mateja 26 -> a je še kera tolk zmatrana (20.12.2006 13:21:59)
|
zaradi svojih otrok?Meni se počasi že trga.Cele dneve z obema(1,5 in 2,5 let).Doma pa sta zaradi bolezni.Enkrat bronhitis,drugič bruhanje,tretjič visoka vročina,...in še bi lahko naštevala.Od septembra sta bila v vrtcu vsega skupaj 1 mesec še ne.Jaz bom do septembra doma ravno zaradi bolezni.Verjetno se še spomnite debate,kjer sem govorila kako je bilo z mojo 3-tedensko službo in da sem dala odpoved,ker nisem imela varstva za otroka v primeru bolezni(ker sta se mami in tašča spuntale).Komaj čakam ,da grem v službo,ampak me spet skrbi varstvo,saj vidim,da se na žlahto ne gre zanašat. Imam pa že vsega vrh glave.To se cukata ,lasata,grizeta,praskata,tepeta,meni živce pijeta,pa tega ne bi jedla pa unga ne bom,...Mož pa pride okoli19 ure(pač taka služba)Pa čeprav vse naredim ,pospravim ,zlikam,operem ,posušim,celo piškote sem pekla včeraj,ampak vseeno pogrešam čas ,ki je bil pred otrokoma,vsaj za kakšen dan.Da bi lahko otroke dala za en dan (24 ur)kam in da bi bila sama oz.z možem,da si vzameva čas samo zase. Se opravičujem,če sem se preveč razpisala in hvala,ker ste me brale. lep in sončen pozdrav mateja
|
|
|
|