. Sicer, glede na to, da so moji ciklusi kar dolgi, to niti ni tako čudno. Me je pa v zadnjih dneh že pošteno skrbelo, kaj dogaja, saj je bila BT vztrajno nizka. Sem že mislila, da ovulacije sploh nimam, saj si pred začetkom jemanja klomifena nisem merila BT, tako da ne vem, kako je bilo to pri meni prej. Zdaj pa spet tisto čakanje oz. nečakanje na . Upam, da je ne bo. Zaenkrat sem še optimistična. Pozdravček vsem.
|
|
|
|
RE: Ovulacija v januarju ! 15.1.2007 10:54:40
|
|
|
|
micla
|
Punce moja O se odvija prav te dni. Včeraj so mi merili folikel in je 18-19mm in G pravi da bo zdej zdej počil. Akcija je polnem teku. Upajmo na čimboljše rezultate. Se tipkamo,
|
|
RE: Ovulacija v januarju ! 15.1.2007 12:34:22
|
|
|
|
mlavla
|
držim pesti!!!! lp mlavla
|
|
RE: Ovulacija v januarju ! 15.1.2007 16:20:55
|
|
|
|
nicolina
|
Micla, držim pesti zate Želim ti veliko akcije
|
|
|
|
RE: Ovulacija v januarju ! 15.1.2007 16:45:34
|
|
|
|
andreja2000
|
micla res upam,da ti bo tokrat uspelo in držim pesti za Jaz sem ta mesec še vedno na klomifenu a z povišano dozo.Tokrat po dve tabletki na dan in upam,da bo sedaj kaj več uspeha. Jutri pa morem poklicat v ambulanto za neplodnost in se naročiti. Držim pesti za vse nas
|
|
RE: Ovulacija v januarju ! 15.1.2007 17:13:51
|
|
|
|
nicolina
|
Andreja 2000, tudi za tebe držim pesti in za vse nas, da cimprej ugledamo . Jaz mislim, da je moje ovulacije za ta mesec konec in močno upam, da konec meseca ne bo prišla.
|
|
|
|
RE: Ovulacija v januarju ! 15.1.2007 21:37:29
|
|
|
|
micla
|
mlavla, nicolina, andreja.....hvala za podporo. Za danes je akcije konec. Še jutri, pol pa spet na UZ, da vidimo, če se je kaj uštimalo. Vsem nam želim, da nam tokrat uspe. Poročam v sredo kako in kaj. Lahko noč.
|
|
RE: Ovulacija v januarju ! 16.1.2007 9:12:20
|
|
|
|
stunfek
|
Moja O se je po mojem mnenju zgodila včeraj. Danes zjutraj sem imela namreč povišano temperaturo 36,8 sicer je vedno 36,4. Tudi vlečljiva ovulacijska sluz je bila izdatno prisotna. Moram reči, da imam to vlečljivo sluz kar nekaj dni. Sem prebrala, da je to tudi normalno. Ene po par dni, ene pa kakšno uro. Najbolj sem vesela, da je moj lubi sodeloval in da sva bila vceraj zvecer aktivna. Jaz sem imela tak sirok nasmeh na obrazu in sem potem lezala na hrbtu in v mislih spodbujala male plavalčke . Sedaj sem tudi jaz bolj optimistična, da imam več možnosti za uspeh. Konec meseca bo vse jasno. Moram si čestitati, da sem notranje precej manj obsedena kot prejšnji mesec. Danes sem doma, ker je moja miška spet nekaj bolana. Včeraj zvečer je imela vročino in tako seveda danes vrtec odpade. Tako sva se super crkljali v postelji zjutraj, ko ni bilo treba noret v službo ali vrtec. S tega vidika tudi komaj čakam nosečnost in porodniško. No, malo sem se razpisala. RR-jevke ste res super opora. Človek vsaj ve, da se zaupa na pravem mestu :).
|
|
|
|
RE: Ovulacija v januarju ! 16.1.2007 15:08:40
|
|
|
|
nicolina
|
Stunfek le tako naprej , optimistično in pozitivno. Tudi jaz sem ta mesec nekak bolj optimistična, ne razmišljam več toliko o . Z res uživava drug v drugem in po moje je to ključ do vsega. Mi je pa zelo lepo, ko nas je toliko tle gor in druga drugo spodbujamo. Danes imam še posebej dober dan, zato veliko za vse...
|
|
|
|
RE: Ovulacija v januarju ! 16.1.2007 15:59:28
|
|
|
|
ANIME
|
pa smo spet na čakanju
|
|
RE: Ovulacija v januarju ! 16.1.2007 17:11:24
|
|
|
|
andreja2000
|
nicolina ,hvala,za tvoje pestke in tudi jaz jih držim zate,pa da nam čim prej vsem rata videti No,danes sem dobila datum v ambulanti za neplodnost in sicer 23.4. pri dr. Gavričevi,a upam,da mi ne bo treba do nje in bom do takrat že srečka micla mislim nate in držim pesti zate in za
|
|
RE: Ovulacija v januarju ! 19.1.2007 12:35:10
|
|
|
|
ANIME
|
mi pa čakamo in čakamo
|
|
RE: Ovulacija v januarju ! 19.1.2007 13:47:03
|
|
|
|
tinkamiška
|
Hoj Sem hotela tokrat zignorirat tale post, pa da ne bo pomote, ne zaradi vas , ampak sem hotela čisto nič razmišljat o vsem skupaj, pa ni šlo, ne čisto. No mislim, da bo danes ali jutri O, midva sva pridna, kljub vsem obveznostim in najini Izi, ki nama daje možnosti za hopacupanje samo ob določenih urah Ne čakam je(France) konec meseca in upam, da je tokrta ne bo, packe! Enako želim vsem, ki je ne čakate ste v O dnevih, ali pa še prihajajo. Lep dan! Tinka
|
|
RE: Ovulacija v januarju ! 19.1.2007 14:13:33
|
|
|
|
Pandica
|
micla, sreda je mimo, a je kaj novega?
|
|
|
|
RE: Ovulacija v januarju ! 20.1.2007 13:57:44
|
|
|
|
analana
|
Pozdravljene punce ! Po dolgem času sem ponovno zbrala pogum za forum.Moja O bi naj bila med 22.1 in 26.1.,a se zopet bojim tistega tavelikega razočaranja ,ko prride .Vse želim čimprejšnjo in veliko veselih razigranih trenutkov s svojimi otročički.
|
|
|
|
RE: Ovulacija v januarju ! 20.1.2007 21:43:33
|
|
|
|
micla
|
Pandica in vse ostale.... naj vam sporočim, da sem bila v sredo spet pri G in je rekel, da je O defintivno mimo, ampak, da stanje v maternici ni lih najbolj hvale vredno in da zgleda, da imam hormonske motnje. Skratka po njegovih besedah sodeč - zelo malo možnosti za uspeh v tokratnem ciklusu. Zdej čakam do 31 če se (NE)prikaže, če pa pride, pričnem naslednji krog s klomifenom od 3. do 8. dne. Bomo vidli kaj bo konec meseca. Vsem vam želim čim boljše rezultate v tem krogu. No jst še po malem upam, vsaj do 31. PA PA
|
|
RE: Ovulacija v januarju ! 21.1.2007 11:44:35
|
|
|
|
ana2007
|
Pozdravljene! Rabila bi pomoč. Prosim za nasvet. Na ultrazvoku so mi ugotovili PCO sindrom. S partnerjem se trudiva da bi zanosila že pol leta. Ginekolog mi je prvo predpisal zdravilo Primolut - Nor. Kar sem jema 5 dni po tri tablete (od 21.12 do 28.12). Po krvavitvi od 3.1 do 7.1 sem pričela jemati klomifen. Tega se jemala od 7 do 12.1. Prosim katera mi lahko izračuna kdaj imam plodne dneve. Kaj mislite kaj bo. S partnerjem sma imela odnos 14.1 in 20.1 ker dela na terenu. Prosim če mi lahko katera pomaga še danes. Hvala že v naprej! ana
|
|
|
|
RE: Ovulacija v januarju ! 21.1.2007 16:11:17
|
|
|
|
stunfek
|
Ana! Vidim, da si enaka vprašanja prilimala povsod. Kaj pa če bi vprašanje zastavila dr. Rešu na MedOver.net-u? Jaz sem ti odgovorila že nekje drugje . Vidim, da si precej panična. Pomiri se, ok?
|
|
|
|
RE: Ovulacija v januarju ! 21.1.2007 17:45:36
|
|
|
|
andreja2000
|
micla ,upanje gotovo obstaja tudi ta nesec,če prav morda majhno a saj veš,da nikoli ne veš.Držim pesti za
|
|
RE: Ovulacija v januarju ! 22.1.2007 9:54:36
|
|
|
|
ANIME
|
Samo ne obupat ... upanje umre zadnje!!!!
|
|
RE: Ovulacija v januarju ! 22.1.2007 12:33:46
|
|
|
|
lana38
|
Moja januarska O ni prinesla nič. Danes je prišla . LP
|
|
RE: Ovulacija v januarju ! 22.1.2007 13:00:17
|
|
|
|
analana
|
lana 38, žal mi je,da ti ni uspelo.Ta nas vsakič čisto potolče.Za razjokat-jaz sem se že ta mesec.Upajva,da bo naslednjič bolje,da bova v februarju ali marcu že . Optimizem,čeprav ga meni trenutno primanjkuje. Pa en velik pozdrav vsem.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?