|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čaj za pospešitev poroda-ali deluje?
21.12.2006 10:09:14   
Anonimen
Ali mislite da deluje-je katera sprobala recept?
V 1 litru vode 2-3 minute kuhaš cimetovo palčko, dodaš nekja klinčkov in ingverjevo korenino! Dodaš 1 žlico vrbininega čaja, pustiš stati 5 minut, nato ga piješ čez dan večkrat po požirkih! po 3 dneh lahko pričakujete da boste rodili!

Pa še nekje sem zasledila o pitju kuminovega in pelinovega čaja-naj bi bil podoben učinek!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čaj za pospešitev poroda-ali deluje?
21.12.2006 10:16:16   
Mina1
Jaz pravim vse ob svojem času, narave se ne da pretentati i takouser posted image .

Še vse smo dočakale, da so malčki prišli iz toplega in varnega trebuščka, prej ali slej.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.12.2006 10:53:55   
Anonimen
Meni je ginokolginja sama, ko je ugotovila, da sem še čisto zaprta, svetovala pitje čaja ali kompota iz klinčkov in cimeta, tako da možno, da je res nekaj na tem.

(odgovor članu Mina1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
21.12.2006 11:34:33   
kity
Jaz še vedno menim naj narava poskrbi, nevem nouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.12.2006 12:31:56   
Tracy
TUDI JAZ MISLIM, DA JE BOLJE PUSTITI ČASU ČAS. ČEPRAV SMO user posted image   na koncu že site vsega. (sory za velike črke)
lp

Če ste sklenili da nekaj zmorete, potem imate zagotovo prav.

(odgovor članu kity)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.12.2006 15:04:32   
petraz
Kaj pa vem....user posted image  Jaz bi pustila, da "mati narava" naredi svoje... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.12.2006 19:27:47   
Anonimen
Ja normalno, da naj bi itak mati narava poskrbela za začetek dogajanja, ta čaj naj bi bil za primer, če narava malo zaspi.

(odgovor članu petraz)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
23.12.2006 21:45:43   
Kristina_1
Baje tud češnje al pa čaj iz malininih listov pospešijo popadke.
Sam ne vem če je kaj na tem, ker sem jaz ful češen pojedla, pa sem bla že čez rok pa ni nič pomagalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.12.2006 15:25:47   
Antigona
Čaj iz malininih listov naj bi pomagal pri hitrejšem porodu. Ali to pomeni da naj bi prej rodil oz. hitreje je pa vprašanje. Jaz sem ga v 1. nosečnosti pila, rodila sem 1 teden prej in za moje pojme kar hitro.
Poleg tega naj bi ta čaj mehčal maternični vrat in pripomogel k lažjemu oz. hitrejšemu odpiranju med porodom...

Vem, da ga bom pila tudi v drugo user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.12.2006 19:40:10   
amy26
Čaj iz malininih listov naj bi pomagal pri hitrejšem porodu. Ali to pomeni da naj bi prej rodil oz. hitreje je pa vprašanje.

Ta čaj iz malinovih listov sem tudi sama pila 3x dnevno od 36 tedna naprej, pa nisem nič prej rodila, 9 dni čez rok pa še takrat so porod sprožili, odpirala sem se bolj počasi, pa še prerezana sem bila, 
vejramem da enim pomaga, men žal ni.

Ta prvi recept pa še nisem probala, bom mogoče zdaj v drugi nosečnosti pa da vidimo če bomo kaj prej rodili user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?