|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: O žuranju tatijev in ...mam?
28.12.2006 18:46:07   
Christie
Lep pozdrav vsem Ringarajčkom,user posted image

Sprva naj povem da protestiram proti takem ravnanju ko pride do "žuranja"....primer;

Moj partner se je (tako kot večina moških) po rojstvu najinega srčka odločil, da ga bo še bolj "sral" naokoli, kot je to počel na začetku. In Plenicka, sočustvujem s teboj, ker se ti je to zgodilo, ampak morda si sedaj bolj srečna....no ja, najbrž bolj mirno spiš ponoči in se ne obremenjuješ kje tvoj dragi popiva.

Pri meni pa je tudi zelo čudna situacija...kot sem že napisala na začetku, je moj partner prepričan v to, da ti dojenček zelo spremeni življenje in da nikoli več ni isto. Buhuhuuuu, user posted image  res nisem vedela da je to tako hudo!!! Kar po njegovo pomeni, da more seveda še vedno izkoristit vsako priložnost in it ven na drink, se ga zapit user posted image al pa se s ceglom po glavi tepst, samo da bo butal. Da ne govorimo o tem, kako vozi po cesti brez izpita in pod vplivom alkohola. Star je 28 let, kar naj bi bila dobra doba za zresnit se, ampak očitno bo rabil še kakšnih par let, da bo dosegel to stopnjo.

user posted image Jaz sem bila po porodu bolj podrta, imela sem poporodno depresijo in ker je njemu popivanje s sodelavci bolj zanimivo, sem mogla še marsikaj sama postoriti . Haloooo, še zdaj ne vem za kakšno ceno sem se pustila tako poniževati, ampak zdaj vem da tako naprej ne bo šlo več.

Sedaj je od poroda 2 meseca in vam povem, če ne bi bilo najinega malega srčka, bi me vlak depresije že zdavnaj povozil. Nikoli me ni vprašal, če si morda želim s prijateljico na kavo ali pa vsaj nekam za kakšno uro ali dve se malo odklopit. No, ja....včeraj sem šla po svoji volji ven s prijateljico in moram rečt, da me je to malo rešilo in mi dalo dihat. Bilo je zelo lepo, čeprav kratko. Sprehod, klepet in pijačka.

O večjem žuranu pa ne bi govorila, čeprav bi se dalo uredit, ker imava čudovite ljudi za varstvo, ampak kaj ko ne vem, če si moj partner tega res želi...včasih sva ga - by the way- žurala na polno in se imela super.

Ampak zakaj hudiča se je po dojenčku tako spremenil??? Jaz sem že počasi naveličana teh prošenj in moledovanj, ker vedno naletim na gluha ušesa...

.....prosim za pomoč....

....hvala.

< Sporočilo je popravil Christie -- 28.12.2006 18:47:40 >

Ne samo miške, tudi maček pleše, ko mačke ni doma...

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 26
28.12.2006 18:57:32   
Anonimen
moj ven sploh ne hodi, gre pa skoraj vsak večer hza eno uro tečt. to je vsa njegova odsotnost poleg službe

jaz grem pa ven s kolegicmi enkrat na mesec ali redkeje. ravno včeraj smo bile v lj na vinčku in je bilo fino. spat sem šla pa ob 1h zjutraj.

(odgovor članu Dadi)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
28.12.2006 19:19:03   
tadruga
midva niti prej nisva kaj dosti ven hodila. greva samo vsako leto obvezno na noisefest na metelkovo pa kake dvakrat, trikrat v kino, to je pa tudi vse. mož gre še na obletnice mature in kar je še podobnega - če kdo diplomira ali kaj takega, ampak to je spet trikrat na leto. pa zadnje cajte me je neki v strah spravil, da bi se šel rad malo z avtom furat okol, tko za sprostitevuser posted image - sva se zmenila, da bo počakal, da se neha novoletno pijančevanje. itak pa pravi, da mu je najlepše, ko smo mi trije skupi, in včasih, da bi že končno lahka bila kaj sama za kakšno uro...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
28.12.2006 20:55:28   
plenicka
Cuma, oprosti, ker izkoriščam tvoj forum za Christie...

Christie, če se ne želiš znajti v podobni situaciji kot je moja, svojega najprej vprašaj, če si želi s tabo žurati,  sploh če imaš varstvo...in če ti odgovori pritrdilno, pojdita skupaj, mogoče pa bo obema všeč...vsaj enkrat na mesec...situacija, v kateri sem sedaj jaz in moj sonček ni prijetna...prej nisem spala, ker sem čakala da pride, sedaj pa ne spim zarad drugih skrbi...ne pusti, da se kar vse konča brez pojasnil in razlag kot se je pri meni...ne glede, da je tvoj sonček še tudi zelo majhen, verjemi, da tudi oni čutijo...če želiš pa me kontaktiraj na zasebno...vso srečo s tvojim ti želim!!!

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu tadruga)
Neposredna povezava do sporočila: 29
28.12.2006 21:40:23   
Urška//
moj gre vsak četrtek na fusbal in potem valda še na pir, drugače gre bolj poredko, razen na kakšen rojstni dan, velikokrat greva skupaj(če imama varstvo), jaz grem vsako sredo s prijateljico malo ven, pa tudi na kakšen rojstni dan, ki se zavleče do 3 zjutraj

malo pa res paše sprostitveuser posted image user posted image

aja sploh po tem, ker preden sva imela Laro, sem bila jaz bolj aktivna v žuranju, obvezno s prijateljicami vsak petek, tak, da res je malo fajn tu pa tam nouser posted image

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
29.12.2006 11:32:34   
Christie
Cuma tudi jaz se ti opravičujem ker sem kar tako vdrla v tvojo temo, sem pač novinka in nisem ravno vešča v teh stvareh he he. Upam da sprejmeš opravičilo.

Komaj čakam da bom šla tudi jaz kmalu na kakšen žur, čeprav me delo z dojenčkom še najmanj moti....ampak saj razumete...I need a break!!!!!

Lep pozdrav vsem.

Ne samo miške, tudi maček pleše, ko mačke ni doma...

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 31
29.12.2006 11:53:37   
Zasanjana
Sem mogla mal pomislit, kdaj sem šla nazadnje žurat s kolegicami.Se mi zdi, da enkrat poleti, ko sem bila še noseča.Tovrstnega žuranja niti ne pogrešam, zdaj se rajš zabavam z otrokoma.Vsak dan pa obvezno moram narest nekaj zase, da se bolje počutim.

Moj mož je pa odkar smo se preselili itak čisto v delu.Je tako malo doma in pravi, da se mu žurat niti ne ljubi.Sej tu pa tam pade kakšna kavica s kolegi, pa pogovor o "moških zadevah", to je pa tud vse.

Se bo treba mal popravit okrog teh zadev.user posted image

(odgovor članu Christie)
Neposredna povezava do sporočila: 32
29.12.2006 12:32:56   
shooo
pri nas je pa situacija taksna:
pred nosecnjostjo sva hodila predvsem na koncerte.se pravi v ljubljano, mb, graz, zg...ponavadi je to pomenilo se izlet ces vikend...ne prav pogosto. doma pa vecinoma nisva skupaj zurala. jaz bolj pogosto kot m.
med nosecnjostjo sva se sla skupaj na kak manj zakajen koncert.poroti drugi polovici nosecnosti je mici hodil kar sam in me to niti najmanj ni motilo. taksna muzika kot naju zanima je precej redka in mije bilo cist ok je da se je peljal 100 km pogledat kak dober  bend. vcasiih je tam tudi prespal.
po porodu je ostalo vse enako. dokler se je nezka dojila je m. se hodil sam naokoli. poleti je bil na festivalu v puli cele tri dni. prav. se jaz sem si privoscila en festival s tem da sem si mleko crpala dva meseca tako da sem imela zaloge v zmrzovalniku, pa od doma sem sla ko je nezka ze splala in doma sem bila predno se je zbudila. drug dan je bila kriza...
sedaj je pa tak da jaz grem vec krat ven. ponavadi komaj ob 11 in pridem ob 1 , 2 domov.mici pac ne gre nikoli ven ker mu je brezveze nima pa nic proti da jaz grem. skupaj sva bila 2 krat zunaj. prvic na fw festivalu ko so tukaj bili moji starsi in drugic v mostarju ko so spet moji starsi bejbisitali..ce bi imela overnajt varstvo bi verjetno se veckrat sla skupaj.
mislim pa da bi se mi zrolalo ce bi m. hodil po sluzbi se za uro dva na pir, ker je v sluzbi do 18 in potem otroka sploh ne bi videl. razen cez vikend.
se bi mi pa fajn zdelo da gre veckrat ven cez vikend , se pravi ko nzka zaspi, da se mal sprosti, sreca z drugimi...

bezim , me klice

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 33
29.12.2006 20:24:32   
Vesna
pa dejte povedat kje ste večina dobile te zlate može,ki se jim ne da ven?.moj žura kadar upa,jaz sem seveda doma,nimamo varstva,sama grem čez dan na kavice z prijateljicami, zuser posted image seveda.zvečer sem šla samo z eno urco na en koncert.

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 34
29.12.2006 21:21:45   
cuma
Christy in Plenička:
ni se mi treba opravičevati, temo sem odprla ravno zato, da bi sprožila debato na to temo. Upam, da se bo pri vaju dobro razpletlo. Včasih je na prvi pogled nekaj zelo hudo in slabo, potem pa se kasneje izkaže kot nekaj dobrega. Velik o pa je vsekakor odvisno od nas samih in tega, koliko pozitivnega znamo iz določene situacije izluščiti.

vesna: mene tudi preseneča veliko število zapečkarskih tatijev user posted image ! Sicer pa mamice, ki so skozi same doma z otroki itak nimajo časa/energije viseti na RR?? Ali pač user posted image

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 35
29.12.2006 21:28:11   
viv_
Tkole, zdej je veseli december pa mamo takole:

jaz:
- službena novoletna zabava
- kuhano vino s kolegicami v Ljubljani

moj:
- službena novoletna zabava
- novoletno srečanje s kolegi
- rojstnodnevna zabava enega poslovnega partnerja

Ene par zabav sva pa odpovedala, ki jih ne bi, če ne bi bilo otrok oz. če ne bi bilo naše dojenčice.

Še vedno si vzameva čas, da greva recimo 1x na mesec ven vsak posebej, skupaj pa recimo 1x na dva meseca. To velja za večerno žuranje.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 36
29.12.2006 22:30:26   
Primoza
No pa naj še jaz pristavim svoj pisker za veseli december:

Ankaa:
-Sv.Primož z prijateljico
-Sv.Primož 1X
-Velika planina s prijateljico
-službena zabava (bolj po sili razmer)
-Grintavec (tam si je sesula gleženj in se malo ustavila).
-jutri še Sv.Primož z Ajdo

Jaz:
-Grintavec
-Velika planina2X
-Sv.Primož z ajdo
-Sv.Primož 5X
-Šmarna gora v okviru službe, namesto službene zabave.
-Triglav (potem smo šli še popoldne v Ljubljano na dedka mraza, pa še v gospo wahoo sem se zaletel, pa je najprej sploh nisem spoznal, še malo zmeden od višinske razlike...)

Ampak verjetno to itak ne šteje v "žuranje", ali pač?

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 37
29.12.2006 23:49:34   
* Mateja *
Haloooo! A se samo meni hoče žurat????
PO 2 letih čepenja za štedilnikom in tekanja za tamalim in sedenja za knjigami, sem se lotila malo bolj  pohajat ponoči. Že od "vedno" imamo s kolegico na 14 dni obvezen sestanek ob kavi, da si povemo kaj dogaja, ne vsak vikend, ampak na 14 dni pa grem ali sama al pa z možem mal ven, kaj spit, mal ga zažurat. In mi paše 100 na uro, čeprav vsake 10 minut gredam na telefon, če ni slučajno klicala mama, ki pazi na Nejca! Na začetku, tja do 1 svečke pa nisem šla nikol nikamor, razen v trgovino, ker smo itak stalno tekali po bolnicah!
Možek ima pa tako delo, da si večkrat tedensko privošči kavo ali kosilo, kjer združi koristno z prijetnim, danes je peljal svoje zaposlene na večerjo. Gre pa tud kdaj sam pohajat, al pa na kako večerno pijačo s kolegi!!

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 38
29.12.2006 23:57:34   
Anonimen
Meni žur pomeni to, da zjutraj nisem doma pred pol peto zjutraj, raje kako minuto kasneje.

Lansko leto nisem žurala nič. 0. Bila v Splitu, prijateljic niti nisem imela, sploh takih ne, ki bi v mojih letih same žurale do jutra user posted image . Drugačna kultura, kaj čmo.

Letos mi gre pa že precej bolje user posted image .

(odgovor članu * Mateja *)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
30.12.2006 8:56:43   
Dashenka
Oba približno toliko, kot pred rojstvom hčerke - torej ne prav veliko oz. pogosto.
Sva se nažurirala v mlajših letih do onemoglostiuser posted image ....

Včasih pogrešam kak skupni - v dvoje (ne v troje) večerni izhod več, glede samostojnih pa se ne morem pritoževat. Mož ne pretirava z večernimi izhodi, kadar pa grem sama, pa tudi več kot vzorno opravi večerni ritual (hranjenje, umivanje, spanja)

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 40
30.12.2006 16:23:05   
Primoza
IZVIRNO SPOROČILO: Mič

Meni žur pomeni to, da zjutraj nisem doma pred pol peto zjutraj, raje kako minuto kasneje.

Saj to je pa zelo podobno moji definiciji, samo malo premečeš/zamenjaš besede.

Meni žur pomeni to, da zjutraj gremo od doma pred pol peto zjutraj, raje kako uro prej.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
30.12.2006 18:35:44   
Teni_
Moj gre na kakšne službene čage, mogoče ene 3X letno, jaz pa 1x mesečno, ko imamo štajerke večerni čvek, pa še to ne vedno. Naju niti ne vleče.

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 42
2.1.2007 2:08:30   
Anonimen
Moj: tako redko, da se spomnim samo letošnjega zaključka (službenega).

Jaz: že 2,5 let nič - razen kakšna popoldanska kavica s kolegicami, aja, pa ene javne razpise smo enkrat pripravljali do pol dveh zjutraj ali pa kakšna službena pot.user posted image

Skupaj: že 2,5 leti nič. Sva pa hotela danes iti ven in je piškotek bolan.

Mater, sva družabnauser posted image

(odgovor članu Teni_)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
17.1.2007 10:28:31   
žirafica
Če se le da, greva žurat skupajuser posted image  Sama hodim na razne "ženske fore", on pa na vse obletnice šole, pa še kaj bi se našlouser posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 44
17.1.2007 11:28:32   
tanikaa
Na vse "žurke" greva skupaj. Izjema so le službene zadeve.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu žirafica)
Neposredna povezava do sporočila: 45
17.1.2007 12:14:57   
baguSka
Izjema so le službene zadeve.

Ja sej, kaj sem pa tam dogaja pa sam buh ve..user posted image user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 46
17.1.2007 12:32:20   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Ja sej, kaj sem pa tam dogaja pa sam buh ve..user posted image user posted image

Ja, buh ve. user posted image user posted image  Baguška nič bat. Edino če bo gej postal. Dela namreč v moškem kolektivu. user posted image  Sicer pa nisem ljubosumna, tak da...No, če pa že kaj ušpiči..ni problema. Mam že na piki en ful dober komad, ki se ga bom z veseljem lotila. user posted image user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 47
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......