PLS nasvet - AMNIO KR (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

crci06 -> PLS nasvet - AMNIO KR (19.12.2006 21:39:07)

Živjo!
Verjetno vas je na forumu dojenček največ z najbolj svežimi
izkušnjami...
Prosim pa vas za nasvet glede amnio v KR.
Grem jutri in vem le, da moram bit zjutraj tam in imeti napotnico...
Koliko časa traja pregled?
Kako izgleda?
Lahko sam pelješ nazaj ali je bolje imeti prevoz?
Še kakšen nasvet (razen ruzaka v prtljažniku?? )??
Hvala!

Anonimen -> RE: PLS nasvet - AMNIO KR (19.12.2006 21:52:11)

Pregled traja par sekund, vsaj pri meni je. Drugače pa ne vem. Meni se je po pregledu ulila kri po nogah (sem bila v halji za rojevat). Ampak sem na amnio prišla s porodne sobe in šla potem nazaj. Ne vem, kako pogosto se to dogaja, menda je bolj običajen manjši krvavkast izcedek ali pa še to ne. Torej, če bi jaz morala domov po pregledu, bi zaradi te krvi raje videla, če bi me kdo drug peljal. Vzemi pa vsekakor kakšen vložek s seboj.

crci06 -> RE: PLS nasvet - AMNIO KR (19.12.2006 22:19:04)

Hvala, Splišni!

Olivija -> RE: PLS nasvet - AMNIO KR (20.12.2006 8:45:21)

jaz sem imela 2x amnio v Kranju in obakrat sem šla domov, je šel pa moj partner zraven, za vsak slučaj. Je pa hiter pregled, v drugo je rekel, da je že vse pripravljeno in da naj se vrnem naslednji dan.

x_srečka_x -> RE: PLS nasvet - AMNIO KR (20.12.2006 9:49:42)

Traja res le par sekund, če je še ni za rodit te pošlejo domov. Drugače pa kar tam ostaneš. AMNIO sem pa jaz imela 3krat. Po pregledu sem pa imela malo rjavkastega izcedka. Joj, pa tešč moraš biti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

LP

dory -> RE: PLS nasvet - AMNIO KR (20.12.2006 15:30:02)

no tudi jaz sem imela amnio v kr...delal mi jo je gregorac, trajal je par minut in cist brez bolecin...tko da ni nc tazga...

Stran: [1]