nejcko
|
Jaz kakšnega pametnega nasveta nimam, lahko te samo potolažim, da nikakor nisi edina s takim otrokom. Oh, kaj bi jaz dala 5 let nazaj za RR, tako pa sem bila resnično prepričana, da je samo naš tak. Vsi okoli mene so imeli zaspančke, vsi so samo spaaaaaaaaali, le naš ne. Pa ne samo, da ni spal, DRL se je 24/7, čez dan je zaspal parkrat po 20 min na rokah, čim smo ga odložili, adijo pamet. Če verjameš ali ne, sem imela doma kar tri vozičke, v vsaki sobi enega - z eno roko sem sesala, z drugo furala voziček sem ter tja, ali gugala gugalnik, ali smo mogli kam z avtom, ali na sprehod, le da ni bil na miru. Ponoči pa je bilo 2-urno spanje v kosu LUKSUZ. In tako je trajalo ... koliko časa že? Ne vem, vem le, da se mi je mešalo, da sem jokala, da sem si prisegla, da če me pri živem telesu režejo, nobenega otroka več (seveda imamo zdaj 2-letnico, ki je bratovo čisto nasprotje že od rojstva ). Ko sem pediatrinji potožila, da se mi ne zdi normalno, da dva meseca star otrok spi le 8-10 ur na dan po 20 min, vmes pa non stop akcija, je na kartoteko napisala, da sem histerična mama in če hočem, lahko otroka dam v bolnico. Potem se je naslednjič čudila, kako da se otrok ne redi, če pa je pred njo spil (sva se polno dojila) iz ene joške čez 50 ml. Pa bolj sem ji tumbila, da se pač ne more zrediti, če vso energijo potroši za dretje, bolj mi je grozila z dodajanjem. Mah, jaz sem se takrat resnično zdela sama sebi največji gn... od mame. Pa je minilo! Vem, ta tolažba nič ne koristi, kakor tudi meni ni ... ampak res bo minilo, boš videla. Želim vam vse dobro, malčku pa čim prejšnjo vrnitev domov in da bi v novem letu malo več spal in imel manj oz. nič krčev
|