Christie
|
Lep pozdrav vsem Ringarajčkom, Sprva naj povem da protestiram proti takem ravnanju ko pride do "žuranja"....primer; Moj partner se je (tako kot večina moških) po rojstvu najinega srčka odločil, da ga bo še bolj "sral" naokoli, kot je to počel na začetku. In Plenicka, sočustvujem s teboj, ker se ti je to zgodilo, ampak morda si sedaj bolj srečna....no ja, najbrž bolj mirno spiš ponoči in se ne obremenjuješ kje tvoj dragi popiva. Pri meni pa je tudi zelo čudna situacija...kot sem že napisala na začetku, je moj partner prepričan v to, da ti dojenček zelo spremeni življenje in da nikoli več ni isto. Buhuhuuuu, res nisem vedela da je to tako hudo!!! Kar po njegovo pomeni, da more seveda še vedno izkoristit vsako priložnost in it ven na drink, se ga zapit al pa se s ceglom po glavi tepst, samo da bo butal. Da ne govorimo o tem, kako vozi po cesti brez izpita in pod vplivom alkohola. Star je 28 let, kar naj bi bila dobra doba za zresnit se, ampak očitno bo rabil še kakšnih par let, da bo dosegel to stopnjo. Jaz sem bila po porodu bolj podrta, imela sem poporodno depresijo in ker je njemu popivanje s sodelavci bolj zanimivo, sem mogla še marsikaj sama postoriti . Haloooo, še zdaj ne vem za kakšno ceno sem se pustila tako poniževati, ampak zdaj vem da tako naprej ne bo šlo več. Sedaj je od poroda 2 meseca in vam povem, če ne bi bilo najinega malega srčka, bi me vlak depresije že zdavnaj povozil. Nikoli me ni vprašal, če si morda želim s prijateljico na kavo ali pa vsaj nekam za kakšno uro ali dve se malo odklopit. No, ja....včeraj sem šla po svoji volji ven s prijateljico in moram rečt, da me je to malo rešilo in mi dalo dihat. Bilo je zelo lepo, čeprav kratko. Sprehod, klepet in pijačka. O večjem žuranu pa ne bi govorila, čeprav bi se dalo uredit, ker imava čudovite ljudi za varstvo, ampak kaj ko ne vem, če si moj partner tega res želi...včasih sva ga - by the way- žurala na polno in se imela super. Ampak zakaj hudiča se je po dojenčku tako spremenil??? Jaz sem že počasi naveličana teh prošenj in moledovanj, ker vedno naletim na gluha ušesa... .....prosim za pomoč.... ....hvala.
< Sporočilo je popravil Christie -- 28.12.2006 18:47:40 >