|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dojenje-služba-1/2 ure manj
20.12.2006 15:41:27   
mml
Punce pomoč!!!

Mogoče katere ve kako je s uveljavljanjem "pol ure na dan za dojenje", ko greš v službo???

Vem da ti po ne vem katerem zakonu, če dojiš, pripada na dan pol ure za dojenje. Samo ne vem, do katere starosti otroka in kako v službi dokažeš, da še dojiš user posted image .
Če ima katera kakšno izkušnjo s tega področja, bom zelo vesela

< Sporočilo je popravil mml -- 20.12.2006 15:42:09 >

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dojenje-služba-1/2 ure manj
20.12.2006 15:54:36   
mojcab
čisto odvisno od delodajalca kako ti bo šel na roko. po zakonu ti pripada 1 uro na dan. potrdilo ti napiše pediater.
povprašaj v kadrovski službi svojega podjetja in malo se pozanimaj ali je to uveljavila že katera iz tvoje firme, potem pa uredi papirje in bo ok za oba.

Življenje je lepo, zato ga je vredno živeti.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.12.2006 16:18:59   
MarijaPo
to pa ne bo res

po zakonu - zakon o zaposlovanju - ti pripada 15 min na vsake 2 uri, torej vseskupaj 1 ura (8/2 = 4 in 4 * 15 min = 1 ura), vendar lahko to uveljavljas samo na vsaki dve uri - torej, ce bi ti nekdo otroka nosil, bi ga lahko dojila 15 min, ni pa res, da gres lahko 1 uro prej domov, ker ta ena ura velja samo v razmaku 2 ur in je ni mogoce sesteti, podobno, kot vecinoma ni mogoce hodit po 7.5 urah domov in tiste 0.5 ure za malico porabit ob koncu.

(odgovor članu mojcab)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.12.2006 17:17:26   
Anonimen
Jaz sem hodila domov okoli 11.00. In sicer sem se prilagajala otroku. Po ZDR ti pripada 1 ura na dan. Potrebuješ pa potrdilo pediatra. Sama tega nisem izkoriščala (proste ure zaradi dojenja), sicer pa sem sama šefica, zato je moralo biti potrjeno na svetu zavoda in s strani ustanovitelja. Sem se pa domov vozila še 4 mesece.

(odgovor članu MarijaPo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?