Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: RES dobra krema za obrazek 5.1.2007 16:12:19
|
|
|
|
Anol
|
Mi uporabljamo od Avenija Cold cream ali pa Trixiera, ki je sicer za atopični dermatitis, ampak res odlično pomiri in pozdravi kožo, jaz sama pa za roke in tudi kdaj obraz uporabljam njihovo kremo Cicalfactia, se mi zdi da imajo res super kremice.
|
|
RE: RES dobra krema za obrazek 5.1.2007 22:24:51
|
|
|
|
Kristina_1
|
Od Nivee Wind and Wetter
|
|
|
|
RE: RES dobra krema za obrazek 5.1.2007 23:19:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Poskusi še Melem.
|
|
|
|
RE: RES dobra krema za obrazek 15.1.2007 0:00:54
|
|
|
|
ziva_
|
melem, res je ful dober za vse.
|
|
|
|
RE: RES dobra krema za obrazek 15.1.2007 22:28:54
|
|
|
|
Jessy
|
Tudi moja Neja ima občutljivo kožo in ko je bolj hladno zunaj, se ji začnejo pojavljati razni lišaji in rdečice. Mazali sva z vsemi možnimi kremami (Wind und Wetter, Bepanten mazilo, Ribodermin, pa od Justa Tea tree in ognjičeva krema) pa niso kaj dosti pomagale. Zdravnica nama je predpisala neko mazilo, ki ga zmešajo v lekarni in je na bazi olivnega olja. Odkar imava to mazilo, je koža perfektna. Še jaz sem si začela mazat roke z njo, ker sem imela tako suhe, da so mi pokale do žive rane. Žal to mazilo nima nobenega imena. Gor je napisana le sestava, ki pa je 5% olivno olje v (zdej pa ne vem, če bom prav znala prebrat) ung. etiollienu 100%.
|
|
|
|
RE: RES dobra krema za obrazek 16.1.2007 20:45:37
|
|
|
|
janca
|
Se strinjam z Anol. Meni je to kremo svetovala pediatrinja. In res pomaga. Uporabljam jo že od rojstva . Mažem ga pa po celem telesu ne samo po obrazu.
|
|
|
|
RE: RES dobra krema za obrazek 30.1.2007 20:15:10
|
|
|
|
renan
|
Mi imamo enak problem. Kozo ima pozimi tako obcutljivo in suho, da skoraj nic ne pomaga. V lekarni so mi svetovali galexovo kremo za ritko na bazi olivnega olja in je bilo malo boljse. pediatrinja mi je svetovala a-dermo od avoine rhealba. tester ni kaj dosti pomagal, zato je nisem kupila, ker je zelo draga. trenutno uporabljam eno svicarsko kremo iz mandljevega olja in je se kar v redu. problem je le, da je takoj, ko ga ne namazem, koza popolnoma suha. jaz bi pa neko kremo, ki bi mu pozdravila suho kozo, ne da ga naredi odvisnega od nje... bom poskusila melem. mi je moz govoril, da so tudi njemu ze mazali obraz s to kremo... lp, renan
|
|
|
|
RE: RES dobra krema za obrazek 16.2.2007 20:31:43
|
|
|
|
Pobalami
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Zdravnica nama je predpisala neko mazilo, ki ga zmešajo v lekarni in je na bazi olivnega olja. Odkar imava to mazilo, je koža perfektna. Še jaz sem si začela mazat roke z njo, ker sem imela tako suhe, da so mi pokale do žive rane. Žal to mazilo nima nobenega imena. Gor je napisana le sestava, ki pa je 5% olivno olje v (zdej pa ne vem, če bom prav znala prebrat) ung. etiollienu 100%. Krema se imenuje Olivno olje v belobazi (moj je imel 10%). Kremo zmešajo v lekarni, rok uporabe pa je en mesec. Jaz sem mojemu, ki je imel na obrazu zelo suho kožo, pozdravila z Riboderminom. S to kremo se je pozdravil tudi ekcem, ki ga je imel prav tako na ličku. R. ni namenjen samo za rito ampak za vneto kožo kjerkoli. Ni pa pomagala Nivea-wind und wettwr, niti od Aventa-magic cream, čeprav pa obe lepo ščitita proti mrazu.
|
|
|
|
RE: RES dobra krema za obrazek 1.3.2007 12:20:37
|
|
|
|
lidija marksl
|
Jaz ga mažem z nivea baby kremo - super je,pa še lepo diši. Druge kozmetike od niveje ne smeva uporabljat,to kremo pa lahko. Drugače pa sem ga mazala že z lipokremo ki se dobi v lekarni brez recepta,priporočala mi jo je dermatologinja in je zelo super- malo je edino drga,samo za otroka vse. Lp,
|
|
|
|
RE: RES dobra krema za obrazek 12.3.2007 20:31:35
|
|
|
|
Kami
|
Za naša dva fanta pomaga edino in le Linolla fett krema, ki se dobi v lekarnah. Je v bistvu za atopični drematitis (ki ga imam sama), zelo mastna in gosta. Ta še najbolj zaščiti njuna lička, pa tudi za suho kožo, ki se jima pojavi kje drugje (roke, stegna) uporabljam. Priporočam.
|
|
|
|
RE: RES dobra krema za obrazek 18.3.2007 22:55:11
|
|
|
|
zmajči25
|
Mi pa smo probali kremico od Mustele Steliatria in je res dobra. Ful mastna pa težko se razmaže, sicer je namenjena za atop. dermatitis. Imamo pa tudi kremo Stelatopia (tudi od Mustele), ki pa je malček manj mastna in se lepše razmaže in jo uporabljamo, ko koža ni tako zelo razpokana. Je pa treba mazat obrazek 2-3x na dan, pa se koža lepo popravi. Nisem pa še našla kreme, ki je ne bi bilo treba mazati vsak dan.
|
|
|
|
RE: RES dobra krema za obrazek 28.3.2007 20:18:23
|
|
|
|
renan
|
Smo pred kakšnima dvema mesecema nabavili MELEM in ga res priporočam. Sem kupila tudi linola fett, vendar je zaradi učinkovitosti melema skoraj nič ne uporabljam. lp, renan
|
|
|
|
RE: RES dobra krema za obrazek 28.3.2007 20:39:04
|
|
|
|
facka
|
olje od Welede, v modri steklenički, dobiš v DM
|
|
RE: RES dobra krema za obrazek 28.3.2007 23:01:27
|
|
|
|
Peli
|
Jest mojga mažem kr z Riboderminom. Imel pa je prej vedno pikice okol ust, sedaj pa jih nima več. Če pa je sonce pa če ne pozabim pa ga namažem z Avene-jevo kremo z zaščitnim faktorjem.
|
|
|
|
RE: RES dobra krema za obrazek 13.6.2007 14:49:58
|
|
|
|
tika.
|
Res dobre izdelke ima Mustela. Super pa se pri nas obnese tudi Bepanten.
|
|
|
|
RE: RES dobra krema za obrazek 6.9.2007 11:12:46
|
|
|
|
suzanamai
|
Našemu pomaga samo 30% aqua eucerol za nego obraza in telesa. Ima izredno suho kožo in nevrodermatitis, dobimo jo na recpet v lekarni. Krema je super, še mamica jo kdaj malo ukrade za trebuščka namazat, pa nimam nobenih strij...
|
|
|
|
RE: RES dobra krema za obrazek 6.9.2007 11:19:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: renan Smo pred kakšnima dvema mesecema nabavili MELEM in ga res priporočam. Sem kupila tudi linola fett, vendar je zaradi učinkovitosti melema skoraj nič ne uporabljam. lp, renan Kje pa se to kupi, ta Melem?
|
|
|
|
RE: RES dobra krema za obrazek 6.9.2007 11:43:33
|
|
|
|
*sanela*
|
Če je to ta melem na katerega jaz mislim je zagrebački melem in ga dobiš v vseh lekarnah na hrvaškem! Je pa res super!
|
|
|
|
RE: RES dobra krema za obrazek 6.9.2007 11:45:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha, Sanela, hvala. Potem to odpade.
|
|
|
|
RE: RES dobra krema za obrazek 7.9.2007 8:04:28
|
|
|
|
*sanela*
|
Splišni si probala ognjičevo kremo iz Justa? Priporočam !
|
|
|
|
RE: RES dobra krema za obrazek 7.9.2007 8:07:03
|
|
|
|
dory
|
ce je mraz in ma res tako suho kozo, potem ga namazem kar z bepanthenom...drugace mava pa od penatena kremo,ki je taka lahka, neagresivna in nemastna,kar je sploh pomembno...
|
|
|
|
RE: RES dobra krema za obrazek 7.9.2007 8:11:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Na, 25 različnih priporok, potem pa vedi pa naš tudi rabi eno dobro kremo, pa zdaj ne vem katero
|
|
|
|
RE: RES dobra krema za obrazek 27.9.2007 15:01:21
|
|
|
|
Sandra*
|
malček, negovalna krema, lekarna ljubljana
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.11.2007 7:32:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: RES dobra krema za obrazek 25.12.2007 19:56:34
|
|
|
|
frufru
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Na, 25 različnih priporok, potem pa vedi pa naš tudi rabi eno dobro kremo, pa zdaj ne vem katero Najboljše, da tisto znamko, ki jo tudi sicer uporabljaš. Mi mamo hidra stik s kremo za mraz od Mustele. Zgleda kot malo bolj debel labelo in samo podrajsaš po obrazu. Naš mulo že lička nastavi, ko zagleda stik, prej se pa ni maral mazat. Mraz mu tudi ne pride do živega. Pa zelo malo se porabi, v 2 mesecih 1 mm
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?