|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Na ultrazvok s partnerjem
25.12.2006 10:59:14   
Kaštrun
Prvič sem imela UZ pri 6ih tednih, ko je G samo preveril če je srček bije. Me je G vprašal "a pa ste res noseča?" sem rekla "ja, tako pravijo 3 testi" Se je zasmejal pa rekel "no, potem bo pa res nekaj na tem" user posted image  Je bil ful faca. Takrat mojega ni bilo zraven, ker je bil v službi.

Drugič sem bila pri 9ih tednih ker sem imela krče, pa me je on peljal in takrat je prvič videl srček, pa moj mož je G skoz neki spraševal... pa če se moram kej merkat, pa kaj ne smem počet... Mi je blo sicer všeč, da se je zanima, po drugi strani pa... Je bil vaginalni UZ, pa G je sam rekel, da gre lahko zraven če hoče.

Tretjič na NS pri 12ih tednih pri Pušenjaku - super.

Četrtič na morfologiji pri 20ih tednih pri mojem G - tudi super.



_____________________________

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Na ultrazvok s partnerjem
25.12.2006 21:47:45   
Kristina_1
Moj je bil z mano na UZ v 13., 20. in 30.t, pri prevem user posted image ; na klasi pregledučnem, ko sploh nisem bila noseča, ampak sem mela ene probleme.
Zdaj pri drugem pa v 13.t . in na vseh naslednjih bo zraven.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Na ultrazvok s partnerjem
27.12.2006 8:40:44   
katis
Ko sem bila v četrtek na prvem pregledu, je šel moj možek zraven. Sem šla najprej sama notr, pa vprašam sestro in mi je rekla, da ne more zraven. Da pa naj vseeno zdravnico vprašam. No, ko sem pa G rekla, je tudi najprej češ, ja vaginalni UZ bo..jaz pa takoj, da če bi mi bilo pa pred možem nerodno, potem pa res ne vem kaj ...in G se zasmeje ter pravi, da tako je treba. Najprej me je sama malce pregledala, nato pa naročila sestri, da pokliče še mojega noter in sva skupaj gledala, kako naši pikici srček bije... pa obema je vse razložila in je bilo sploh super. No potem nama je še slikice sprintala in takoj odprla materinsko knjižico. In to pri 8t 1/7... Sem bila ful srečna...

_____________________________

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Na ultrazvok s partnerjem
2.1.2007 21:14:54   
Rožica*
Tudi pred mano je prvi pregled in partner je že izrazil željo, da gre zraven.
Upam, da bo gin. dovolil.

Zanima pa me, če na UZ dobiš slikco svoje pikice.
Ali moraš zanjo v naprej prosit,.., jo plačat?
Skratka kakšne izkušnje imaste s tem?

Lp, Rožica.

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Na ultrazvok s partnerjem
3.1.2007 10:09:57   
MEGi20
Mene zanima če ima katera tuki u NMju KOSTANJŠKOVO ker jaz si nekako neupam vprašat za svojga k si zlo zlo želi z mano vidt user posted image ;ker smo že v 18t in se je možiček malce opogumiluser posted image


_____________________________

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Na ultrazvok s partnerjem
3.1.2007 20:52:11   
kapica
Moj je bil pri vsakem Uz zraven! In sicer nisem nobenega nic sprasevala, niti sestre, niti zdravnice. Kdo mi pa lahko to prepove in zakaj? Skoz se govori kako je treba partnerja cimbolj v nosecnosti ze na vse navajat in tako, potem pa ne bi smel zraven na UZ?
Ne vem no, da mi G prepove tako cudovito stvar kot opazovanje otrocka na Uz, takoj bi ga zamenjala. Res da. Tako da ima moj moz namen tudi na vse ostale Uz-ke zraven hodit, ce bo v sluzbi , si bo vzel prosto.

Zdi se mi zelo skoda, da partner tega ne zraven dozivi, razen ce sam ne zeli, ali zaradi sluzbe ne more. Ampak da G ne dovoli, pa res ne razumem. Saj tudi ce je Uz vaginalni, kaj pa ima to veze. A zaradi partnerja ali zaradi G?

No, ne vem, ampak za tiste ki ne upate vprasat al pa G ne dovoiljo, jaz na vasem mestu en bi nikogar sprasevala ce lahko, on naj gre kr zraven. Ce pa kdo kaj rece, pa vprasajte, kje pise da je to prepovedano.
Ker to bi tudi jaz rada vedela.

_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Na ultrazvok s partnerjem
3.1.2007 21:48:27   
ElaM
2x, na NS in morfologiji. Imela sem precej uz-jev samo ga nisem jemala s sabo.
Se mi pa zdi super, da gre s tabo na NS, takrat se otroček tako lepo vidi in mojega je takrat zadelo, da bomo res dobili dojenčka.user posted image  Je, pač rabil malo več časa.user posted image  

_____________________________

:)

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Na ultrazvok s partnerjem
7.1.2007 12:09:36   
sabri
oj, moram priznati, da do sedaj, ko sem prebrala vaše izkušnje, me ni toliko motilo, da moj ni šel z mano na UZ (sem v 24 tednu). Bil je vedno sicer z mano, me peljal, ampak ni bilo nobene blazne želje, da bi šel z mano noter. ne znam si razložiti zakaj, saj je drugače presrečen in vsak dan boža trebušček in se pogovarja z njim, samo pravi, da na UZ ne bi šel, ker mu največ pomeni, da pridem jaz ven in rečem, da je vse OK. si pač mislim, da ni tak tip, ampak pri porodu pa želi biti zdraven, ampak spet zaradi mene, da mi bo pomagal in noče, da bi šla sama skozi to. čeprav mislim, da ima ful odpor do bolnišnic. čeprav sem zdaj malo user posted image , ko pa sem prebirala vaše izkušnje in se vam ful vidi, da ste srečne in vam je dosti pomenilo, da je šel dragi z vami. je pa moja prva nosečnost in tudi sama nisem čisto prepričana in ne vem vedno kaj lahko pričakujem od pregleda, saj je moj g bolj redkobeseden. v 21 tednu je naredil UZ ampak  sploh nisem vedela, da je to morfologija in mi ni nič kaj povedal, kje je plodovnica, ali kaj je kaj, samo, da je vse v redu. šment no. drugače pa vam vsem želim veliko user posted image in user posted image zdravih. LP

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Na ultrazvok s partnerjem
11.1.2007 14:18:00   
lilka
Mah mene to ful razjezi, da mora dat G dovoljenje, da pride mož zraven, mislim kake pa majouser posted image , sej je pa ja najin otrok ne samo moj, ravno tako ima pravico in mislim, da jaz o tem odločam, ne G, vsaj tako bi moglo bit in piše v knjižici v Pravicah nosečnic, samo v praksi ni tako, tudi moj G ne mara, da pridejo partnerji zraven in je kar nekaj godrnjal da lahko pride mož zraven, če bo tiho in take fore, mislim ful so nesramni, no mi je pa vsaj povedal kdaj bo ultrazvok in je potem mož res šel zraven, s tem da seveda ni izpolnil najinih pričakovanj je premalo obrazložil in slikce valda sploh ni naredil.Res si eni G malo preveč dovolijo se mi zdi in nam tudi premalo povedo, kaj bodo in kdaj bodo. Sploh pri prvem otroku je to zelo neprijetno, ko si ves v pričakovanju, ne vem no, jaz sem zelo razočarana in se mi ne zdi prav, da je tako, čast mu rešuje briljantna sestra od nje še največ izvem.

_____________________________

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Kdaj ste rodile?


Kdaj ste rodile prvega in drugega otroka?

Oba na rok. (14%)

Oba čez rok. (24%)

Oba pred rokom. (28%)

Prvega pred, drugega po roku. (7%)

Prvega po, drugega pred rokom. (12%)

Enega na rok, drugega pred/po roku. (15%)


Število vseh glasov: 139

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!