Kako odstraniti kuli iz računalniškega zaslona? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

Anonimen -> Kako odstraniti kuli iz računalniškega zaslona? (20.12.2006 22:05:53)

Pozdravljene!

Samo na kratko! Tamal se uči risati in je ves navdušen, kadar zagleda kakšen kuli, da lahko čečka.

Na mojo smolo sem na mizi pozabila kuli, on je splezal na stol in v minuti ko sem prišla iz kuhinje sem opazila ekran od računalnika počečkan s kulijem. In to kar fejst, so čačke in krogi tako da je zelo opazno in tudi moteče.

Ali morda katera ve, s čim se lahko to odstrani, da se ne poškoduje ekran? So mi že svetovali alkohol in aceton, samo se ne upam probati preden še koga ne vprašam, ker res ne bi rada novega ekrana kupovala..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Morda katera ve?

Hvala

eya -> RE: Kako odstraniti kuli iz računalniškega zaslona? (20.12.2006 22:20:50)

Ko sem prebrala tvoj naslov, sem se spomnila na vic-"Kako veš, da je bila za računalnikom blondinka?"
"Ker je na ekranu pomalano z edigsom." [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

No, resno, če je navaden ekran, potem lahko probaš kar z vlažno krpo in cetom, prilom, če pa je LCD, pa ne vem, kako.

facka -> RE: Kako odstraniti kuli iz računalniškega zaslona? (20.12.2006 22:31:53)

Če maš LCD. probaj zmočit čudežno krpo in z njo očistit, vendar brez čistil. Če maš pa še navaden monitor, pa kakšno čistilo lahko uporabiš

grmotast -> RE: Kako odstraniti kuli iz računalniškega zaslona? (22.12.2006 0:03:17)

Obstajajo prav cistila za ciscenje monitorjev. Predlagam, da ga poisces v kaki rac. trgovini in si pomagas s tem.

lp

Alisa -> RE: Kako odstraniti kuli iz računalniškega zaslona? (3.1.2007 9:55:28)

Z acetonom ali alkoholom gre čačke od kulija dol, sam najprej probaj na enem koncu da vidiš, če se bo kaj poznalo. Jaz sem enkrat sčistila s čistilom za kuhinje od spara (čistilo) in je šlo lepo dol pa še nič se ne pozna.

Stran: [1]