kapitalski delez -vloga za znižano plačilo (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Finančne dileme starševstva

Sporočilo

tinkatonka -> kapitalski delez -vloga za znižano plačilo (19.12.2006 17:59:27)

Prosim NUJNO za pomoc!

Oddati moram vlogo za znizano placilo vrtca in se mi zatakne pri postavki "Kapitalski deleži gosp.družb in zadrug". Moj moz ima d.o.o. in je dal v firmo 2,1 mio SIT kapitala kot ustanovni kapital. A moram ta znesek napisat tu, al se ta ustanovni kapital mogoce ne steje. Prosim pomagajte mi tisti, ki ste tudi izpolnili to rubriko. Se mi kr mesa, da bi zaradi tega zneska placala 80% cene vrtca, ker je to 80% moje place. Groza!  .

Hvala vsem za odgovore.

Lp Tina

soncece24 -> RE: kapitalski delez -vloga za znižano plačilo (19.12.2006 19:06:13)

nisem sigurna, ampak mislim, da v to kategorijo spadajo predvsem delnice. 

Anonimen -> RE: kapitalski delez -vloga za znižano plačilo (19.12.2006 19:19:16)

Ne vem, ker nisem vloge še vidla, ampak jaz tega ne bom napisala. Ker ima moj mož svojo firmo, jaz sem pa solastnica ene druge.
Bi pa rekla, da to ni to. Bom vprašala svojega brata, pa ti jutri sporočim. OK?

tinkatonka -> RE: kapitalski delez -vloga za znižano plačilo (19.12.2006 20:40:56)

sunqueen...ful bi ti bila hvaležna zato, da se pozanimaš. Ne vem kaj bi drugega bilo pod to postavko.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Vem da vrednostni papirji niso, ker je posebna postavka za to. Ampak "lažne vloge" pa seveda ne bi rada oddala. Smo klicali moževo računovodkinjo in je rekla da naj napiše 2,1 mio SIT. Pa me zanima kaj so drugi "privatniki" tu na forumu naredili. Upam da se kdo javi.

Lp Tina

klepetka -> RE: kapitalski delez -vloga za znižano plačilo (20.12.2006 0:12:49)

tinka tonka,ja to bo to.Plačilni razred se ti pa dvigne(za enega),če presegate znesek 10 mio(to je z avtom vred,.........)
lp

tinkatonka -> RE: kapitalski delez -vloga za znižano plačilo (20.12.2006 12:00:27)

Ja tako je, kot je napisala marusa05. Ce je lastnik d.o.o. moras tako in tako avtomaticno vpisat v to rubriko nek znesek, ker ima seveda s tem, da je lastnik, kapitalski delež v firmi. Sem danes oddala vlogo in se pogovarjala s to gospo v vrtcu in je res, da ce imas vrednost premozenja pod 10mio SIT, to nic ne vpliva na placilni razred, razen ce imas vec kot 10 mio SIt premozenja, gres v visji placilni razred. Hvala vseeno, vsem za odgovore.

Stran: [1]