Pupica -> RE: Kako se pripravis na izgubo ljubljene osebe? (1.1.2007 16:36:50)
|
Teja.mislim, da ni idealnega recepta. Tudi v naši družini smo na istem. In gledat vsak dan človeka, kako hira, ...Mislim, da se ne moreš pripravit. Lahko pomagaš, kjer pač potrebuje pomoč, lahko olajšaš in popestriš zadnje dneve, ...to je pa tudi vse. Je pa hudo.Mene najbolj boli, ker ne morem povedat kaj čutim. Sej vem da bi mogla, ampak gospa je starejša in zelo zadržana.Pravzaprav cela družina.Jaz pa bi ji samo rada enkrat rekla HVALA in da JO IMAM RADA: No ni rečeno, da ne bom. Še zbiram pogum.... Vem pa da ko bom, se bodo ulile tudi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Se namreč zelo hitro navežem na ljudi, sploh če je kdo dober z mano, potem še posebej. Vem pa da osebi, ki čaka na konec ne pomaga, da hodijo vsi k njej jokat. To se je namreč pri nas dogajalo, ko so prišli izvidi in kasneje še diagnoza. Mene se je prov smilila, k so hodili k njej na obisk bližnji in namesto spodbude so jokali kot bi že v krsti bila. JAZ osebno menim, da to bolj škoduje kot koristi. Včasih imamo neko upanje, če pa nam vsi z solzami dopovedujejo, da se poslavljajo od nas...ne vem ...Bodi močna.jokaj na samem.Jokat moreš, da bolečino spraviš ven. A ne pred osebo! LP[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]
|
|
|
|