Jančika_ -> Štroklja vs. Racman - prvi vtisi (4.9.2004 20:54:00)
|
Iz različnih razlogov sva se z možem odločila, da bova uporabljala bombažne krojene plenice. Nabavila sva tri Štorklje in tri Racmane, pa Bummies prekrivne hlačke iz mikrofibre., da jih preizkusiva. Ker o tem poteka večna debata, sem se odločila, da napišem moje prve vtise, mogoče bom komu s tem pomagala. Torej: našemu malemu nekako bolj pašejo Štorklje, ker so manjše. Racmani so mu totalno preveliki, segajo mu skoraj do kolen. No, uporabe to sicer ni motilo. Meni se zdijo Štrorklje tudi mehkejše, baje pa da so novi Racmani tudi bolj mehki kot ta serija. Ampak to ne pomeni, da so grobi, le v primejavi so manj mehki. Ne pri enih ne pri drugih ni prišlo nič skozi ali mimo. Kljub plenični predlogi se kakec seveda pozna na blagu, a je šlo s pranjem na 60 s Froschem citrus vse ven. Imam dober pralni stroj s 1200 obratov centrifuge. Se je pa oboje kljub temu kar dolgo sušilo. Na koncu sem vrgla še v sušilca, pa so bili R še vedno malo vlažni. Verjetno zato, ker so malo bolj debeli. Zaenkrat bom dodatno nabavila še nekaj Štorkelj - kot rečeno, predvsem zaradi velikosti. Bomo videli, kako bo z Racmani, ko bo mali zrastel. Aja, dobijo se še Kooshies, za njih pa se nisva odločila, ker če je na voljo primerljiv slovenski izdelek, vedno raje vzameva tega (ja, ja, lokalpatriota, hihi!). Drugače pa zgledajo fajn. Dela s temi plenicami ni bistveno več kot s tistimi za enkratno uporabo (namesto, da jih greš kupit, jih pač opereš). Takšna so moja opažanja, upam, da sem s tem komu kaj pomagala. Vsem LP!
|
|
|
|