Strdki krvi (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

kruhek -> Strdki krvi (21.12.2006 10:52:12)

Ne morem vam povedat,kako sem se včeraj ustrašila.Sem v 12 tednu nosečnosti.In kot vsak dan,sem tudi včeraj šla na wc.Ko sem se obrisala sem opazila strdke krvi na papirju.Takoj sem klicala gin. in odšla na pregled.Zanimivo,da ni našel ničesar,tudi z ultrazvokom ne.Vse je bilo čisto,nič krvavo ali da bi bilo kaj narobe.Otrok se lepo razvija in vse je v najlepšem redu.Le vse skupaj nosim nekam nizko je rekel.Ima katera kakšno izkušnjo s tem?Kljub vsemu me je malce strah.

petraz -> RE: Strdki krvi (21.12.2006 15:14:03)

Žal sama nimam izkušenj s tem, želim pa ti, da se vse lepo izteče. In lepo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] še naprej, brez odvečnih skrbi... [sm=rozica.gif]

lunca2 -> RE: Strdki krvi (21.12.2006 16:32:13)

Tudi jaz nimam izkušenj s tem. Jaz do sedaj še nisem zagledala niti kapljice krvi in upam, da je ne bom.
Držim pesti, da se vse lepo izteče, ter  mirno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] naprej.

cmrucek -> RE: Strdki krvi (21.12.2006 21:38:39)

Živijo! Tudi jaz sem zakrvavela nekje v 11. tednu in imela potem še teden ali dva rjavkast krvavi izcedek, čeprav šibak. Razlog naj bi bilo nizko ugnezdenje ploda v maternici -  posteljica je bila zelo nizka, poleg tega pa je g. na pregledu ugotovila tudi hematome... Dobila sem Dabroston in ležala in počivala... 2-krat sem bila na urgenci, saj sem potem dobila še krče, pa so mi dejali, da pač ne morejo kaj pomagat, kar bo pa bo. Tisti čas ležanja me je gor držalo upanje in vera v prihodnost, in danes imam pol leta starega sinka. Ko gledam nazaj, pa vidim, da me je ta izkušnja naučila čisto drugače ceniti trenutke z našim malčkom, kot bi jih verjetno sicer.
Ti samo verjemi v življenje in se čimbolj pazi, pa bo vse okej. Srečno!

smotka lonib -> RE: Strdki krvi (23.12.2006 15:41:15)

Tudi jaz sem krvavela. To se mi je zgodilo, ker sem nekajkrat cel dopoldan letala po trgovinah. Posteljico sem imela zelo nizko, zato je do tega prišlo. Ti samo počivaj pa bo. Meni se je to dogajalo do tretjega meseca nosečnosti. Ko pa se je kasneje  posteljica malo dvignila, teh težav nisem več imela.

Lep pozdrav!

Stran: [1]