mehurčica
|
Oh, stunfek, vama gre pa sigurno lepše kot nama, pa kljub temu delava na drugem. Jaz sem celo trenutno brez zaposlitve. Ampak vem, da prideva skozi tudi z minimalnim dohodkom, pa še jaz vedno kaj ob strani delam-masiram. Me je včeraj kar stisnilo pri srcu, ko mi je ena iz tega foruma povedala, da je sestra predolgo čakala zaradi "tega in onega...", potem jima dolgo ni ratalo, potem je pa tudi zelooo zgodaj prišla v meno(v takih letih, ko imajo še nekatere otroke). Midva sva se glede tega pomenila in prišla do zaključka, da finance nekak že zrihtaš, če je potrebno. Tako da delava na drugem zato, ker si ga enostavno želiva in želiva, da bi David imel družbo. Je pa res, da če bi imela pa dosti denarja, bi pa, vsaj jaz, imela željo po 3 otrokih. Zdaj bova pa zaključila pri 2-upam, da nama rata. Sem se pa zdaj odločila, da ne mislim čičat in čakat, če bo ali ne in sem se končno spet začela ukvarjat s športom. Tako da sem šla že parkrat tečt(50-60min) in na Pohorje. Bi blo fajn malo shujšat, preden zanosim, ker imam več kg, kot takrat, ko sem prvič zanosila. Ta mesec itak po moje ne bo nič, ker imam spet točno nič znakov. Al sva zamudila takrat, ko sem bila bolana, ali pa imam sedaj O, ko nimava cajta . Nikoli si nisem gledala sluzi, ker sploh ne vem kak bi naj zgledala, ampa včeraj se mi je zdelo, da je bilo. Zdaj pa ne vem. Se to pojavi, ko bo O ali ko je že mimo? Nimam pojma. LP
|