Jančika_ -> Koliko vas doji? (4.9.2004 19:50:00)
|
Dojim, ampak ne vem, če sem pravi naslov za kak nasvet, ker je Vasja star šele en mesec, težav z dojenjem pa v bistvu nimam. Včeraj v posvetovalnici so me hotele sestre nekaj kregat, ker ga dojim samo iz ene dojke, ampak malemu je to dovolj, pa še eno kilo se je zredil, tak da ni problema. Saj po tehtanju so bile pa tiho. Ko je Vasja lačen, mu dam dojko, ne glede na to, kako pogosto je to. Tako sem prepričana, da se je najedel. To je pa bilo do zdaj čisto različno - od ure pa pol do štirih ur, kar hočeš. Ko je sit, neha vleči, nič ne visi gor za brezveze. Kar pa se tiče tašče - to je tvoj otrok. Če mu hočeš dat Hipp, mu ga daj. Pripombe bomo itak vse slišala z vseh koncev glede skoraj vsega, bodi prepričana. Jaz sem recimo dva dni nazaj srečala bivšo sošolko, ki ima tri mesece staro dete in zato menda misli, da je ful bolj pametna od mene. In mi je totalno zatežila, da je mali premalo oblečen, da mu moram dat debeljšo deko itd. Moj mali je lepo mirno spal v vozičku, njena pupa, zadekana kot pozimi, pa se je drla ko jesihar. Sem si mislila svoje, pa kimala, ker itak nima smisla se nekaj prerekat. LP, Jana
|
|
|
|