|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Praznina
20.12.2006 9:44:38   
Anonimen
"Ko v meni prvič zabrstelo je življenje,
prerano sem usula cvetje nerojeno.
Ko drugič ugnezdila sva hrepenenje,
utrgan plod zarezal je v srce..."  (K. Kalaba)

Nekomu moram povedati, da moje pikice ni več. V ponedeljek so na UZ ugotovili, da srček ne bije več. Včeraj pa so mi naredili abrazijo. V dveh letih dvakrat ista zgodba...bolečina je prehuda.user posted image
V trenutku so se vse sanje, hrepenenja in čutenja potopila na dno temnega oceana.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Praznina
20.12.2006 9:54:33   
Anonimen
user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.12.2006 10:26:58   
tintin
Draga Miranda,
sočustvujem s teboj user posted image in vem, kako se počutiš. Tudi sama sem letos izgubila user posted image , in s tem tudi en velik del upanja, sanj ipd. Ampak življenje gre dalje, vse mine - tudi bolečina.
Želim ti, da bi se uspešno soočila z njo. Pusti si žalovati, tako ti bo lažje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.12.2006 12:25:46   
petraz
Zelo sem žalostna zate..... user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.12.2006 12:30:21   
Mina1
Draga Miranda,

bodi in ostani močna. Tudi pri vas bo kmalu spet posijalo sonce, boš videla. Mislim nateuser posted image .

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.12.2006 12:48:23   
srki
Joj, zelo mi je hudo zate user posted image , vendar ne obupaj, user posted image

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.12.2006 19:00:56   
Anonimen
Draga Miranda!
Enako se je zgodilo tudi meni. Vem, hudo je. Huje skoraj ne more biti. Čas bo začel celiti rane. Ko se je to zgodilo, kar nisem mogla verjet. A žal... Vendar pa vem, da mi vsak večer, ko pogledam proti nebu ena zvezdica nagajivo pomežikne. To je samo moja zvezdica.

Bodi močna

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
20.12.2006 20:19:47   
Jelenche
Miranda,

hudo mi je zate, vem kako ti je, saj sem letos avgusta imela isto situacijo. Bolečina je huda, vendar čas vse celi,...

izjokaj bolečino, vendar kljub temu ostani močna!

pa kar oglasi se, tukaj smo zato da smo si v podporo in pomoč! 

user posted image

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.12.2006 9:32:05   
teri
Miranda:hudo mi je zate. Vem kako to zgleda,pri meni se je to zgodilo letos sept.Bolečina je še kar prisotna,a v malo milejši obliki.user posted image Lahko se nam pridružiš na forumu Upajmo skupaj.Tam so same super punce,ki ti stojijo ob strani.Mogoče ti bo lažje,meni je.

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.12.2006 13:56:17   
meli23
Moje iskreno sožalje, tudi jaz imam za seboj dva ss splava in tam med zvezdami že tri angelčke. Bodi pogumna. Čas celi rane, čeprav bolečina ostaja se je vredno truditi naprej, da dočakamo veselje ob naših novorojenčkih.
Takrat bomo najsrečnejše mamice na svetu.
meli23

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.12.2006 17:36:27   
Anonimen
Vsaki posebej iskrena hvala za tople besede. Prav potrebujem jih v teh predprazničnih dneh, ko se vsi ljudje nečesa veselijo, jaz pa se počutim tako sama. user posted image
Nisem ravno verna, pa vseeno gredo te naše pikice tudi v nebesa??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
21.12.2006 20:50:50   
andreja2000
user posted image user posted image user posted image  Miranda
user posted image  Tudi jaz poznam tvojo bolečino,saj imam tudi sama pet izgubljenih pikic.Vem,kako boli,kako se počutiš in poznam tvojo praznino.
Miranda,bodi močna in poguma,tudi tebi bo posijal sonček.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.5.2007 13:04:18   
heidy
Ni besed tolažbe - ostaja upanje, da nikoli več ne bo te praznine!

Pravkar mineva tri dni odkar je zazevala (ponovno) ta praznina in me poskuša povleči vase.

Iskrico upanja pustimo prižgano - mogoče kdaj vzplamti v požar VESELJA! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?