avtosedež kje ga uporabljate med vožnjo? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

Anonimen -> avtosedež kje ga uporabljate med vožnjo? (3.9.2004 22:05:55)

lepo pozdravljene
mene zanima kje uporabljate lupinice v avtomobilih. na sprednjem sedežu ali zadaj. mislim avtosedeže do13kg. danes mi je namreč prišlo na uho, da naj bi plačal kazen, (če te dobijo policaji) če imam otroka na sprednjem sedežu avtomobila. jaz sem kupila avtosedež maxi cosi citi in v navodilih piše da se lahko uporablja samo na sprednjem sedežu v obratni smeri vožnje. ker imama majhen avto star model cliota na tri vrate sedež niti zadaj nemorema dati.

puncica -> avtosedež kje ga uporabljate med vožnjo? (3.9.2004 22:11:32)

Zadaj, ker sperdaj ne moremo, imamo Air bag, Je pa ful šit, ker ne morš videt tamalo zadaj, ko je stran obrnjena, tako da komi čakam da jo bomo lahk obrnil naprej. Al pa ogledal kupl da jo vidmo. Drugače pa je baje najbolj varno na sredini zadaj ampak tam ne moreš sedeža pripet, zato je najbolj primeren plac za sovoznikvim sedežom.

vesni -> avtosedež kje ga uporabljate med vožnjo? (3.9.2004 22:34:00)

Draga Klara glede kazni se nič bat ne vem kje si dobila takšne informacije. Pomembno je da je otrok ustrezno zavarovan t.j. npr. lupinca pol pa ni važno spredaj zadaj al pa v sred pa nobene kazni ne bo tko da brez skrbi

malika -> avtosedež kje ga uporabljate med vožnjo? (3.9.2004 22:35:35)

Če sva s tamalim sama v avtu potem je spredaj pri meni in seveda izključen airbag, če pa smo vsi v avtu, potem pa midva kraljujeva zadaj in meni je seveda slabo.:(
Da bi plačal kazen? O tem pa nič ne vem.Ja kak pa naj otroku dudo, če joče, če je on zadaj, mama za volanom, ali pa v službi?

Annny -> avtosedež kje ga uporabljate med vožnjo? (3.9.2004 22:42:05)

Če se da airbag izključiti, je seveda bolje, da je spredaj...ga lepo vidiš((-:

malika -> avtosedež kje ga uporabljate med vožnjo? (3.9.2004 22:43:03)

:ups: mislila sem napisat ati pa v službi

Stran: [1]