Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: čaj za pospešitev poroda-ali deluje? 21.12.2006 10:16:16
|
|
|
|
Mina1
|
Jaz pravim vse ob svojem času, narave se ne da pretentati i tako . Še vse smo dočakale, da so malčki prišli iz toplega in varnega trebuščka, prej ali slej.
|
|
RE: čaj za pospešitev poroda-ali deluje? 21.12.2006 10:53:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni je ginokolginja sama, ko je ugotovila, da sem še čisto zaprta, svetovala pitje čaja ali kompota iz klinčkov in cimeta, tako da možno, da je res nekaj na tem.
|
|
|
|
RE: čaj za pospešitev poroda-ali deluje? 21.12.2006 11:34:33
|
|
|
|
kity
|
Jaz še vedno menim naj narava poskrbi, nevem no
|
|
|
|
RE: čaj za pospešitev poroda-ali deluje? 21.12.2006 12:31:56
|
|
|
|
Tracy
|
TUDI JAZ MISLIM, DA JE BOLJE PUSTITI ČASU ČAS. ČEPRAV SMO na koncu že site vsega. (sory za velike črke) lp
|
|
RE: čaj za pospešitev poroda-ali deluje? 21.12.2006 15:04:32
|
|
|
|
petraz
|
Kaj pa vem.... Jaz bi pustila, da "mati narava" naredi svoje...
|
|
|
|
RE: čaj za pospešitev poroda-ali deluje? 21.12.2006 19:27:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja normalno, da naj bi itak mati narava poskrbela za začetek dogajanja, ta čaj naj bi bil za primer, če narava malo zaspi.
|
|
|
|
RE: čaj za pospešitev poroda-ali deluje? 23.12.2006 21:45:43
|
|
|
|
Kristina_1
|
Baje tud češnje al pa čaj iz malininih listov pospešijo popadke. Sam ne vem če je kaj na tem, ker sem jaz ful češen pojedla, pa sem bla že čez rok pa ni nič pomagalo.
|
|
|
|
RE: čaj za pospešitev poroda-ali deluje? 27.12.2006 15:25:47
|
|
|
|
Antigona
|
Čaj iz malininih listov naj bi pomagal pri hitrejšem porodu. Ali to pomeni da naj bi prej rodil oz. hitreje je pa vprašanje. Jaz sem ga v 1. nosečnosti pila, rodila sem 1 teden prej in za moje pojme kar hitro. Poleg tega naj bi ta čaj mehčal maternični vrat in pripomogel k lažjemu oz. hitrejšemu odpiranju med porodom... Vem, da ga bom pila tudi v drugo
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?