piba -> RE: odmrtje enega ploda (23.12.2006 13:43:05)
|
Vsem hvala za odgovore. Pri meni je bila malo drugačna situacija. V četrtem tednu nosečnosti (takoj, ko sem ugotovila nosečnost) sem imela krče in rjav izcedek. Šla sem k G., ki mi na malo slabšem ultrazvoku ni našla ploda. Zato me je poslala v bolnišnico na boljši UZ, kjer so mi ugotovili, da sem noseča in sicer 4+4. Čez tri dni sem imela redni pregled pri svojem G. (priznan strokovnjak), ki mi je ugotovil nosečnost 6+2.(?!). Na moje začudenje mi je potrdil, da je siguren glede starosti. Ker sem še vedno imela rjav izcedek sem ostala na bolniški in na mirovanju. Čez natanko en teden sem začela močneje krvaveti in sem zopet šla v bolnišnico, kjer me je četrti G. vprašal, če nosim dvojčka, ker sva na ekranu lepo videla dva, sicer je od enega ostalo bore malo, drugemu pa naj bi še menda utripal srček. Čez tri dni so mi naredili čiščenje, ker je še ta plodek odmrl. Pri čiščenju so mi našli 'stare koagule' in odmrli plod. Komaj čakam, da bom kaj več izvedela. Oz. ali se lahko zgodi, da se ne bi videlo, da imam dvojčke? Nekako nekatere stvari se ne ujemajo. Piba
|
|
|
|