Lefaxin (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Zvezdica -> Lefaxin (4.9.2004 11:01:34)

Pozdravljene1
Zanima me kako dozirate kapljice Lefaxin?
Našega sončka napenja in mu želimo to olajšati, ne vemo pa kako se to pravilno dozira:ups:

Pozdravček, Zvezdica

Blink1 -> Lefaxin (4.9.2004 12:49:27)

Ola

Meni je zdravnica v bolnici rekla, naj ji pred vsakim hranjenjem stistem eno kapljico.

Samo vraga...prav nič ne pomaga.:(( Se še vedno napenjamo in hočemo kakat pa ne gre...

Ko pa končno uspe kakat :ups: pa smo posrani do uhic :)

dory -> Lefaxin (4.9.2004 13:04:39)

V navodilih pise po dve kapljici po vsakem obroku...jaz sem dozirala dve kapljici zjutraj in dve zvecer...nam je pomagalo....dala sem pa na dudo na ni teklo okrog...

malika -> Lefaxin (5.9.2004 21:40:05)

lefaksin je najbolje dozirat kar direkt v usta in sicer dve šprici pred hranjenjem. jaz sem začela z eno in je večinoma pomagala, dve je dobil le, ko je bilo res hudo. Vedno je pomagalo, če niso krči čisto prenehali pa jih je vsaj omililo.

jagoda -> Lefaxin (6.9.2004 7:53:58)

Jaz sem mu dala po žlički dve šprici 3krat na dan pred dojenjem, potem pa takoj joško, da je poplaknil. Sam nama bolj pomagajo vetrovne kapljice iz koroških lekarn.

Midva pa imava danes prvi pregled-je bila prej zdravnica na dopustu. Javim, kako je bilo.

dory -> Lefaxin (6.9.2004 12:02:17)

Jaz sem bla tudi v dilemi ali dati sprice ali kapljice...pa sem tam k sem jih kupila v prasala....baje so kar precej koncetrirane in je ze ena sprica vec kot prevec...dozirati se mora le po kaljicah...

in kemija je kemija...zato tudi ni ravno najboljse pretiravat

papa,teja

frutka_ -> Lefaxin (6.9.2004 14:10:55)

Jaz sem mu dajala v obdobju močnejših krčev dve brizgi po 3-4krat dnevno. Pa je kar pomagalo. Sicver pa sem ga v obdobju hidih krčkov tudi razvila iz pleničk, ga masirala po trebuščku...
Zdaj pa mu dajem čisto po potrebi. Včasih čisto nič, danes pa sem mu dala že dva krat po dve brizgi, na žličko.

V navodilih piše pred ali po hranjenju dve brizgici.

:metulj:

dory -> Lefaxin (7.9.2004 9:17:34)

tropfen niso brizge ampak kapljice :)

Stran: [1]