Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ga moram izplačati ? 26.12.2006 15:29:52
|
|
|
|
Primoza
|
Fajn. Se slišimo v naslednji vojni.
|
|
|
|
RE: Ga moram izplačati ? 26.12.2006 22:46:52
|
|
|
|
Anonimen
|
..povejte mi, če grema narazen, a mu morem js izplačat karkoli... namreč nimam da mu izplačam tista 2 miljona kredita kar je vložo v hišo... res me zanima..želim si v miru živet in ustvarit družino... Če želiš živeti v miru, mu izplačaj ta kredit. Če si mu po zakonu dolžna, ne vem. Po moji logiki bi lahko šlo tudi tako-ti si prispevala etažo hiše, on denar za ureditev. Namesto ureditve lastnega stanovanja bi šla lahko v najem. Npr. da je bila povprečna višina najemnine v preteklih petih (?) letih kolikor sta živela skupaj, 50.000 sit na mesec. Ne vem iz kje sta; po besedah iz Štajerskega konca, kjer bi bila ta številka kar realna. V petih letih bi dala za najemnino skupaj 3 mio sit. Polovica znaša 1,5 mio, torej bi mu bila ti dolžna še dobrih 2.000 evrov.
|
|
|
|
RE: Ga moram izplačati ? 27.12.2006 4:30:51
|
|
|
|
ronja
|
Se strinjam, da tudi če ga po zakonu slučajno nisi dolžna izplačat, bi bilo edino fer, da mu vrneš, kar je vložil, saj on od tega ne bi več nič imel, če bi šla narazen. Ko sva midva obnavljala stanovanje pol časa on niti ni bil zaposlen, kasneje pa tudi pojma nimava, kdo je plačal kateri račun, pa bi mu vseeno hotela vrnit vsaj polovico... (Vprašanje pa je, če bi on hotel vzet). Pa ni taka velika vsota kot pri tebi (očitno je tudi stanovanje manjše, hehe ) 2 mio pa ni ravno za pustit nekje... Ok, ampak to niti ni več važno, glede na to, da sta se odločila, da ostneta skup. Samo v razmislek: on ti je obljubil, da se spremeni... Kaj pa ti? Mogoče obstaja razlog, da se zdaj več druži s prijatelji kot prej, mogoče tudi on kaj pogreša... Če izkoreninita razlog, potem tudi posledice ne bo več... Če se boš tudi ti pripravljena malo spremenit zanj, bo tale otročiček mogoče čisto srečen... Al sem jaz en večni optimist, kaj?
|
|
|
|
RE: Ga moram izplačati ? 28.12.2006 14:31:34
|
|
|
|
karmy
|
Zgleda da malo žensk ve, da otrok, moških ne bo spremenil. Moški se lahko le za sebe spremenijo, za druge se definitivno ne bodo. Kot so ostale rekle bogi otrok.... najslabša varianta priklenitve partnerja... oz. vsaj poskušanja...
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?